Preporuka za pet igara!

poruka: 10
|
čitano: 3.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka igara!
FireRaven kaže...

Poštovanje narode,
zanimaju me par stvari. Želim da mi preporučite neke igre. Unaprijed hvala Osmijeh.

1. Zanima me ako znate jednu horror avanturu. Ja sam gledao prije 9-10 godina prijatelja kako igra. Sječam se samo da je bila neka kuhinja i veliki frižider i da je nož proletio pored glavnog lika. Bile su i neke stepenice za gore pa se moglo ići lijevo i desno. Neznam ništa više, samo znam da se radilo u nekoj velikoj kući. Možda nešto sa "haunted house"? Nemam pojma...

2. Želim da mi preporučite strategiju bilo TBS ili RTS u kojoj se može "mijenjati ishod povjesti". Znate ono da se može igrati sa švabima i pobjediti II svjetski rat.

3. Zanima me ako znate za neki dobar post apokaliptičan RPG, nešto slično Falloutu ili Jagged Alliance-u. Znam da sam igrao nešto takvo di se isto vodila ekipica ljudi i iz ptičje perspektice. Bilo je to na jednom starome BUG-u.

4. Zanima me dali znate kakvu dobru piratsku simulaciju, di gradite brodove, mornare i borite se na moru. Samo ne Sid Meiers Pirates jer to mi je glupo. Znam neku di se moglo birati pirata: Bloody Marry ili Blackbeard i još neki.

5. I zadnje ako znate kakav dobar MMORPG, samo ne WoW jer mi je on glup. Možda Eve online? Ili warhammer.

Puno hvala na odgovorima Namigiva, sve vam najbolje želim, srdačno,
Andrija.

1. Horor avantura po meni je F.E.A.R.2 dobar al to ti je FPS.ž
2. Strategije ne igram al svi Age of xxx su meni dobri i Europa Universalis 2 koja je bolja od 3 po meni.
3. RPG ti nezz opet da se vratim na fear al nije to to.
4. ----
5. 2Moons po meni vrlo dobro doradena odlicni skillovi, puno ljudi (Ima preko 2000 Guildova), optimiziriana i vrlo dobra grafika i gameplay. Ja je igram i dosao sam do 51 lvl. Imas 6 klasa i kraj ti je 150 lvl.

Eto ti sad od svega ovoga 2Moons definitivno najbolji i Free ti je nista ne trias placat. evo ti link -  http://2moons.acclaim.com/ 

Tu ces sve saznati. Ima ti jos igrica od Acclaima kao 2moons isto su super. (Zadnji patch ti je Expedition)

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Preporuka igara! Molim pomoć!

2. World in Conflict (apsolutna preporuka), Codename Panzers Cold War

3. Da možda ne misliš na Fallout 1 i 2?

4. Pirates of the Carribean, Age of Pirates: Caribbean Tales, Sea Dogs

uglavnom pogledaj gameplay video na jutubu za svaku igru, valjda će ti nešta odgovarat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se tiče broja 1, dečko želi da odgonetnete koja je to horror avantura, a ne da mu dajete preporuke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. Mislim da je to Clock Tower.

2. World in Conflict (sada dolazi domaći World Under Siege)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za pet igara!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za pet igara!

Probaj ovako

1.FEAR 2 Project Origin ili Cryostasis

2.Bioshock,Stalker...

3.Empire Total War

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za pet igara!

Ovo nije po tvom rasporedu ali eto preporucujem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za pet igara!

1. Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 18:19 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka za pet igara!

Ma jel vi čitate šta ljudi pišu? Random je već napomenuo da za 1. traži tu igru a ne preporuku. Znači kako se zove ta igra koju je njegov frend igrao. Nešto haunted house. 

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka za pet igara!
Joe Cavallo kaže...

Ma jel vi čitate šta ljudi pišu? Random je već napomenuo da za 1. traži tu igru a ne preporuku. Znači kako se zove ta igra koju je njegov frend igrao. Nešto haunted house. 

Rekao je nešto haunted house, al ne znači da je to to. I mislim da je to Clock Tower, kao što sam gore napisao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice