PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)

Riješen problem! Hvala majstore

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ima tko da igra online i kakvi su vam rezultati?

Ja sam 33. trenutno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Jel mi moze neko na pm poslat serial

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Meni jedna od najboljih simulacija nogometa ovaj pes je po meni najrealniji i malo je teze zabiti gol zA one koji igraju na
Top Player naravno.....super je grafika ona me je jako odusevila a pogotovo Be A Legend he he

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shady kaže...

Ovome sam se dobro nasmijao.
E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
16 godina
neaktivan

a kaje smijesno  poslati na pm serial lol

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Probao sam PES 09 na PS3 (znam da je tema u vezi PC, no...) i na PS3-u izgleda jednako kao na PC-u. Jedino je malo veća reza na PS3-u. Sve ostalo je isto. Jadnjikavo.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SOS kaže...

Probao sam PES 09 na PS3 (znam da je tema u vezi PC, no...) i na PS3-u izgleda jednako kao na PC-u. Jedino je malo veća reza na PS3-u. Sve ostalo je isto. Jadnjikavo.

Al je svejedno bolji nego FIFA 09..... xD

Što god da ti kažeš, PES će ostati bolji od FIFe.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

i meni je bolji samo imam zamjerku , nece mi yostick radit a u fifi hoce tak da cu vjerojatno igrat fifu vise nego pes

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kensei kaže...

i meni je bolji samo imam zamjerku , nece mi yostick radit a u fifi hoce tak da cu vjerojatno igrat fifu vise nego pes

Joystick radi i u pesu 100%, jesi namjestio kontrole?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
buky kaže...
Shady kaže...

Ovome sam se dobro nasmijao.
 Kaj je tu smjesno?
People that think they know it all annoy those of us that do!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Što god da ti kažeš, PES će ostati bolji od FIFe.
Opet ću dobiti crveni što se plićem natrag na ovu temu. Realnost:  http://uk.youtube.com/watch?v=GvmX6s0eaLA   (ovo možeš usporediti s stvarnošću)

Nerealnost: http://uk.youtube.com/watch?v=s7qkF_zCUdM  (jadnjikav gameplay)

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 10:31 (SOS).
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
 Realnost:  http://uk.youtube.com/watch?v=GvmX6s0eaLA   (ovo možeš usporediti s stvarnošću)

Ovo me uvjerilo. PES 09 je duplo lošiji od Fife 09.
ja volim nogomet, metallicu i još puno stvari. Ja nikako ne volim gubiti u bilo čemu. Volim se praviti važan. Ja sam uvijek u pravu. moja email adresa jest: arsenal.012012@hotmail.com Inače mi je ndimak Shady, no zauzet je...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
Opet ću dobiti crveni što se plićem natrag na ovu temu. Realnost:  http://uk.youtube.com/watch?v=GvmX6s0eaLA   (ovo možeš usporediti s stvarnošću)

Iznenađen .... kakve smo mi budale bili. Daj ti to pogledaj. Koliko je FIFA bolja od PES-a. Ne mogu vjerovati.

LOLčina, meni opet PES bolje izgleda. A sto se tice gameplay-a, tu FIFA nije ni blizu. (meni)
Justice Is Lost Justice Is Raped Justice Is Gone
16 godina
neaktivan
SOS kaže...

Jezuš Krist, pa FIFA izgleda kao da igraju kod mene doma na TV-u pravi igrači! Iznenađen

Dal je to zbog izvrsne pokretljivosti igrača, ultra-realnog dodavanja ili Ballackovog perfektno simetričnog lica???

Oh, glory SOS, prosvjetlio si me, FIFA 09 je najrealnija simulacija nogometa ikad napravljena!!!

NOT !!!

P.S. FIFA 09 sux big time..... xD
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 11:28 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
Bruno kaže......
i_rambo_plache kaže...

NOT !!!

Vi ne znate primjećivati. Naučite se gledati detalje, koji su u ovom slučaju, očiti.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
n00b

Ma kako se uopće možete spustiti na razinu sos-a...vidite da je dečkić još zelen...jednostavno ga ignorirajte i sve 5...a ti sos-u moraš još puno žganaca pojesti da bi došao na našu razinu...zato si reci mami da počne kuhati...DOBAR TEK Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: n00b
Jerkenovski kaže...

Ma kako se uopće možete spustiti na razinu sos-a...vidite da je dečkić još zelen...jednostavno ga ignorirajte i sve 5...a ti sos-u moraš još puno žganaca pojesti da bi došao na našu razinu...zato si reci mami da počne kuhati...DOBAR TEK Smijeh

Ma ako decka FIFA veseli, super. Neka igra FIFA-u.
Samo mi nije jasno zasto svima zeli dokazati da je FIFA-a bolja od PES-a kad je to sve stvar pojedinca.
Uglavnom ja se necu vise obazirati ... idem igrat PES :)
Justice Is Lost Justice Is Raped Justice Is Gone
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Vidim da si se ti spustio na još manju razinu. Baš nisi nešto prepametan? Vjerojatno si ti još mlađi od SOS-a.
PES 09 ima loš gameplay koji je najviše dosadan i uvijek nelinearno linearan.
ja volim nogomet, metallicu i još puno stvari. Ja nikako ne volim gubiti u bilo čemu. Volim se praviti važan. Ja sam uvijek u pravu. moja email adresa jest: arsenal.012012@hotmail.com Inače mi je nadimak Shady, no zauzet je...
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 11:48 (Sady2).
16 godina
neaktivan
Sady2 kaže...
 Vidim da si se ti spustio na još manju razinu. Baš nisi nešto prepametan? Vjerojatno si ti još mlađi od SOS-a.
Nelinearno linearan??? Koji kit pak to znači???

Ti si još zeleniji od SOS-a... Isti ste kao Jehovini svjedoci, pokušavate preobratiti nezainteresiranu masu...
16 godina
Sady2 kaže...

To je nova revolucionarna matematičko-fizička-PES znanost koju je utemeljio Sady2Cool
Tiče se vjerojatno njegovih osobnih iskustava koje su mnogi znanstvenici pokušali otkriti kako bi shvatili smisao navedene znanosti; i došli su do nevjerovatnog (ne posve sigurnog) zaključka:
Naime, Sady2 igrajući PES vjerojatno LINEARNO GUBI ali NELINEARNOM RAZLIKOM

P.S. Sady2, bez uvrede, možda se i ti nasmiješ ovoj "znanstvenoj tezi"Namigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Nelinearno linearan??? Koji kit pak to znači???
Armor kaže...
Sady2 kaže...

....................

To znači da imaš neke opcije koje uvijek vode do istog ishodišta.  PES 09 je ogavno dosadan.
ja volim nogomet, metallicu i još puno stvari. Ja nikako ne volim gubiti u bilo čemu. Volim se praviti važan. Ja sam uvijek u pravu. moja email adresa jest: arsenal.012012@hotmail.com Inače mi je nadimak Shady, no zauzet je...
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Sady2, pardon, SOS, dobio si crveni karton. Molim te, nemoj nastaviti s trolanjem po BUG Forumu jer se učestalo stvaranje problema na forumu može smatrati i zlouporabom servisa i maltretiranjem, što onda ne staje samo na zatvaranju forumskog korisničkog računa.

I ako već kreiraš novi korisnički račun, onda barem imaj neko svoje ime.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

pozzz.....kakav je pes 09-jel isti ko i ostali 06/07/08 ili ima razlike...da ne kupujem bezveze

core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

pozzz.....kakav je pes 09-jel isti ko i ostali 06/07/08 ili ima razlike...da ne kupujem bezveze

Nije isti, pet puta je bolji, realniji, graficki doradjeniji, sve...
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

jel ti imaš org..ili klasični pirat...jer xfire neočitava svaki pes 09

core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Imam orginal.

Jel ide ovo prek Hamachia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Igica je pre dobra....grafika puno bolja nego u prijasnjim nastavcima....puno bolja vodenja lopte i ostali dodaci jednostavno 10/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

postoji mozda neki patch s kojim bi se popravio drasticno velik ucinak zutih i crvenih kartona u igri?....mozda je samo kod mene...al stvarno....svako malo pozutim :P

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

To je samo kod tebe Osmijeh

U nogometu treba biti... nježan...

LOL Smijeh

Sad ozbiljno - nemam problema sa kartonima (osim nakon 3-4 uzastopna sata programiranja, onda dobim i po 5-6 kartona na tekmi Namigiva)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice