Pes 10 demo

poruka: 248
|
čitano: 42.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pes 10 demo
zv'jer2 kaže...

Nego...  nisam baš siguran što je to "xinput" kontroler...  znači li to da su ovi gamepadi na popisu jedini kojima se u novom PES-u može koristiti kretanje za cijelih 360°?    Jer Rumblepad 2 podržava kretnje od 360° pa mi nije jasno zašto i on nije na popisu..

Jesi siguran za Rumblepad 2? Jer imam ga i ja i meni ne pod svakim kutem već radi jednako kao d-pad. Jesi 100% siguran?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
Danny_HR kaže...
zv'jer2 kaže...

Nego...  nisam baš siguran što je to "xinput" kontroler...  znači li to da su ovi gamepadi na popisu jedini kojima se u novom PES-u može koristiti kretanje za cijelih 360°?    Jer Rumblepad 2 podržava kretnje od 360° pa mi nije jasno zašto i on nije na popisu..

Jesi siguran za Rumblepad 2? Jer imam ga i ja i meni ne pod svakim kutem već radi jednako kao d-pad. Jesi 100% siguran?

Siguran sam da Rumblepad 2 hardwareski podržava kretanje u 360°,  za PES ne znam, očito ne... a ne znam zašto.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
Zbog toga što je Direct Input kontroller.
16 godina
Pes 10 demo

Igram sa Rumblepadom 2 i mislim da ima samo 8 smjerova al to je sasvim dosta.

Iako se ponekad čini da ima i "sve" (360), možda čak i ima...

Nego, igra oduševljava detaljima, svaki replay donosi neku atraktivnu situaciju, npr. od maloprije primanje lopte i savijanje kopačke Klosea:

Primanje lopte Primanje lopte
Stojna noga...i kopačka Stojna noga...i kopačka
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Naravno da se može igrati sa samo 8 smjerova.
Pa ipak smo tako igrali godinama.

Ali, da bi osjetio tih 360 moraš igrati sa xinput kontrolerom i tek onda možeš znati ima li razlike, i tek onda možeš znati ima li rumblepad ili ne sve smjerove.

Ne kažem da je nužno igrati tako, ali svakako otvara puno više mogućnosti. Više mogućnosti za dribling itd.
A i ako je implementirano, zašto nebi koristio. :D

Joj, jedva čekam punu verziju!
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Uz isključeni v-sync igra izgleda totalno drukčije. Igrači su sad više agilniji i napokon sam na professional deklasirao nekog (Španjolska - Njemačka 4:1).

No svejedno su bugovi još uvijek veliki kamen spoticanja ka još boljim rezultatima. Tako sam npr. ovaj gol u utakmici Špa - Nje primio zbog buga. Ali, finalna verzija će 99% izaći bez tih bugova.

I ja jedva čekam!

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Uz isključeni v-sync igra izgleda totalno drukčije. Igrači su sad više agilniji i napokon sam na professional deklasirao nekog (Španjolska - Njemačka 4:1).

No svejedno su bugovi još uvijek veliki kamen spoticanja ka još boljim rezultatima. Tako sam npr. ovaj gol u utakmici Špa - Nje primio zbog buga. Ali, finalna verzija će 99% izaći bez tih bugova.

I ja jedva čekam!

To je jedno od rješenja, a ako imate ATI karticu onda instalirajte 9.9. drivere (ako već niste).

You only got one finger left And its pointing at the door
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Nakon odigranih nekoliko tekmi od po 15 minuta moram reći da su dojmovi stvarno dobri. Nisam bio nezadovoljan ni sa PES-om 2009, ali ovogodišnji je to podignuo na jednu novu razinu realizma. Cjelokupan dojam igranja mi je sad još sličniji pravoj stvari, imaju još par sitnica za izglancati do izlaska pune verzije, nadam se da će konačno sudac početi suditi ruku jer to me najviše razočaralo u prijašnjim nastavcima, mislim igra se zove nogomet sa razlogom. Ono kasno suđenje zaleđa možda malo i živcira ali isto tako doprinosi realizmu, jer primjetio sam da ovisno sa koje strane terena igrate, nekad vidite linijskog suca, a nekad ne - a tako je i u stvarnosti. Istina je da najviše golova pada jurišima po boku, ali palo je par i iz daljine - Gerrard stvarno ima šutinu i pol, a i proboj kroz dva igrača nije nemoguć. Još mi samo preostaje nabaviti onaj Microsoftov X360 kontroler jer mi je Logitechov Precision riknuo prije mjesec dana(već drugi), i let the games begin...Cool

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
16 godina
Pes 10 demo

Igral maloprije na profi Barcelona-Liverpool, povedem 3:0 bez frke do 35minute i onda nekaj isprobavam da bi ovi zabili dva komada na brzinu i raživcirali me.

Najbolje od svega, na 3:2 sudac mi dosudi penal (prvi u demu), ja sav sretan jer znam da opet idem na dva razlike, čekam da to zabijem...

Kad ono, kamera udaljena kao kod wide kamere, gleda sa strane, a ne prema golu, ko inače kad se izvodi penal...

Maknem neki tam tutorial o pucanju, lupim s Messiem loptu i ode 2m kraj gola, wtf si mislim, kaj je ovo?

To si mislim i sad, nadam se da neće biti tak glupo izvođenje penala :(

Ostalo je 3:2 :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
... kamera udaljena kao kod wide kamere, gleda sa strane, a ne prema golu, ko inače kad se izvodi penal...

Maknem neki tam tutorial o pucanju, lupim s Messiem loptu i ode 2m kraj gola, wtf si mislim, kaj je ovo?

...

Pa baš ne vjerujem da će mjenjati nešto takvo u zadnji čas. BTW. uopće nije teško dati gol, samo malo prakse plus Messi ili Henry i lopta ide neobranjivo visoko uz samu stativu skoro svaki put

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina
ZC_Someone kaže...

Pa baš ne vjerujem da će mjenjati nešto takvo u zadnji čas. BTW. uopće nije teško dati gol, samo malo prakse plus Messi ili Henry i lopta ide neobranjivo visoko uz samu stativu skoro svaki put

Ma znam da je moguće zabiti gol, nije frka u tome, nego u samom pogledu kod izvođenja, najveći faktor kod realiziranja jedanesteraca je onaj psihološki, pogled "oči u oči" s golmanom, ova fora s kamerom sa strane ne pridonosi tom osjećaju ni malo, a puno odnosi na preciznosti...

Penal ko penal je 90% gol i ne treba tu puno komplicirati...

15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Igral maloprije na profi Barcelona-Liverpool, povedem 3:0 bez frke do 35minute i onda nekaj isprobavam da bi ovi zabili dva komada na brzinu i raživcirali me.

Najbolje od svega, na 3:2 sudac mi dosudi penal (prvi u demu), ja sav sretan jer znam da opet idem na dva razlike, čekam da to zabijem...

Kad ono, kamera udaljena kao kod wide kamere, gleda sa strane, a ne prema golu, ko inače kad se izvodi penal...

Ostalo je 3:2 :)

Ja sam pucao 15-ak penala i svaki put je lopta otišla 2m od gola.

Izvođenje penala je analogno i ako povučeš gljivu do kraja u stranu - pucat će pored gola. To je sve ok ali ja koliko god puvučem gljivu uvijek puca isto (van okvira). 

Zaključak - nedovljno dobar gamepad.

Možda imamo isti problem.

btw. Koji kontroler imaš?

16 godina
Pes 10 demo

hm ne znam kako se patite tako na profesional... ja sam na top player sa barcom deklasirao liverpool sa 5:1 a i taj jedan gol su jedva dali...to mi je bila treca utakmica..samo sam prvu izgubio 3:1 dok se nisam malo navikao...a ibrahimovicem sam dao gol malo poslije centra..i to na top player...liverpool je dosta slabiji..sa njim sam jedva pobijedio barcelonu 2:1... imaju supljeg golmana... meni se igra jako dopala jer mi igraci djeluju nekako brzi i fluidniji...samo primjetio sam da cpu rijetko ali skroz rijetko pravi prekrsaje blizu kaznenog prostora... ili je to do mog nacina igre ili je ai jednostavno pametniji...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
ovajonaj kaže...

hm ne znam kako se patite tako na profesional...

Ma ne patim se nimalo na profi nego sam baš u toj tekmi naišel na prvi penal, a onaj opis tekme je samo usputna priča :)

Nekak mi je lakša profi težina ovdje nego u devetki.

Nisam još ni igral na top player jer obično isprobavam neke stvari i tražim novosti/mane u igri, a uz top player to baš i nije lako.

Ali svakako budem - i ne očekujem da bude većih problema.

Kaj se AI prekršaja tiče, po običaju ih nećeju puno raditi, osim ak ih ne izazoveš čekanjem sa zagrađenom loptom.

16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Pozz decki kako se isključuje taj VSYNC gledao sam u opcijama od igre stavljena je kvačica na to ali je sivo tj nemože se mjenjat ...

please help

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maky kaže...

Pozz decki kako se isključuje taj VSYNC gledao sam u opcijama od igre stavljena je kvačica na to ali je sivo tj nemože se mjenjat ...

please help

Prije nego ideš u igru, odi u folder gdje ti je instaliran demo, tam ćeš vidjeti Settings, tam imaš opciju za Vsync

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
maky kaže...

please help

Prije nego ideš u igru, odi u folder gdje ti je instaliran demo, tam ćeš vidjeti Settings, tam imaš opciju za Vsync

VEč sam ti napisao da u igri nemogu mjenjat tu opciju evo slika

16 godina
maky kaže...
Armor kaže...
maky kaže...

please help

Nemoj alt tabati, mislim da igra ne smije raditi ak to mjenjaš.

16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maky kaže...

ista stvar

Probaj eventualno još uključiti onaj Frame skipping, možda ti se onda otvori mogućnost za vs.

Iako mislim da bi moglo imati veze i sa demo tweakom, probaj staviti 1280/720 rezoluciju pa onda...

16 godina
maky kaže...
Armor kaže...
maky kaže...

please help

Tamo ispod omjera monitora (desno od rezolucije) isključi LB.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
maky kaže...
Armor kaže...
maky kaže...

please help

To ti je zato jer imaš vjerojatno monitor sa velikim refresh rateom (CRT). Možeš isključit tako da snanjiš refresh na 60 isključiš te poovno si staviš normalni refreshNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 18:46 (plavi08).
16 godina
Pes 10 demo

misljenja sam da su pretjerali sa tim komplikacijama oko traktike i svemu ostalome...

nisam previse upoznat sa svim u igri, oce ostat "be a legend"?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ostat će. 

Pogledaj prve 2-3 stranice topica i sve buš znalNamigiva

16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
maky kaže...
Armor kaže...
maky kaže...

please help

To ti je zato jer imaš vjerojatno monitor sa velikim refresh rateom (CRT). Možeš isključit tako da snanjiš refresh na 60 isključiš te poovno si staviš normalni refreshNamigiva

krivo imam LCD 22 Samsung

15 godina

Stvarno onda neznam gdje bi bio problem. Jer to se kao što sam naveo događa kod refresh ratea večeg od 60.

16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Jesu li se golmani popravili i ako da u kojoj mjeri jer me stvarno znalo nazivcirati kada mu ozljeđeni igrac zabije sa 30 metara kroz glavu a on skoci kao majmun

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

Ma samo ukljući v-sync i stavi kvacice pod sve sta tu dolje di je vsync i dobro bu. Nece biti nikakvih crta po ekranu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 22:53 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Golmani su retardirani što se tiče ovog dema(70% kod). Iz daljine su dobri  al iz blizine ponašaju se retardirano. Valjda će to sredit do izlaska igreMršti se

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 22:54 (plavi08).
16 godina
plavi08 kaže...

Golmani su retardirani što se tiče ovog dema(70% kod). Iz daljine su dobri  al iz blizine ponašaju se retardirano. Valjda će to sredit do izlaska igreMršti se

morate shvatit da demo je DEMO...

nepotpuna igra, igra koja trazi promjene...

Demo je takav sto namjerno sto slucajno, ali ako je u toliko slucajeva tako onda se toplo nadam da su to poboljsali, jer igraci a i golmani imaju retardirane poteze jos od pro 2006

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice