hoće li pokazati gameplay na E3 sajmu?
hoće li pokazati gameplay na E3 sajmu?
Mislim da ne,kao i FIFA,tek na gamescomu.
Jel zna tko kad izlazi pes 2012 demo...ili original?
Jel zna tko kad izlazi pes 2012 demo...ili original?
obično demo izlazi sredinom ili krajem 9.mjeseca,a cijela igra sredinom 10.mjeseca.
Šta mislite?
Ko je ovaj lijevo na 1. slici? Nesto mi nije poznat.
Šta mislite?
Meni sliči na Darija Srnu :D
Šta mislite?
Van Bomell
Šta mislite?
Van Bomell
nisu mu baš nešto napravili izgled,jedan od rijetkih igrača koje nisam prepoznao u PES-u,ako se može reći da je u nekom segmentu PES najbolji,onda bi to definitivno bilo izgled igrača.Ali vjerojatno bih ga prepoznao da mu se vidi ona kovrčava kosa na slici,samo mu je djelomično lice na slici.
kako je kreno PES meni se cini da cu ja na FIFU morat prelazit :/
kako je kreno PES meni se cini da cu ja na FIFU morat prelazit :/
nisi jedini,ja FIFU već sada više igram nego PES,a kamoli još kada izađe FIFA identična kao na konzolama.
slažem se,PES 5 I PES 6 su imali nešto,sve poslije je za zaborav.
ja sam sa 6 prestao na 9, sa 9 na 11....
ali znam i danas pokrenut 6...
neznam zasto :D
ja sam sa 6 prestao na 9, sa 9 na 11....
ali znam i danas pokrenut 6...
neznam zasto :D
nekako je zaraznija igra,vuče te da još igraš,ima dosta bolji gameplay,ali FIFA 12 će biti vrh.
Rekao je da će igrači biti responsivniji tj. da će imati brže kretnje.
Veli da su izbacili nekoliko frameova da bi reakcije bile brže.
Napokon više neće biti balvana!! Kao što rekoh, nadam se da će vuć' na legendarnu 6-icu po tom pitanju. U 6-ici je lakoća kretanja vrh. Igrači u stotinku reagiraju iako to nije realno, ali je meni najbolje.
Rekao je da će igrači biti responsivniji tj. da će imati brže kretnje.
Veli da su izbacili nekoliko frameova da bi reakcije bile brže.
Napokon više neće biti balvana!! Kao što rekoh, nadam se da će vuć' na legendarnu 6-icu po tom pitanju. U 6-ici je lakoća kretanja vrh. Igrači u stotinku reagiraju iako to nije realno, ali je meni najbolje.
Sto realnije, to bolje ;)
Meni se bas ne svidja kod pesa kako igraci reagiraju i krecu se (nadam se da ce to biti u pesu 12 ispravljeno),, evo primjer, na pesu se moze sa jednim igracom uzeti lopta i preci sve igrace protivnickog tima (nerealno) sto bi se u stvarnosti moglo tesko uciniti..
volio bih kad bi izbacili neke sulude reakcije igrača, kako primaju loptu prime loptu i ode u aut, malo previše igranja petom i polu škarica kao i načina kako pucaju nekad, umjesto nogom da je raspali on skace da je glavom udari etc..
http://www.facebook.com/event.php?eid=225797317460527
Znaći učetvrtak premijera pesa novog.
http://www.facebook.com/event.php?eid=225797317460527
Znaći učetvrtak premijera pesa novog.
ja baš sad mislio staviti taj link,vidit ćemo kako će izgledati mada ne mislim da će me oduševiti.
novi pes ce biti los kao i prethodnik, ali navikao sam...
AI je dosta popravljen koliko vidim,ali pokreti igrača i dalje su umjetni i neprirodni,neznam zašto to ne promjene,katastrofa izgledaju pokreti.
AI je dosta popravljen koliko vidim,ali pokreti igrača i dalje su umjetni i neprirodni,neznam zašto to ne promjene,katastrofa izgledaju pokreti.
Opet FIFA nema konkurencije,žalosno -.-"
Sve to što pokazuju mi se čini da fifa već ima.
A pokreti igrača mi se čine kao da 5 godina zaostaju za fifom.
ma katastrofa,ako ovako nastave neće više nitko igrati PES,svi će preći na FIFU,ja ću ove godine samo probati PES da vidim malo promjene,ali čini mi se da ću za FIFU kupiti original key na Base Hostu i derati multiplayer.
ovaj zadnji video mi se sviđa... fina ideja...
Golmane neka srede jer su glupi u k****.