Bilo bi dobro da Konami napravi simulaciju rukometa..to bi bio pravi pogodak i postigao bi sigurno uspjeh..Kaj vi mislite??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slazem se...mislim da bi to bila najigranija igra
hahahah jel to povodom one grupe na Facebook-u???Piše da ako grupa skupi pola miljuna članova, da taj lik šalje zahtjev za PEH-om KONAMIJU xDDDD
mislim da ce im bit problem slozit kamere za igru
tam lopta brzo ide od krila do krila i bio bi vrlo tesko to napravit kak se spada
Igra bi bila moguća da upravljaš samo 1 igrača, lopta je pre mala i pre brza
Ma ništa od toga. Imamo PEHa
ovo je nemoguće... 1.kamo su nasli konami...u japanu nisu ni culi za rukomet (EA niti nebi se oni u to upustili)
2.igra bi bila neigriva razmislite malo previse je toga (cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno, felšaj, lobaj)
3.igra se nebi prodavala jer pol svijeta nezna sta je rukomet...samo u eu bi se nasao poneki kupac...proizvođač nebi imao ekonomske računice...
ma nije istina..lažeš..lažeš
ma nije istina..lažeš..lažeš
ovo je nemoguće... 1.kamo su nasli konami...u japanu nisu ni culi za rukomet (EA niti nebi se oni u to upustili)
2.igra bi bila neigriva razmislite malo previse je toga (cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno, felšaj, lobaj)
3.igra se nebi prodavala jer pol svijeta nezna sta je rukomet...samo u eu bi se nasao poneki kupac...proizvođač nebi imao ekonomske računice...
Ima i neki handball manager 07,08,09 ali je na njemačkom pa mi se neda ni skidat!
Ma da žele napravit, ja sam siguran da bi bilo načina da se napravi... Nije puno kompliciranije od košarke... Da ga žele napraviti, napravili bi ga... Samo očito smatraju da se ne isplati...
Samo bi trebali dodati cimanje sudaca, ali to bi mogla ostati i Vorijeva specijalnost... :P
Ma da žele napravit, ja sam siguran da bi bilo načina da se napravi... Nije puno kompliciranije od košarke... Da ga žele napraviti, napravili bi ga... Samo očito smatraju da se ne isplati...
Samo bi trebali dodati cimanje sudaca, ali to bi mogla ostati i Vorijeva specijalnost... :P
ma to bi bilo sranje, jer konami ne more ima 5-6 godina napravit PES da bude dovoljno dobar, a kako bi još i rukomet...
Bilo bi dobro da Konami napravi simulaciju rukometa..to bi bio pravi pogodak i postigao bi sigurno uspjeh..Kaj vi mislite??
ja isto mislim da je malo teško za napravit.. al da si neko da truda.. bilo bi lijepo slušat morsku vilu i s duvnjakom dati koju golčinu omejeru

pa nemoraju stavit da svake sekunde neko napravi faul....
da bi si dali truda napravili bi
a ko kaze da nemaju japanci pojma sta je rukomet vidi ovo
kako bi bilo fora sa balićem onako skocit i zakucat mu je pod raslje

ma nece samo sa kamerom,pa tu je igricu nemoguce napravit da bude igrana kolko bi mi htjeli da bude...ja bi volio da je to moguce,ali prvo,nemoguce je od konamija to trazit,ne rade takve vrste igrica,ne tako komplicirane,prije EA sport,jer oni imaju nekog iskustva,kao npr NFL,NHL,NBA komplicirane igrice su vec radili,ali problem je jedan jako veliki,oni ni neznaju sta je rukomet,a to im nije u interesu radit,konami isto tako,kaj japanci znaju o rukometu...nemaju oni zarade ako nije u pitanju njihova drzava,da se tamo prodaje...a i da pristanu,nemogu napravit kako spada,ja znam da imamo tehnologije,ali je... to,kad ima milijun kombinacija u rukometu...jedino i to mislim da bi bilo najlakse sta bi mogli napravit je golmana,ali igrace,sumnjam,nemoguce su te kretnje,prebrz je sport,premala lopta,mali teren...jos jednom kazem,volio bi da je moguce,ali sumnjam,moje misljenje...
sad sam procito tvoj post,slazem se u vezi skoro svega,ali navedeno(cepelin, eret, dupla, koraci, nosena, pucaj ljevo, pucaj desno i lob, bi bilo jos najlakse osim felsa,je..to,treba akcije,neznam jel ste igrali NFL,prije svake obrane ili napada,odredjujes akcije,ali to je tamo lako kad tamo ima prekida na nekoliko minuta,to je lako...dok u rukometu nije,prebrz sport...to bi bilo to,za sad...
rukometna igra ce se napravit onda kad se bude napravila i igra za vaterpolo :D