opete nece :S
opete nece :S
Reinstall igre i ponovo install i instaliraj peč 1.06 i dlc 4.0
Nece :S
Novi sam ovdje pa bih samo želio pitat da li netko zna može li se PES 2012 igrati online ukoliko se instalira patch preko originala?
Novi sam ovdje pa bih samo želio pitat da li netko zna može li se PES 2012 igrati online ukoliko se instalira patch preko originala?
Pesedit patch 3.5 instaliraš i odeš u pesedit.exe i na switch i stisneš online i možeš normalno igrat.
Hvala! :)
Imam:
Sustav: windows 7 ultimate
Procesor: intel core duo CPU T8100, 2,10Ghz
RAM: 3GB
32 bitni sustav.
Je li to dovoljno za PES 2012??? PLizzz odg.
Imam:
Sustav: windows 7 ultimate
Procesor: intel core duo CPU T8100, 2,10Ghz
RAM: 3GB
32 bitni sustav.
Je li to dovoljno za PES 2012??? PLizzz odg.
Zaboravio si najbitnije napisati a to je graficka kartica... ;)
ATI radeon graphic
ATI radeon graphic
Postoji puno ati/amd radeona, npr: HD5670, HD6670 itd,itd..
ali uglavnom, sve ti prolazi.. samo još vidi grafičku..
ATI radeon graphic
suzio si izbor na 2000 kartica.
evo ===> ati mobility radeon hd3200 128MB
evo ===> ati mobility radeon hd3200 128MB
Slaba grafička, neće biti igrivo.. ako uopće pokreneš.
Nije moguće...neeeeee baš šteta onda ostajen na PES10
Možeš igrati bez problema, lupeta gluposti ovaj. Ako moj frend je igrao s ati 1600xt onda ti možeš i s ovom svojom.
Hvala
KAko namistit u Master ligi da u normalni igrači (recimo u Barci Valdez, Pique.........) Na njemačkom mi je jeziku. Kako god stavio "Classicspielers" JA ili NEIN uvik neki GK-Lothar....
eh kad bi i ja mogao igrat ovaj pes. Igrao samo sve pesove ali ovaj necu moci, promjenio sam komp i uzeo sam jedan jak all-in-one ali grafa je slaba. intel hd 2000 ili 3000 64 mb i NE MOGU pokrenut.
Znali netko rjesenje
Da ne čitam cijelu temu...
Zašto frendu ide igra puno brže na slabijem kompu? (naprema mojoj konfi, on ima athlon x4 640, 4gb ram, hd 57770)
Zašto mi na full hd tv-u LG igra ide ljepo, a na monitoru na 1680x 1050, svakih 10-ak sekundi ko zašteka malo?
Savjeti uvijek dobrodošli.
HVALA
Zašto frendu ide igra puno brže na slabijem kompu? (naprema mojoj konfi, on ima athlon x4 640, 4gb ram, hd 57770)
Zašto mi na full hd tv-u LG igra ide ljepo, a na monitoru na 1680x 1050, svakih 10-ak sekundi ko zašteka malo?
HVALA
Hm,zanimljivo pitanje,ali lagano.. Postavi herze monitora na 60 Hz,i provjeri drivere za grafu.. Osim toga,stavi najvecu rezu koju ti monitor podrzava i sve na low(ovo se odnosi u slucaju ako igras online)
HVALA
Hm,zanimljivo pitanje,ali lagano.. Postavi herze monitora na 60 Hz,i provjeri drivere za grafu.. Osim toga,stavi najvecu rezu koju ti monitor podrzava i sve na low(ovo se odnosi u slucaju ako igras online)
Samo offline.
Monito je na 60, što mu je ujedno i max. Isto tako je i na 1680x1050, više nejde.
Driveri su 12.8, a na sve tri postavke (low, mid, high) je isto.
Sve je uključeno.
Inače skužil sam da kad imam grafu na stock, mi non stop se mrda gpu clock gore-dolje, malo je 860, malo 300. I čini mi se da dok spusti ju na 300 počne štekati.
Dok je klokana na bilo kolko, tj. dok trixx forsira joj neki klok onda je dobro. Nekad nakan alt+tab počne zezati.
pozdrav ljudi, imam patch 3.5 i update 3.5.1. i sad svi transferi su mi dobri osim luke modrica koji nije u realu, sad dali postoji nacin da ga prebacim u real, ili neki update. hvala
svi transferi su mi dobri osim luke modrica koji nije u realu, sad dali postoji nacin da ga prebacim u real
Edit - transfer - tottenham - označi luku nađi real i add. To je to..
Poštovani
Molio bih nekog od vas da mi kaže kada gleda podatke na DVD-u koje sve foldere i datoteke vidi.
Imam osjećaj da mi se nešto pokvarilo pa da provjerim.
Unaprijed hvala.
hoce neko 1vs1?
Mozete mi ovo pitanje odgovoriti kako igrati pes2012 online Pozdrav !!!
kako ?