Pes 10 demo

poruka: 248
|
čitano: 42.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Meni instalacija javlja error 1335 , data1.cab neki problem.Skinuto sa gamespota.Mršti se

Serenity Now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Naigra sam se dema ovih dana i jako sam zadovoljan!!! Igra je postala puno realnija. Za neke možda i prerealna, ali meni je drago da što više liči na simulaciju. Sviđa mi se što je napravljena za prave igrače, a ne za neke gajtane što će uzet Messia i Kaku i piči... AI je malo poboljšan, iako ne još dovoljno da se meni suprostaviSmijeh, ipak se vidi pomak, protivnici su koliko toliko opasni. Valjda će i Master liga postat malo zanimljivija. O grafici ne triban trošit riči... Najviše mi se sviđa to što nam je KONAMI konačno novim PES-om da potvrdu da hoće simulaciju od PES-a(a ne ono na što je ličila 2008-ica pa to je najgori PES u povijesti)!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Evo, nakon par tekmi na professional, imam i prvih pravih primjedbi.

Razlika između regular i professional je nebo i zemlja, regular je fakat prelagano, a professional mi je preteško - ne znam kako je ostalima.

Anyways, imam osjećaj kao da je protivnički AI mnogo moćniji od mojih, pogotovo kad se treba obraniti. Moji samo lutaju po terenu, tako da često moram ručno igrača približiti protivniku koji nema loptu i otvoren je.

Drugo što me smeta je to što je protivniku abnormalno teško uzeti loptu, pogotovo kad ne trči ravno. Protivnik je užasno agilan, dok su moji kao stokilaši s pivskim trbusima.

Jedini način na koji mogu zabit gol je probiti se po boku, povratni pas oko 11 metara i šut ili ubacivanje pa glavom...

Uz to, protivnik rijetko radi faulove i iz situacija na kojima ja dobijem žuti protivnik može uklizati na loptu bez faula. Kad ja oduzmem loptu 50:50 su mi šanse da će i ostati kod mene u narednih... sekundu... a protivnik uvijek uspije zadržati loptu.

Nadalje, par puta mi se dogodilo da ne mogu zabiti gol sa 5 metara, ali zato s oko 10 metara zabija jako često.

Smeta me i što protivnik na retardirano nemoguće načine postiže golove. Najčešće se lopta (od ubacivanja) odbija od mog igrača koji ju gleda kao da vidi čudnovatog kljunaša, dolazi do protivnika koji je na 5 metara i neometan pogađa gol ili pogađa kad je gužva u 16-ercu pa ja uvijek izvučem deblji kraj.

Zna se dogoditi i da se iznenada ispriječi nekakav bug pa moj igrač naglo uspori i počne trzati ko epileptičar, a protivnik u situaciji 1 na 1 lako zabija gol.

Sustav težine je loše napravljen, sad je pitanje koliko se to može ispraviti do izlaska full igre, tak da sam pomalo razočaran (pošto je grafika fakat izvrsna).

Samo me zanima, ako dušu ispustim igrajući na professional, kako je onda na top-player??? BTW igram s tipkovnicom ako ima ikakve razlike od nje i gamepada...

EDIT: ovo s 'ne-možeš-uzet-Messija-i-proći-pola-terena' ne stoji... Može se. Samo treba po boku...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 21:07 (i_rambo_plache).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Pes 10 demo

ne znam za vas, ali ja se ne smatram nekim super znalcem, pa ih mogu oprati na najtežem svaku tekmu...to je i problem kod Pesa što je prelagan oduvijek bio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

LOL, čudnovatog kljunaša Smijeh

Ne vjerujem da će se sustav težine mijenjat do full verzije, no PES ionako do punog sjaja dolazi u igri s frendovima, jel tako?

Ja inače igram na top player i nije mi baš preteško ali ono za uzet loptu se slažem skroz. Pogotovo uklizavanje, možda sam dvaput uspio uklizat i uzet loptu

bez da dobijem žuti. Tako da bi trebali malo te suce olabavit što se tiče toga.

AI suigrača je tradicionalno takav kakav je, nema ništa od njih dok ih sam ne uzmeš pod kontrolu.

Valjda će jednog dana u konamiju i to popravit. Do tada igramo PES 2010 i uživamo u onom dobrom što pruža!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pes 10 demo
i_rambo_plache kaže...

Samo me zanima, ako dušu ispustim igrajući na professional, kako je onda na top-player??? BTW igram s tipkovnicom ako ima ikakve razlike od nje i gamepada...

EDIT: ovo s 'ne-možeš-uzet-Messija-i-proći-pola-terena' ne stoji... Može se. Samo treba po boku...

S tipkovnicom si ograničen na 8 smjerova kretanja, a na gamepadu s gljivama si puno slobodniji što se toga tiče, a i puno precizniji kod dribljanja.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 21:21 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
i_rambo_plache kaže...

S tipkovnicom si ograničen na 8 smjerova kretanja, a na gamepadu s gljivama si puno slobodniji što se smjerova kretanja tiče, a i puno precizniji kod dribljanja.

se to da igrat sa tipkovnicom nisam jos nikog vido da tako igra

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
i_rambo_plache kaže...

S tipkovnicom si ograničen na 8 smjerova kretanja, a na gamepadu s gljivama si puno slobodniji što se smjerova kretanja tiče, a i puno precizniji kod dribljanja.

Ja igram sa rumblepadom i isto sam ograničen na 8 smjerova.

Stvar je u tom što za 360 stupnjeva treba gamepad s xinputom, tipa xbox kontroler.

16 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Ja igram sa rumblepadom i isto sam ograničen na 8 smjerova.

Stvar je u tom što za 360 stupnjeva treba gamepad s xinputom, tipa xbox kontroler.

Ja koristim Logitec Dual Action, i do sad je u svakoj igri savršeno odradio svoj posao.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Evo, nakon par tekmi na professional, imam i prvih pravih primjedbi.

Razlika između regular i professional je nebo i zemlja, regular je fakat prelagano, a professional mi je preteško - ne znam kako je ostalima.

Anyways, imam osjećaj kao da je protivnički AI mnogo moćniji od mojih, pogotovo kad se treba obraniti. Moji samo lutaju po terenu, tako da često moram ručno igrača približiti protivniku koji nema loptu i otvoren je.

Drugo što me smeta je to što je protivniku abnormalno teško uzeti loptu, pogotovo kad ne trči ravno. Protivnik je užasno agilan, dok su moji kao stokilaši s pivskim trbusima.

Jedini način na koji mogu zabit gol je probiti se po boku, povratni pas oko 11 metara i šut ili ubacivanje pa glavom...

Uz to, protivnik rijetko radi faulove i iz situacija na kojima ja dobijem žuti protivnik može uklizati na loptu bez faula. Kad ja oduzmem loptu 50:50 su mi šanse da će i ostati kod mene u narednih... sekundu... a protivnik uvijek uspije zadržati loptu.

Nadalje, par puta mi se dogodilo da ne mogu zabiti gol sa 5 metara, ali zato s oko 10 metara zabija jako često.

Smeta me i što protivnik na retardirano nemoguće načine postiže golove. Najčešće se lopta (od ubacivanja) odbija od mog igrača koji ju gleda kao da vidi čudnovatog kljunaša, dolazi do protivnika koji je na 5 metara i neometan pogađa gol ili pogađa kad je gužva u 16-ercu pa ja uvijek izvučem deblji kraj.

Zna se dogoditi i da se iznenada ispriječi nekakav bug pa moj igrač naglo uspori i počne trzati ko epileptičar, a protivnik u situaciji 1 na 1 lako zabija gol.

Sustav težine je loše napravljen, sad je pitanje koliko se to može ispraviti do izlaska full igre, tak da sam pomalo razočaran (pošto je grafika fakat izvrsna).

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 21:27 (Arai).
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Neznam,  meni je na professional dosta lagano. A što se tiče grafike igrači i teren su napravljeni odlično ali... pogledajte publiku malo sam razočaran, nadam se da će to popraviti!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 14:05 (Arai).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Što se mene tiče, ja ga igram na PS3 i izuzetak grafike i realnosti, meni je zasad preglup.

AI je napokon pametniji, ali brate mili, ne da im nemreš uzet loptu, nego oni na "Top Player" imaju SKORO svako

dodavanje iz prve. Ok, uzmem im loptu, nije baš tolka greda, ali da su abnormalno agresivni, preagilni, itd....no way...

Zasad prvi PES koji me "maknuo" da ga ne igram/ili ne igram tolko često. Zanima me cijela verzija ponajviše što se tiče

ove agresivnosti i pasevi od prve, dal bu to bilo kad bih igrao sa npr. Chelsea ili Barcelona vs. neki omanji, slabiji istočnjački

klub...nadam se da ne bu tak bilo jer ak bude, neću ni razmišljat o dotičnoj kupnji, a kamoli da ga zaigram. PES 2009 zasad

kod mene ima prednost, bez obzira na one "Bogovske" igrače Messi & co. s kojima pol terena prođeš...

1 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

Ma i meni se je na pocetku cinilo pretesko na "top player", pogotovo jer sam pes 09 slabo igrao, najvise sam igrao pes 2006, a pes 2006 i 2010 kao nebo i zemlja .... Ali poslije 2-3 dana sam se skroz ufurao u igru, recimo sinoc sam sa barcom nabio liverpoola 6-0, mada inace tesko je pobjedit vise od 2 razlike, jedino ako odma na pocetku povedes, onda se protivnik otvara i imas sanse za kontru. Po meni je to realno, jer tesko bi i u stvarnosti barca nabila liverpoola tek tako, naravno da ce slabiji klubovi biti manji zalogaj Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Evo skinuo sam onaj demofix, i lijepo se izguštao u 15 minutnim tekmama :D

Igrao sam sa Španjolskom, i dobio Njemce 5-2. Na top player.

Prošli PES (2009) nisam puno igrao, nešto mi se rušila igra, pasam ostao začuđen lakoćom, i rezultatom pobjede.

Čak sam uspio i dat' gol iz slobodnjaka (Xavi, 19m ,malo udesno) i to sam gađao po sredini gola,, a začudo golman nije obranio ( prije bi to obranio nesumnjivo).

Eto, o igri imam same hvale (zasad); dinamika igre je super balansirana, pokreti igrača puno prirodniji (npr. završnice akcija, uklizivanja na nabačaj, laganog pospremanja u golmanov dalji itd... ) grafika je prelijepa, modeli igrača skoro foto realni.

Ne znam, netko je rekao da više ne možeš uzet npr. Messija, pretrčat sve i zabit.

Čudno, upravo to sam danas napravio s Torresom, odmah nakon što sam primio gol, s centra krenuo i došao do golmana ( nažalost nisam zabio, super je izletio :s)

Mala zamjerka ide na sporo, kasno suđenje ofsajda, i teže igranje obrane ( u odnosu na prijašnje nastavke) .

Igra će rasturati, jedva čekam ;)

rutinerski odrađena završnica mladog Torresa rutinerski odrađena završnica mladog Torresa
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 2:25 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Pes 10 demo

Ja sam jako zadovoljan.

Igrao sam demo i na PC-u i na XBoxu.

Mogu čak reći da mi je malo draže bilo na xboxu ali jedini razlog zbog kojeg ću na kraju uzeti PC verziju su patchevi sa dresovima itd. Osim ako nađem način da isto napravim na xboxu.

Igra je odlična. Težina taman (igram na najteže), 2009 je bio prelagan. Ali dobro, ipak sam u PESu veteran.

Jedva čekam odigrati pravu ligu prvaka, malo master lige jer ima jako puno promjena, a onda zasjedam na become a legend... :D

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

Sve mi je u igri odlicno samo mi fali onaj okret od 360 stupnjeva.

Ako to stave u full verziju svaka im cast!Cool

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Trebaš imati gamepad s analog stickovima za 360°.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
16 godina
luckyluke kaže...

ako misliš na marseille roulette, njega ima u PES2010 demo-u...

Inače, nađeno je rješenje problema predugog response time-a (delay-a) prilikom dodavanja ili udarca prema golu. Jednostavno ugasite VSync i to je to, potpuno drugačija igra.   Jedino što smeta je odvratni Screen Tearing ali na to se da naviknuti.. 

(I dalje mi nije jasno kako su u KONAMI-u uspjeli povezati običan VSync sa samim gameplayom i engine-om igre.  Smijeh)

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Make your XBOX360 or PS3 run in 480P instead of an HD resolution....the game is absolutely magnificent.
For PC users turning the Vsync off

Meni ovo radi igra ide lijepo,s time da nemam vise kasnjenja u dodavanju,pucanju..itd...

Ovako ako ne upali to u settingsima od pes-a ,vjerovatno vam je ukljucen na grafickoj ,za ATI odite u catalyst control center pod 3D i onda vam se to nalazi pod ALL SETTINGS.

Probajte

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

Igram na ovom joysticku koristim gljive ali jos nisam primjetio tih 360 stupnjeva.

Primijetio sam oko 12-tak strana u kojima se moze kretati ali sam ocekivao viseNeodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovisi koji input koristi. Samo xinput kontroler može koristiti svih 360 stupnjeva.

Ja sa xbox 360 kontrolerom mogu pod bilo kojim kutem usmjeriti igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 15:29 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

recite mi jedan(citaj najjeftiniji) s xinputom gamepad jer obozavam pes i zelim ostjetiti 360°

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pes 10 demo

Meni bi to radilo na Lofitech Cordless Rumblepad 2...  ali lijevi analog mi je "otišo", a oduvijek igram PES na analog..   teško sam se naviknuo na pad tipke.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pes 10 demo

XBOX 360 Controller

Wireless XBOX 360 Controller
Joytech 360 pad
Pelican TSZ360 Pad
MadCatz 360
MadCatz 360 Pro
MadCatz 360 MicroCon
Bigben Controller BB7201
Logitech Chillstream

Ovo ti je lista xinput kontrolera, pa provjeri koji možeš nabaviti i po kojoj cijeni.

0 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

jedno pitanje,da li je moguce kupiti XBOX 360 kontroler ali da moze ici na PC,tj.da ima USB prikljucak?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo
Naravno da ima,posjeti neke prodavaonice(web stranice)kod nas pa si nađi što i gdje ti odgovara

0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

XBOX 360 Controller

Joytech 360 pad
Pelican TSZ360 Pad
MadCatz 360
MadCatz 360 Pro
MadCatz 360 MicroCon
Bigben Controller BB7201
Logitech Chillstream

Ovo ti je lista xinput kontrolera, pa provjeri koji možeš nabaviti i po kojoj cijeni.

dali na tim joystickima samo kad na analogu igras se okrecu u svih 360 stupnjeva ili mozes s D - padom??

16 godina
soja kaže...
Danny_HR kaže...

XBOX 360 Controller

Joytech 360 pad
Pelican TSZ360 Pad
MadCatz 360
MadCatz 360 Pro
MadCatz 360 MicroCon
Bigben Controller BB7201
Logitech Chillstream

dali na tim joystickima samo kad na analogu igras se okrecu u svih 360 stupnjeva ili mozes s D - padom??

Samo sa analogom.  (zar nije logično?)

Nego...  nisam baš siguran što je to "xinput" kontroler...  znači li to da su ovi gamepadi na popisu jedini kojima se u novom PES-u može koristiti kretanje za cijelih 360°?    Jer Rumblepad 2 podržava kretnje od 360° pa mi nije jasno zašto i on nije na popisu..

15 godina

ma neznam al meni je prejadno igrat na taj analog

previse sam naucen na D-pad

tak da cu se tesko odviknut od njega

16 godina
soja kaže...

ma neznam al meni je prejadno igrat na taj analog

previse sam naucen na D-pad

tak da cu se tesko odviknut od njega

Meni je baš suprotno, a pokvario mi se lijevi analog. Smijeh   Još prije mjesec-dva sam se prisilio naučiti igrati sa D-padom i nije to još to, nadam se da ću popravit gamepad...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice