Oblivion, imam jedno pitanje

poruka: 22
|
čitano: 3.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

namjeravam kupiti oblivion , pa me zanima jeli se u oblivionu moze igrati iz 3 lica ili se samo igra iz 1 lica , mislim jeli mozes namjestiti da ti se lik vidi kao u witcheru ili ti se moze vidjeti samo oruzje kao u tipovima igra poput  CoD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Oblivion, imam jedno pitanje

oblivion se moze igrati i iz prvog lica a i iz treceg lica

17 godina
neaktivan

Moze se oboje: iz 3.lica i iz "ociju" --kao sto bih ja rekao...

Igra ti je dobra..nije ako zelis kupiti original.. jer je jako brzo gotova glavna tema a i sve sto radis onda je trckaras okolo istrazivajuci spilje u kojima nema nicega zanimljivog..

Nabavi si Guild Wars -- online igra --ako mene pitas.. nije puno a i nema mjesecnog fee-a.

BTW: ja obozavam Goku-a pa svaka cast na avataru!!!! jedva cekam da vidim sta ce biti od novog DRAGONABALL filma?? Belji se

17 godina
neaktivan

Sve si namještaš kotačićem miša koje lice hoćeš, super je to što si možeš i udaljenost namjestiti koliku hoces

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znaci sam si mozes namjestiti iz kojeg lica hoces igrati , puno vam hvala

17 godina
joc kaže...

znaci sam si mozes namjestiti iz kojeg lica hoces igrati , puno vam hvala

Da možeš "zumirati", tj. od najdaljeg trećeg lica do prvog.
Ali ti preporučam da ne kupuješ original jer je igra dosta kratka i biti ćeš razočaran uloženim novcima kad ju pređeš. Nije da je igra loša, samo je kratka. Kao što je već netko rekao trčkaraš uokolo istražuješ špilje i ne nađeš nešto prezanimljivo.
Nisam baš siguran kako idu leveli i je li je ovo normalno no ja sam igru prešao na 6 lv. Cool
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Radje kupi Morrowind original, Oblivion je vise manje sh1t.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nisam ni mislio kupiti orginal , kupiti cu piratsku verziju  

17 godina
neaktivan

Pogled se može promjeniti i s kotačićem i sa tipkom R.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

super , vec sam mislio kad sam na googleu vidio slike da se moze igrati samo iz prvoga lica , a sada sam zahvaljujuci vama skuzio da se moze igrati i iz 3 lica pa ce onda covjek izgledati kau u npr  witcheru       hvala vam svima

17 godina
neaktivan

ako tko zna , koliko traje igra to jest koliko vremena treba da se prode piratska verzija obliviona

17 godina
neaktivan
zasto mislis da ima razlike u trajanju igre u piratskoj i original verziji?
17 godina
neaktivan

ako nema , onda me opcenito zanima koliko igra traje

17 godina
neaktivan

Dosta dugo (ne znam otprilike), uopće se ne treba ići po glavnoj priči nego se mogu ispunjavati mnogi dodatni questovi. Tu je i istraživanje okoline, možeš dovijeka samo šetati kroz šumu/pašnjake... Igra je dosta duga, a kad se jednom prijeđe to se mora ponoviti s drugačijim likom i drugim opcijama jer ih ima mnogo.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joc kaže...

nisam ni mislio kupiti orginal , kupiti cu piratsku verziju  

Nemoj uopce kupovati... skini si Bittorrent i nađi torrent pa si skini...
17 godina
neaktivan

i ako skinem igricu , jeli je mogu odmah instalirati ili je trebam prebaciti na cd pa je onda instalirati , i jeli treba skinuti crack

17 godina
neaktivan

Ma nemoraš instalirati niš na cd... direktno si instaliraš i dereš do mile volje Smijeh.... a crack bi trebao biti ukljucen u download.... ako nije ja ti šaljem na mail, samo mi se javi

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 23:08 (themoviekiller).
17 godina
neaktivan

google>oblivion length>prvi rezultat>ctrl+f (find)>upisi unless

u odlomku di ga nade ti pise sve.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Ali ti preporučam da ne kupuješ original jer je igra dosta kratka i biti ćeš razočaran uloženim novcima kad ju pređeš.
 Slažem se, ja sam je prošao za bijednih 120 sati Cool

Stvarno se ne isplati Namigiva
17 godina

Pa po meni Oblivion je dobra igra lijepe grafike, prodje podosta vremene dok postanes master u svim guildama, main quest je poprilicno kratak no ako ces se potruditi raditi i druge questove, pa pretrazivati Dedra shrines da bi dobio bolja oruzja ima tu posla i zabave na pretek

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po ovim postovima možete zaključit da dečko nije igral Morrowind, a Oblivion je predobar svima osim zagriženim Morrowind  fanaticima, mislim da je Oblivion idealan RPG za početnika i da bi ga neka druga hardcore RPG igra odbila u početku... Prije Obliviona i Witchera nisam volio RPG, sad sam shvatio da volim samo RPG igre u kojima je sistem borbe kao u akcijskim igrama, znači ne volim ono stisneš pa čekaš i poteze i te gluposti... zbog toga mi je Oblivion jako dobar. O dizanju levela ovisi koju klasu izabereš i na koji način igraš, ja sam napravio stealth/assassin klasu i u Thieves guild-u i onom bratstvu ubojica (zaboravio kak se zove, bilo je davno...) sam dizo levele prebrzo. I onaj ko kaže da je Oblivion kratka igra, za njega fakat nemam riječi pa kak može bit kratko tih 200 i nešto questova, a glavnu priču sam tak i tak ignoriro dok nisam riješio više od pola side questova.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Covjek je u pravu, ja nisam presao glavni quest dok nisam dogurao do glavnog u svim quild-ama, i sto je najbitnije svak od njih ima svoju pricu i svoje questove koji vas uvlace dublje u svijet Obiliviona...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice