PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 809.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: PES 2012

mislim da nemozes samo u kupovima. 

Ja imam dosta MLO golova i par iz prijateljskih.

13 godina
neaktivan
mrDamir kaže...

jel mi moze dat ko link od nekog patch-a da je sve orginal i da se lako instalira?

neda mi se zajebavat

http://pes2008editing.blogspot.com/2012/03/peseditcom-2012-patch-30-coming-soon.html

14 godina
neaktivan
PES 2012
Prodajem pes2012 cd key za 70 kn.
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ja imam problem s komentatorima,nijedan mi neradi ni engleski ni njemacki?? Zna li tko rijesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Prodajem pes2012 cd key za 70 kn.

Ma ,key se ne isplati kupiti... Npr. ja ga kupim o tebe,skinem igru i instaliram sa tim keyem,i ti opet mozes igrati online,samo ne u isto vrijeme kad i ja... To je bezveze...Zato se samo isplati kupiti novi samo... Ja uvijek iz Vekike Britanije si narucim DVD box i miran sam..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina

Key je vezan sa Konami ID...on ti da svoj Konami id, ti promjenis sifru i to je to. Bar mislim da je tako. 

Evo prodajem i ja svoj key za 100 kn, a sa kutijom i DVD-om 150 kn :D

14 godina
neaktivan
PES 2012
Ipak ne prodajem,riješio sam financijski problem xD. :)
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

ovi replayovi i to sto prekida,se to moze iskljucit za stalno?

0 0 hvala 0
14 godina
PES 2012

Evo gameplay tool edited by me koji koristim. samo se sve extracta u pes game folder i pokrene pomocu pes 2012 gameplay run :D i u igrici za speed stavite +1

Download

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PES 2012

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PES 2012

Ovako,prije par dana sam skonio pes i počeo irati ligu ali kada sam došao do kraja sezone samo me pitalo hoću li u sljedeću

sezonu,tj nisam mogao kupiti igrače ili neznam gdje se nalaze.Ako netko zna i nije problem nekl kaže a ako ovo pitanje

već postoji može link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Pozdrav svima,

Zanima me ako netko zna zasto u kad igram tekmu online vecina ljudi bira da se igra po kisi.

Jel ima za to neko objasnjenje jer ja to nemogu skuzit.

Meni se cini normalno igrat po lijepom vremenu a ne da pada kisa kad vec mozes birat.

pozz i sorry ak je glupo pitanje :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
asgard kaže...

Pozdrav svima,

Zanima me ako netko zna zasto u kad igram tekmu online vecina ljudi bira da se igra po kisi.

Meni se cini normalno igrat po lijepom vremenu a ne da pada kisa kad vec mozes birat.

Mislim da nema nikakve razlike između igranja po kiši ili po lijepom vremenu.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
asgard kaže...

Pozdrav svima,

Mislim da nema nikakve razlike između igranja po kiši ili po lijepom vremenu.

Ima razlike. Prva razlika je to što kad igraš po suncu na terenu se javljaju sjene od konstrukcije stadiona, i to nekad zna bit stvarno nepodnosljivo iritantno kad prelaziš i osunčanog dijela u tamni pa ne vidiš ništa.

Druga razlika je sto mokri teren često usporava loptu ako das prejak for, pa one situacije kad cesto das for i igrac trci uz loptu i aut crtu i ne zeli dotaknit balun dok god ne izadje se rijeđe događaju.

Support the software developers. If you like their products buy them !
12 godina
neaktivan
PES 2012

Koja igra ce bolje ic na slabiji racunar (koja je vise zahtjevna,PES ili FIFA) ?

Znam da je off ali ja sa dvoumim koja ce mi bolje ic,PES09 ili FIFA 09 :S

Siempre Madridista !

0 0 hvala 0
14 godina
ajdin99 kaže...

Koja igra ce bolje ic na slabiji racunar (koja je vise zahtjevna,PES ili FIFA) ?

sad neznam za 09 al za ove novije sigurno je manje zahtijevan pes... ja sad igram pes 12 a fifu 12 nemogu pokrenut skoro, tako da pes

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
ajdin99 kaže...

sad neznam za 09 al za ove novije sigurno je manje zahtijevan pes... ja sad igram pes 12 a fifu 12 nemogu pokrenut skoro, tako da pes

upravu si...meni PES09 na moj racunar ide na 800*600 i low detaljima odlicno (bez imalo stekanja),a kada povecam rezu i detalje pojavi se malo zastajkivanje :)

Siempre Madridista !
13 godina
PES 2012

Evo jedan video od mene 

Be Water My Friend
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

instalao sam novi pes 2012 i skuzio da je igra najvece smece.... igrao sam pes od iss1 na psone ali sta je konami napravio od dobre igre to je strasno... pes 2012 unistall, fifa 12 instal...

1 4 hvala 0
14 godina
MrSKunk kaže...

instalao sam novi pes 2012 i skuzio da je igra najvece smece.... igrao sam pes od iss1 na psone ali sta je konami napravio od dobre igre to je strasno... pes 2012 unistall, fifa 12 instal...

eeee..ee.ee daj malo uspori.. reci sta ti najvise smeta mozda mozemo to sredit.. a ovo pes 2012 unistall, fifa 12 install ti nije trebalo...

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
MrSKunk kaže...

eeee..ee.ee daj malo uspori.. reci sta ti najvise smeta mozda mozemo to sredit.. a ovo pes 2012 unistall, fifa 12 install ti nije trebalo...

sve mi smeta.... uzmem loptu i igrac ide ko lud nezaustavljivo okretan i to sve, a bez lopte krecu se kao paraplegicari spore kretnje, stalno kasni na loptu pa je faul, golman sa neprirodnim kretnjama, uglavnom kad razmislim mozda bi mi bilo bolje igrat bez golmana samo se zivciram kad vidim kakve golove prima.... institucija konami mi je zabila noz u leđa{#}

14 godina
PES 2012

1. Cuj odigraj par utakmica sa frendom i promjenit ces misljenje... meni jednostavno nijedan pes nije fora igrat protiv kompa jer imaju nesto kao "cheat"... a kad nemas loptu, obranu probaj igrat sa R2 tako da sacekas protivnika i kad mislis da je pravi trenutak opusti r2 i igrac ce ti napast protivnika...

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

1. Cuj odigraj par utakmica sa frendom i promjenit ces misljenje... meni jednostavno nijedan pes nije fora igrat protiv kompa jer imaju nesto kao "cheat"... a kad nemas loptu, obranu probaj igrat sa R2 tako da sacekas protivnika i kad mislis da je pravi trenutak opusti r2 i igrac ce ti napast protivnika...

nisam ni igrao protiv kompa... igrao sam sa frendovima 1v1 i 2v2 i nikome se nije dopao... jednostavno prelose od konamija za ovu godinu.. vidjet cemo sta ce bit iduce ali do tada nazalost igramo fifu po kojoj smo pljuvali 10 godina..

14 godina
PES 2012

Al evo sad opcenito sto rade realnije igre to su manje zabavne... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrSKunk kaže...
Encyanix kaže...

nisam ni igrao protiv kompa... igrao sam sa frendovima 1v1 i 2v2 i nikome se nije dopao... jednostavno prelose od konamija za ovu godinu.. vidjet cemo sta ce bit iduce ali do tada nazalost igramo fifu po kojoj smo pljuvali 10 godina..

Dobro ti Encyanix govori, igra je za igrat protiv computera iritantna, al definitivno nije tako bilo sa svim pesovima, ja sam sve pesove od pes6 do pes11 na top player computer dera po 5-6 razlike bez problema nakon par mjeseci uigravanja. na pes6 sam sa unitedom (rooney, tevez, c.ronaldo, giggs, scholes, saha, berbatov :D) zna u 10 minutnim utakmica zabit po 11 golova..). Al ovaj pes je na top player užasno, užasno iritantan. sad ga vise manje uvik dobijem, al redovito primam glupe golova i mucim se dok ne zabijem posteno..

ali 1v1 ili 2v2 s frendovima je odlicna jer ima masu mogucnosti i predivnih akcija!

Support the software developers. If you like their products buy them !
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 12:14 (cecenac).
14 godina
PES 2012

Ovaj gameplay patch vam ugodno preporucavam.. presavrsen je ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:43 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za čeg je to patch

Ja imam 3.1patch jel to isti ili, nešta drugo

Rappy
14 godina
rappy kaže...

Za čeg je to patch

Ja imam 3.1patch jel to isti ili, nešta drugo

Ovo ti je Gameplay Patch.. za 1.3 verziju igre

14 godina
Encyanix kaže...

Nije loš ali ima veliki fail ,uvijek kada lopta udara o prečku (još sa vanjske strane )ona nerealno  ulazi u gol kao da je magnetizirana,presmiješno za vidjet. Danas sam odigrao u paru  20-ak tekmi i dva puta se je to dogodilo(2/2).

14 godina
DukeOs kaže...
Encyanix kaže...

Nije loš ali ima veliki fail ,uvijek kada lopta udara o prečku (još sa vanjske strane )ona nerealno  ulazi u gol kao da je magnetizirana,presmiješno za vidjet. Danas sam odigrao u paru  20-ak tekmi i dva puta se je to dogodilo(2/2).

hahaah da i ja sam to primjetio.. ali gameplay je opcenito dobar tako da se nebunim ;D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice