PEH (Pro evolution handball)

poruka: 22
|
čitano: 10.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
PEH(Pro evolution handball)
pitanje

Bilo bi dobro da Konami napravi simulaciju rukometa..to bi bio pravi pogodak i postigao bi sigurno uspjeh..Kaj vi mislite??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se...mislim da bi to bila najigranija igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PEH(Pro evolution handball)

hahahah jel to povodom one grupe na Facebook-u???Piše da ako grupa skupi pola miljuna članova, da taj lik šalje zahtjev za PEH-om KONAMIJU xDDDD

17 godina
neaktivan

mislim da ce im bit problem slozit kamere za igru

tam lopta brzo ide od krila do krila i bio bi vrlo tesko to napravit kak se spada

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra bi bila moguća da upravljaš samo 1 igrača, lopta je pre mala i pre brza

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ništa od toga. Imamo PEHaSmijeh

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovo je nemoguće...        1.kamo su nasli konami...u japanu nisu ni culi za rukomet (EA niti nebi se oni u to upustili)

2.igra bi bila neigriva razmislite malo previse je toga (cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno, felšaj, lobaj)

3.igra se nebi prodavala jer pol svijeta nezna sta je rukomet...samo u eu bi se nasao poneki kupac...proizvođač nebi imao ekonomske računice...Namigiva

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

ma nije istina..lažeš..lažeš

17 godina
ludi_johnny kaže...

ma nije istina..lažeš..lažeš

ne ne lažem istina je...i ja bih volio to igrati vise od svih vas ali.... :(
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ovo je nemoguće...        1.kamo su nasli konami...u japanu nisu ni culi za rukomet (EA niti nebi se oni u to upustili)

2.igra bi bila neigriva razmislite malo previse je toga (cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno, felšaj, lobaj)

3.igra se nebi prodavala jer pol svijeta nezna sta je rukomet...samo u eu bi se nasao poneki kupac...proizvođač nebi imao ekonomske računice...Namigiva

a onda CroTeam, i jos nek ubace da poslje tekme mozes našorat suca lol
17 godina
neaktivan

Ima i neki handball manager 07,08,09 ali je na njemačkom pa mi se neda ni skidat!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma da žele napravit, ja sam siguran da bi bilo načina da se napravi... Nije puno kompliciranije od košarke... Da ga žele napraviti, napravili bi ga... Samo očito smatraju da se ne isplati...

Samo bi trebali dodati cimanje sudaca, ali to bi mogla ostati i Vorijeva specijalnost... :P

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sused kaže...

Ma da žele napravit, ja sam siguran da bi bilo načina da se napravi... Nije puno kompliciranije od košarke... Da ga žele napraviti, napravili bi ga... Samo očito smatraju da se ne isplati...

Samo bi trebali dodati cimanje sudaca, ali to bi mogla ostati i Vorijeva specijalnost... :P

UUUUU kosarka i rukomet se uvelike razlikuju. Prvo u igrivosti i realnosti a onda u pravom svijetu.
Previse razlika... Faula u kosarci skoro pa i nema, ok one male tajne majstora ali ipak to nemozes na igrici, dok u rukometu imas mali milijun nacina zabit gol, fintirat, igrat obranu, radit faule i sve, dok je u kosarci to svedeno na minimum, naravno u realnosti i u ligama i pravim tekmama.
Hakla je puno drukcija sa puno finti i svim ostalim, ali rukomet je po meni pretesko napravit
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan

ma to bi bilo sranje, jer konami ne more ima 5-6 godina napravit PES da bude dovoljno dobar, a kako bi još i rukomet...

17 godina
neaktivan
ludi_johnny kaže...

Bilo bi dobro da Konami napravi simulaciju rukometa..to bi bio pravi pogodak i postigao bi sigurno uspjeh..Kaj vi mislite??

Konami, koji je jelte japanska tvrtka, vjerojatno ni ne zna da postoji sport koji se zove rukomet....
16 godina
neaktivan

ja isto mislim da je malo teško za napravit.. al da si neko da truda.. bilo bi lijepo slušat morsku vilu i s duvnjakom dati koju golčinu omejeru

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Pa naravno da neće napravit arkadnu sportsku igru gdje ces ti upravljat igračima kao u fifi ! Uopće ne vidim problem da naprave simulaciju tipa managera kao Football manager ! U biti već postoji takva igra....njemačka firma je pravi najnovije izdanje je Hanball Manager 2009 Namigiva
16 godina
neaktivan

pa nemoraju stavit da svake sekunde neko napravi faul....

da bi si dali truda napravili bi

a ko kaze da nemaju japanci pojma sta je rukomet vidi ovo

kako bi bilo fora sa balićem onako skocit i zakucat mu je pod rasljeSmijeh

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miligram kaže...
leo_819 kaže...

Pa naravno da neće napravit arkadnu sportsku igru gdje ces ti upravljat igračima kao u fifi ! Uopće ne vidim problem da naprave simulaciju tipa managera kao Football manager ! U biti već postoji takva igra....njemačka firma je pravi najnovije izdanje je Hanball Manager 2009 Namigiva
 znam igrao sam handball manager i da SUX-A Big Time...Mirza Rumba umijesto Mirza Džomba... lol
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan

ma nece samo sa kamerom,pa tu je igricu nemoguce napravit da bude igrana kolko bi mi htjeli da bude...ja bi volio da je to moguce,ali prvo,nemoguce je od konamija to trazit,ne rade takve vrste igrica,ne tako komplicirane,prije EA sport,jer oni imaju nekog iskustva,kao npr NFL,NHL,NBA komplicirane igrice su vec radili,ali problem je jedan jako veliki,oni ni neznaju sta je rukomet,a to im nije u interesu radit,konami isto tako,kaj japanci znaju o rukometu...nemaju oni zarade ako nije u pitanju njihova drzava,da se tamo prodaje...a i da pristanu,nemogu napravit kako spada,ja znam da imamo tehnologije,ali je... to,kad ima milijun kombinacija u rukometu...jedino i to mislim da bi bilo najlakse sta bi mogli napravit je golmana,ali igrace,sumnjam,nemoguce su te kretnje,prebrz je sport,premala lopta,mali teren...jos jednom kazem,volio bi da je moguce,ali sumnjam,moje misljenje...

16 godina
neaktivan

sad sam procito tvoj post,slazem se u vezi skoro svega,ali navedeno(cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno i lob, bi bilo jos najlakse osim felsa,je..to,treba akcije,neznam jel ste igrali NFL,prije svake obrane ili napada,odredjujes akcije,ali to je tamo lako kad tamo ima prekida na nekoliko minuta,to je lako...dok u rukometu nije,prebrz sport...to bi bilo to,za sad...

16 godina
neaktivan
PEH (Pro evolution handball)

rukometna igra ce se napravit onda kad se bude napravila i igra za vaterpolo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice