namjeravam kupiti oblivion , pa me zanima jeli se u oblivionu moze igrati iz 3 lica ili se samo igra iz 1 lica , mislim jeli mozes namjestiti da ti se lik vidi kao u witcheru ili ti se moze vidjeti samo oruzje kao u tipovima igra poput CoD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oblivion se moze igrati i iz prvog lica a i iz treceg lica
Moze se oboje: iz 3.lica i iz "ociju" --kao sto bih ja rekao...
Igra ti je dobra..nije ako zelis kupiti original.. jer je jako brzo gotova glavna tema a i sve sto radis onda je trckaras okolo istrazivajuci spilje u kojima nema nicega zanimljivog..
Nabavi si Guild Wars -- online igra --ako mene pitas.. nije puno a i nema mjesecnog fee-a.
BTW: ja obozavam Goku-a pa svaka cast na avataru!!!! jedva cekam da vidim sta ce biti od novog DRAGONABALL filma??
Sve si namještaš kotačićem miša koje lice hoćeš, super je to što si možeš i udaljenost namjestiti koliku hoces
znaci sam si mozes namjestiti iz kojeg lica hoces igrati , puno vam hvala
znaci sam si mozes namjestiti iz kojeg lica hoces igrati , puno vam hvala

Radje kupi Morrowind original, Oblivion je vise manje sh1t.
nisam ni mislio kupiti orginal , kupiti cu piratsku verziju
Pogled se može promjeniti i s kotačićem i sa tipkom R.
super , vec sam mislio kad sam na googleu vidio slike da se moze igrati samo iz prvoga lica , a sada sam zahvaljujuci vama skuzio da se moze igrati i iz 3 lica pa ce onda covjek izgledati kau u npr witcheru hvala vam svima
ako tko zna , koliko traje igra to jest koliko vremena treba da se prode piratska verzija obliviona
ako nema , onda me opcenito zanima koliko igra traje
Dosta dugo (ne znam otprilike), uopće se ne treba ići po glavnoj priči nego se mogu ispunjavati mnogi dodatni questovi. Tu je i istraživanje okoline, možeš dovijeka samo šetati kroz šumu/pašnjake... Igra je dosta duga, a kad se jednom prijeđe to se mora ponoviti s drugačijim likom i drugim opcijama jer ih ima mnogo.
nisam ni mislio kupiti orginal , kupiti cu piratsku verziju
i ako skinem igricu , jeli je mogu odmah instalirati ili je trebam prebaciti na cd pa je onda instalirati , i jeli treba skinuti crack
Ma nemoraš instalirati niš na cd... direktno si instaliraš i dereš do mile volje .... a crack bi trebao biti ukljucen u download.... ako nije ja ti šaljem na mail, samo mi se javi
google>oblivion length>prvi rezultat>ctrl+f (find)>upisi unless
u odlomku di ga nade ti pise sve.

Pa po meni Oblivion je dobra igra lijepe grafike, prodje podosta vremene dok postanes master u svim guildama, main quest je poprilicno kratak no ako ces se potruditi raditi i druge questove, pa pretrazivati Dedra shrines da bi dobio bolja oruzja ima tu posla i zabave na pretek
Po ovim postovima možete zaključit da dečko nije igral Morrowind, a Oblivion je predobar svima osim zagriženim Morrowind fanaticima, mislim da je Oblivion idealan RPG za početnika i da bi ga neka druga hardcore RPG igra odbila u početku... Prije Obliviona i Witchera nisam volio RPG, sad sam shvatio da volim samo RPG igre u kojima je sistem borbe kao u akcijskim igrama, znači ne volim ono stisneš pa čekaš i poteze i te gluposti... zbog toga mi je Oblivion jako dobar. O dizanju levela ovisi koju klasu izabereš i na koji način igraš, ja sam napravio stealth/assassin klasu i u Thieves guild-u i onom bratstvu ubojica (zaboravio kak se zove, bilo je davno...) sam dizo levele prebrzo. I onaj ko kaže da je Oblivion kratka igra, za njega fakat nemam riječi pa kak može bit kratko tih 200 i nešto questova, a glavnu priču sam tak i tak ignoriro dok nisam riješio više od pola side questova.
Covjek je u pravu, ja nisam presao glavni quest dok nisam dogurao do glavnog u svim quild-ama, i sto je najbitnije svak od njih ima svoju pricu i svoje questove koji vas uvlace dublje u svijet Obiliviona...