- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj mi devila summonat nadam se clean launchu
klasa optimist.
Ljudi daj pogledajte par prethodnih objava prije nego li postane iste stvari.
Ja nisam htio riskirat sa kupovinom igre (dok je cijena bila ispod 35Eur) prije nego li ju isprobam. Tak da mi nije uopće problem dat ti par eura više ak sam provjerio kvalitetu i uvjerio se da će mi igra pružit mnogo sati zabave.
Igrao sam betu, ok je igra pa razmisljam da kupim. Mozete li mi reci dali ce biti mogucnosti dobiti svaki skin u igri (ili zaraditi neki ingame money) ili ce se bas morati posebno kupiti sa pravom lovom?
Igrao sam betu, ok je igra pa razmisljam da kupim. Mozete li mi reci dali ce biti mogucnosti dobiti svaki skin u igri (ili zaraditi neki ingame money) ili ce se bas morati posebno kupiti sa pravom lovom?
Kod level up-a dobivaš loot box koji ima šansu da ti droppa skin, spray, voice line, victory pose, avatar itd. i ingame valutu s kojom možeš kupovati skinove.
Ako ste nvidijaš izašo je gameready driver za overwatch, eto čisto info da znate. Mene je upozorio experience.
Ako ste nvidijaš izašo je gameready driver za overwatch, eto čisto info da znate. Mene je upozorio experience.
Ne želim ništ riskirat sa novim driverima. Stari rade kak treba
Također, ako ne dođe key do sutra do 16h kad dolazim s posla neznam šta će bit.
More like vidimo se na poslu u 6 ujutro
Stigao ključ od g2a, francuski jezik u poruci.... reedemam uskoro! Hype
Hoće li izlaziti ovo na Steam ?

Hoće li izlaziti ovo na Steam ?
Nope
Btw., večeras se do jutra igra! Ko hoće neka mi/nam se pridruži! Sleep is for the weak
I ja sam imao nap danas od jedno 3 sata :) da se veceras moze uredno igrati.
Ja ću vas pododavat na bnet, pa slobodno declineajte :P
Stigao ključ od g2a, francuski jezik u poruci.... reedemam uskoro! Hype
Na mail dobio ili? Moj još nije stigo . Valjda će uskoro.
Da, na mail doslo. Od g2a, dva kljuca, game i dlc.
Dlc je widow neki skin, ono od preorder ja mislim. Oba dva reedema prosla.
Evo i meni stiglo, ali nema DLC-a, samo sam ključ za origins edition dobio. A naručeno 11.5. Možda dođe poslje, ali eto redeemano bez problema ja sretan.
Ma doće ti key ne brini se, na fejsbuk stranici od kinguina su rekli oko 8 da su krenuli svima koji su uzeli preko njih (a da je reseller G2PLAY) slat ključeve i da će svi dobit do releasea.
Sad će, još samo malo
Koja navala. 1:00 odmah disconnect sa Battle.net klijenta...
My watch begins.
Još mi ključ nisu poslali ovi sa G2A. Pa za poludit
Dobio sam ključ od G2playa oko 23.00, ali work, work! Nadam se da neće banat keyeve koji su kupljeni kod resellera.
Ni meni nije dosao key sa g2a. Platio sam jos 13.5. :(
Poslao sam im mail, i otvorio 2 ticketa, ali nista, nema odg.
Pitao sam ih i za ferund ako je moguce.
Sinoc sam nekako bedasto zaspao na kaucu dok smo gledali seriju... probudim se oko 5:20 ujutro, komp mi je bio upaljen - online Tekno i Mogy u Quick Matchu, goddamn psihosi