Evo, molim vas da dodjete u temu PES vs. FIFA- molim biti tolerantan i pišete u čemu je to sve PES bolji od FIFE jer ovaj SOS ne odusatje... cijelo vrijeme tvrdi da je FIFA bolja od PES-a!!!
Tako da... molim vas!!
Evo, molim vas da dodjete u temu PES vs. FIFA- molim biti tolerantan i pišete u čemu je to sve PES bolji od FIFE jer ovaj SOS ne odusatje... cijelo vrijeme tvrdi da je FIFA bolja od PES-a!!!
Tako da... molim vas!!
Evo da ne otvaram novu temu,moram pitati kad PES 09 izlazi za Playtation 2?
Evo da ne otvaram novu temu,moram pitati kad PES 09 izlazi za Playtation 2?
Bio sam prosli tjedan u Njemackoj i trazio da slucajno tamo nije izaso PES, nazalost nije jos. Vidio sam fifu koja je na trzistu vec neko vrijeme i zamislite cijena fife je 59€, kad se nisam srusio, pa nebi za to smece dao to lovu nema sanse. Da je PES bio u pitanju strpo bi ga odma u kosaru i pravac kasa.
Inace mi je PES stalno inst. jednostavno mi ne moze dosaditi, toliko je realan, mozes dati gol na sve nacine dok u onoj fifi dajes golove na iste fore, a i sve je nekako smijesno nerealno.
PES rulez
PES je napokon vani u full verziji (PC, XBox, PS3)!
Ali još nije za PS2.
Ali još nije za PS2.
Ali još nije za PS2.
Ali još nije za PS2.
PES je poseban svijet u moru sportskih simulacija, sto nogometnih, sto od ostalih sportova. FIFU ne mozes ni porediti sa PESom, to je ko nebo i zemlja... pa radije bi i sad igrao PES5 i 6 nego FIFU09, gameplay kod PESa je zarazan, definitivno najbolja igra kad je drustvo u pitanju, a jos ako se nadje koja piva i nesto za zamotat auuuuuu
Moze li ga se sad kupit u Algoritmu?
Moze li ga se sad kupit u Algoritmu?
Jel se vama čini malko čudno što FIFA 2009 izlazi 2008. godine isto tako i sa NBA Live?
Jel se vama čini malko čudno što FIFA 2009 izlazi 2008. godine isto tako i sa NBA Live?
Jel ima di da se kupi PES kod nas u hr?
Pa ak je izašao onda vjerojatno ima!
Danas sam igro PES na pc-u, joj ljudi kad krene liga prvaka najezim se, igra je pre dobra. Cim nađem oriđiđi kupujem i krecem u online avanturu.
Danas sam igro PES na pc-u, joj ljudi kad krene liga prvaka najezim se, igra je pre dobra. Cim nađem oriđiđi kupujem i krecem u online avanturu.
Igra još nije izašla na tržište, tj. igra se još ne može kupiti u dućanima. U europske dućane će igra stići tek sutra.
To što se može nabaviti preko torrenta, ne znači da je izašla.
igra je fenomenalna..............
sutra bi trebala izac za ps2
Ajmo ljudi jel se igra PES u hrv ili ne? Dajte komentare. Ja ga jos ne mogu igrati jer mi je bolji PC na garanciji, a sad imam neku staru kantu pa mi PES i na low trza, a i nemam jos oriđiđi da bi igro preko neta.
Eli zna ko kako iskoristiti scan u izradi lika u become a legend?Ja kada udjem na ono load sve mi je prazno
Eli zna ko kako iskoristiti scan u izradi lika u become a legend?Ja kada udjem na ono load sve mi je prazno
ja ga pokusavam skinut preko torrenta ali sve se skida 10 kb/sec. nemam strpljenja to cekat!!!! ako iko zna stranicu od kud da skinem torrent a da skida dobro neka mi na pm posalje
evo igram novi pes, jučer ga skinuo. Dobar je, bolji od fife (i nju sam nabavio), u odnosu na prošli bolja grafika, glazba, kretnje igrača, realniji je. Što se hardvera tiče jednako radi kao i pes 2008. E da i Liga prvaka je zakon, kad počinjete utakmicu pa ona himna lige prvaka.
I ja je danas nabavio,igra je predobra!Pogotovo mi se svidio novi mode,Become a legend.Prezaraznio :)