čekajte i strepite pred guild wars 2, ako ta igra bude razočaranje onda jbg
Meni se Guild Wars nikad nije svidjao, pa tako ni ne iscekujem dvojku :-P
Guild Warsi su odlicni a nadam se da ce novi nastavak bit jos bolji, vidimo se na GW2
Diablo 3 i Starcrat 2 nece bit MMO sva sreca a Wow neka radi nastavke tak i tak igra nije nesto, dotle dodjite svi na LOTRO
Mislim da bi MMO u Starcraft svijetu bila ludilo ideja.Meni se WoW osobno nije svidio ali MMO Starcraft bi moga bit fora.
Pozdrav iz Kaštela.

MMO baziran na Diablu bi bio previše sličan WoW-u.
Po mom misljenju trebalo to bi trebalo biti nesto potpuno novo , novi svijet , nova prica jer Starcraft II i Diablo III nas stizu pa bi bilo glupo da odma izdaju i MMO na izgraden na toj temi .
slazem se u potpunosti.....makar bi volio da to bude diablo....
Neka naprave MMO na sljedećoj temi-NAVIJAČI!
Neka se događa u sadašnjosti, a frakcije neka budu najgore navijačke skupine na svijetu.
Poput BBB, Torcide, Grobara, Laziovih "racista", Ultrasa itd...
Uglavnom, sve najgore...
Pa svaki napravi svog lika i pridruži se frakciji (navijačima) koje voli!
I neka počne fajt!
Možda tada stadioni postanu sigurniji
A Blizzardu pare u đep!
I meni jer sam dal ideju
Neka naprave MMO na sljedećoj temi-NAVIJAČI!
Neka se događa u sadašnjosti, a frakcije neka budu najgore navijačke skupine na svijetu.
Poput BBB, Torcide, Grobara, Laziovih "racista", Ultrasa itd...
Uglavnom, sve najgore...
Pa svaki napravi svog lika i pridruži se frakciji (navijačima) koje voli!
I neka počne fajt!
Možda tada stadioni postanu sigurniji
A Blizzardu pare u đep!
I meni jer sam dal ideju
Armor ideja je odlicna samo mislim da su nekima drazi vilenjaci u tajicama i ruzni trolovi od hrpe huligana spremnih na sve da sto losije predstave svoj klub :D
Armor ideja je odlicna samo mislim da su nekima drazi vilenjaci u tajicama i ruzni trolovi od hrpe huligana spremnih na sve da sto losije predstave svoj klub :D
Sve navedeno zbrckano u novi MMO

Nintendo je prodao licencu za pokemone blizzardu pa vjerojatno ce bit pokemoni mmo, a to bi im donijelo ziher zaradu ko na wowu jer je to popularno u cijelom svijetu xD