Gdje se trenutno može najjeftinije uzeti key? Na službenoj us stranici?
Da. Svi reselleri imaju samo Origins ediciju koja je skuplja. Najjeftinija ti je standard edicija kod Blizzarda (US) za 39,99$.
Gdje se trenutno može najjeftinije uzeti key? Na službenoj us stranici?
Da. Svi reselleri imaju samo Origins ediciju koja je skuplja. Najjeftinija ti je standard edicija kod Blizzarda (US) za 39,99$.
Sjediš na poslu, nemreš se dočekat doći doma i kupiš si loot boxove tak da te dočeka još veće veselje kad dođeš doma.
Fuck me kako ću se istrošit na ovu igru, već vidim....
Ja sam prije 15-20 minuta uzeo preko us battle.net-a i prošlo je iz prve i bez ikakvih problema.
Ray#2800
Reedemo kod, dobio i widowmaker noir skin.
Kakve postavke imate za miš? DPI, mouse settings ingame itd itd. Za FPS je bolje low ili high? Ak' neko zna više o optimalnim postavkama miša nek me uputi :)
Ovo ce da bude veliko - u stvari, vec je prilicno napumpano :)
Jel ima neko problema da mu ekran random u igri pocrni/pozeleni? Hud izgleda noramlno, kill cam normalno, spectate normalno, ali dok igram promijeni boju, sad updateam drivere, a ako neko možda ima neko drugo riješenje, bio bih zahvalan.
To je to, ne šalju ništa i prave se ludi, a onda će kroz 10-ak dana početi s prodajom Widowmaker skinova za 1 dolar :D
Vec se prodavaju Loot boxes
2 Loot Boxes – EUR 1.99
5 Loot Boxes – EUR 4.99
11 Loot Boxes – EUR 9.99
24 Loot Boxes – EUR 19.99
50 Loot Boxes – EUR 39.99
I nek probaju. Tko će kupit nek kupi tak mi svejedno. Ko da će neku prednost dobit.
Molio bih blizzard da naprave tanka koji ujedno i heala kako bi mogao uspjesno supportat 3 tracera i 2 widowa koje dobim svaki put u timu, hvala.
Kakve postavke imate za miš? DPI, mouse settings ingame itd itd. Za FPS je bolje low ili high? Ak' neko zna više o optimalnim postavkama miša nek me uputi :)
u pravilu za kompetitivni fps se koristi malo manji sensitivity nego inace, jer je preciznije ciljat i micat miš :) probaj pa vidi kak ti paše, meni je sensitivity za 2 crtice manji nego inace u overwatchu
a postavke sta se misa tice? imam opcije progamu miša postavit sensitivity, dpi, accelerator ili da slazem ingame najbolje?
Ovisi kojeg miša imaš, namijestiš na njegov nativni DPI (obično 400/800), isključiš accel., u windosima sensitivity na 6/11 crtica i isključiš onaj enhance mouse pointer precision i onda namještaš u igri.
ZNACI LOL ! http://i.imgur.com/GO7onH3.png
dermonis#2530
slobodno me dodajte pa da bacimo koju zajedno. Previše moram ovim u chat pisat šta da rade (i onda me nitko ne sluša )
Uopće nisam dobio ingame goodies za druge blizz igre, iako na stranicama piše da je i to u paketu.
Može li se to preuzeti na account manegmantu ili je to reselerska "origins edition"?
nevermind, treba se samo ulgirati na lika.
Uopće nisam dobio ingame goodies za druge blizz igre, iako na stranicama piše da je i to u paketu.
Može li se to preuzeti na account manegmantu ili je to reselerska "origins edition"?
Ak si uzeo Origins ediciju moraju ti dat te goodies. jedino ak su te zeznili i dali ti standarnu ediciju, a reklamirali su drugačije.
Serveri s lagom, ping ogroman. Neigrivo. :(
Serveri s lagom, ping ogroman. Neigrivo. :(
da pocelo je sada zezati
Može neko sutra ujutro oko 6 igrat (nemam prvi sat pa da iskorisitm vrijeme)?
Mene i frenda ubijali u 5 partija iza zida... replay: mi mrtvi iako smo odavno iza zida živi otišli... ogroman ping. Serveri su svi u USA??
Mene i frenda ubijali u 5 partija iza zida... replay: mi mrtvi iako smo odavno iza zida živi otišli... ogroman ping. Serveri su svi u USA??
Ne... serveri su im u Njemačkoj ili Nizozemskoj prilično sam siguran s obzirom na ping koji imam
Svi se neš žale, je ne kužim... Jučer sam se ulogirao u 1.40h bez problema i igrao u šutu do 6h i nisam imao niti jedan jedini lag. Savršeno radilo sve (ping 33-35)
Ako vas zanima prosječni ping koji ćete imati u igri pogledajte ovdje: link
Što se tiče neslanja Noire skina za Udovičarku, poslo sam Kinguinu ticket i rekli su jel da nije to uključeno i sve okej, ja napiso da nije u redu kad je to sastavni dio svakog preordera i evo slučajno provjerim sad mail dobio i taj key i ispričavaju se za sve neugodnosti. Dobar im je support, a ja sretan eto imam sve te exclusive skinove sad a platio 40€.
EDIT: evo i razgovora sa supportom pa možda nekom pomogne da dobije skin.
Dobra stvar za svih koje muči naći pravi sensitivity. Dobar kalkulator
Prvo napravite sve u prvom videu, a onda provjerite sa drugim videom da li vam odskače sens koji vam je najviše pasao. Meni je odskakalo od kalkulatora (u drugom videu) za jedan od mog sensa u igri što je super!
Sa ova dva videa ćete naći svoj savršen senitivity. I da, za fps igre je bolje imati manji dpi, 400-800 bi bilo idealno
Moje osobne postavke ako slučajno nekoga zanima su: 11 sens u igri, 35 zoomed sens(za widowmaker), 400 dpi, isključena akceleracija u windowsima (6/11 u windowsima pointer i isključen enhance pointer precision, tim postavkama se miče akceleracija)
Nemogu vam opisat svoju sreću jer ovde ljudi kuže da za fps, pogotovo competitive treba igrat na 400/800 dpi-a pa onda brate štelaj sensitivity. Većina likova s kojima počnem raspravu o DPI-u kažu ma imam 4800 tak se treba igrat, što više to bolje i te šeme.
cek, jesu oni to makli onaj mod gdje sa svakom smrcu ti se randoma heroj? vidim sad umjesto njega neki arcade koji nije ni blizu zabavan
hrpa njubara igrala jucer (naravno nitko nije htio biti healer/support), nismo ni prismrdili prvom objectivu i onda ja sa luciom moram napadat ko budala..
dok je bilo tog randomanja heroja, bar je bilo koliko toliko izjednaceno kad igras sa nepoznatim likovima
ja sam malo bacio jučer nakon posla tamo oko 18:30 i nisam imao nikakvih lag-ova.. imao sam samo jednu ovako malo čudnu smrt
cek, jesu oni to makli onaj mod gdje sa svakom smrcu ti se randoma heroj? vidim sad umjesto njega neki arcade koji nije ni blizu zabavan
hrpa njubara igrala jucer (naravno nitko nije htio biti healer/support), nismo ni prismrdili prvom objectivu i onda ja sa luciom moram napadat ko budala..
dok je bilo tog randomanja heroja, bar je bilo koliko toliko izjednaceno kad igras sa nepoznatim likovima
Taj mode se mjenja svakih tjedan dana, znači rotiraju razni "fun" modovi gdje se mjenjaju core pravila igre. Nisam ni igro taj arcade jučer, al čuo sam da je double hp i 100% manji CD na ulte.