NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dolazi NFS Nitro za wii i DS, Shift za x360, ps3 i pc i dolazi world online samo za pc. Koliko je meni poznato nema nikakvog tajnog nastavka

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije se pričalo za "tajni nastavak". Sada su 3 najavljena nova: SHIFT, NITRO i WO.

Neznam tko je sada spomenuo novi nastavak ali je sigurno mislio neki poslije ova tri.

Novi nastavak i jesu ta tri samo je sada netko ostao malo neinfotmiran (neda mi se gledat tko).

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu oni dat 100 nastavaka svaki če biti _ranje kao i svaki poslje NFSC

0 0 hvala 0
16 godina

pa jesu oni O.K???

u godinu dana naštancat 4 nastavaka?bolje bi bilo da se opredjele za jedan i od tog jednog naprave hit makar tesko.

Undercover su 2 godine radili a igra jako loša.Kako bilo da bilo morat cu odigrati Shift

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad uopce to izlazi?

...iskustvo je zbir naših razočarenja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Novi gameplay video Shifta je vani i prikazuje auto kojhi je ekskluzivan za sve one koji se predbilježe na kupnju igre preko GameStopa ( BMW M3 GT2 ).

Need for Speed Shift video

Izgleda nabrijano imgo, ali nije to simulacija, da žele pokazati da je to simulacija traileri bi bili drugačije složeni...

0 0 hvala 0
16 godina

meni se gameplay svida a ono sto mi pokvaruje dozivljaj je slabi model stete.Vičena jednom videu vozac se zabio u zid sa 300 kmh autu nista samo se odbio a cujes vozaca:Aaaaa!

Ko da se se*a!Cool

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
BannedOnThisForum kaže...
Fake_Alert kaže...

Aj vidjet cemo kako ce zvrsit,mada sam cuo da rade 4 dijela?? nitro,shift,jos neki i neki koji nisu rekli al kazu da je drugi dio Undergrounda 2.

da cuo sam za nitro, cini mi se da je fake, ali vi procijenite :

nitro nije fake bar kolko ja znam evo

mislim da bi ovo radije zaigro nego shift

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD ak nisam tu na moru sam :D
16 godina
neaktivan

ja vec dugo igram nfs fransizu od trojke Smijeh(znam da ima onih koji su ju igrali od jedinice ali dobro i ovo je isto dosta dugo)

kao prvo nfs shift po videnom gameplayu kojeg mozete vidjeti na you tube i po informacijama koje se o igri znaju ta je igra ustvari nfs pro street 2 ili kako bi ja nazvao rađe tu igru NFS SHIT,cak su i zelene strelice iz pro streeta zadrzali lol

NFS serijal je otisao u mp3 prvo razocaravajuci pro street,pa ispljuvak nad ispljuvcima gadost nad gadostima ili ti ga NFS UNDERCOVER i sad opet nfs SHIT koji je ustvari pro street 2 ili bijedna kopija svemoguceg i odlicnog GRIDA

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 20:19 (mRvac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Fake_Alert kaže...

Aj vidjet cemo kako ce zvrsit,mada sam cuo da rade 4 dijela?? nitro,shift,jos neki i neki koji nisu rekli al kazu da je drugi dio Undergrounda 2.

da cuo sam za nitro, cini mi se da je fake, ali vi procijenite :

nitro nije fake bar kolko ja znam evo

mislim da bi ovo radije zaigro nego shift

niti blizu shifta..moje misljenje..cak ni grafika nije nes....

eXtreme overclocker
16 godina

neznam po cemu vam je taj grid tako poseban.meni se svidio i igram ga ali da ga sad hvalim na sve strane...NE.grafiku sam u gridu stavio sve high i nije ni blizu ovoj iz shifta.a po gameplayu shift mi se dobro cini morat cu je odigrati.prostreet se vecini ne svida zbog preslicnih staza sve prsti monotonijom a u shiftu sve zivlje i veselije.vazno mi jos da u shiftu ne bude onaj glupavi komentator iz PS-a koji je tako dosadan da neznam ko mu je tamo dao dopustenje da radi taj posao

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se najvise svidja to sto mozes od svog serijskog auta napraviti trkaci avto i to sto mozes uredjivati unutrasnjost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pro street je bio dosadan i monoton i ocekekujem  da ce biti i shift nego mozda zna tko da li se isplati rađe igrati midnight club i po mogucnosti mi mozete reci koji nastavak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma ovo vam je samo kopija GRID-a.

trezan a za sebe neznam

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

midnight club s ilud pa naravno.

Ali stariji nastavci su toliko star ida su jadni  za PC.

Ali ovja novi još nije izašao za PC a reki su da bude .

16 godina
neaktivan

NE svidja mi se ovaj NFS, cista simulacija, ako se citav serijal u ovo pretvori...Plač  Ipak pricekat cu i vidit kakav ce bit sljedeci, mozda se vrati korjenima (NFS UG2) i bude pravo nabrijan

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
ExXxEr kaže...

NE svidja mi se ovaj NFS, cista simulacija, ako se citav serijal u ovo pretvori...Plač  Ipak pricekat cu i vidit kakav ce bit sljedeci, mozda se vrati korjenima (NFS UG2) i bude pravo nabrijan

ne bih se složio...

nit je Shift čista simulacija (bar ne sudeći prema trailerima), a Underground 2 još manje spada u korijene NFS-a...

kad smo već kod korijenja, originalni NFS je u svoje vrijeme bio najbolja SIMULACIJA vožnje (danas baš i ne bi mogo tak proć, al onda je bio nešto najbliže tome), bar kolko se ja sjećam...

16 godina
odjavljen

Korjen NFS-a je vožnja skupih auta po prekrasnim krajolicima. Ferrariji, porschei, mercedesi... Kasnije je došlo natjerivanje s policijom (NFS III: Hot Pursuit). To je prvi NFS koji sam igrao. Kasnije je došlo pimpanje auti (UG 1 i 2 su najbolji NFSovi) a onda se serijal razvodnio.... kad bi napravili NFS III ispočetka, stavili Ferrarije, Mercedese i BMWove, staza Summit i ja sretan... Ako hoćemo simulaciju, imamo GTR...

Stick to the shadows....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Korjen NFS-a je vožnja skupih auta po prekrasnim krajolicima. Ferrariji, porschei, mercedesi... Kasnije je došlo natjerivanje s policijom (NFS III: Hot Pursuit). To je prvi NFS koji sam igrao. Kasnije je došlo pimpanje auti (UG 1 i 2 su najbolji NFSovi) a onda se serijal razvodnio.... kad bi napravili NFS III ispočetka, stavili Ferrarije, Mercedese i BMWove, staza Summit i ja sretan... Ako hoćemo simulaciju, imamo GTR...

Potpuno se slažem s tobom, u svemu.

Sve je krenulo nizbrdo nakon HP2 kaj se policije tiče, a kaj se auta tiče kraj (za mene) bil je Underground 2, od njega uopće ne igram NFS, tj. igram ovim redoslijedom - instaliram-probam-razočaram se-deinstaliram.

Sad bi oni preko Shift-a htjeli u vode simulacije, a samo se sramote s gameplay trailerima na kojima vidimo nekoliko sekundi "revolucionarnog" kokpita i razbijanje.

Sve mi je bilo žal gledati zadnji trailer kak razbijaju jadnog BMW-a, a koji je kao bonus auto za sve koji predbilježe igru.

Bome svaka čast, u lijepom svjetlu se pokazuju, koji pravi vozač simulacija voli gledati razbijanje, mislim da ni jedan.

Trebali bi im proizvođači zabraniti razbijanje svojih modela (kad ga tak jadno i naočigled krivo iskorištavaju/pokazuju), baš kao što su GT-u.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Ma ovo vam je samo kopija GRID-a.

To sam i ja odma reka.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
17 godina

Evo još jednog novog trailera

Čini mi se da je ovaj zadnji, barem ak im ovaj video ima neko značenje, ono ustajanje sa klupe na samom kraju...

Mislim da je demo tu, samo kaj nije!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U jedno smo sigurni.

NFS s najboljom grafikom do sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvi NFS koji sam ja igro je bio NFS II i igra je bila stvarno super za to vrijeme ali igre iz tog doba nisu se mogle nazvati simulacijama iz mnogo razloga....

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan

da kao sto je vec netko spomenuo nfs u svojim pocecima pa do undergrounda je bio poluarkadna jurnjava sa skupim i egzoticnim autima po razlicitim lokacijama,od suma i planina do tropskih autocesta koje imaju na tisuce drvoreda palmi

od undergrounda pa do carbona nfs fura tematiku brzih i zestokih,tu je pak nfs postao preradivanje i podesavanje izgleda i perfomansa auta te se ovaj puta trke voze po gustim i prljavim gradovima ili po autocestama i planinskih cestama no nfs je jos uvijek zadrzao svoj šarm i savrseno iskoristio promjenu te iskoristio policiju koja je bila prisutna i prije undergrounda

pro street je bio slijedeci nfs nastavak,ovaj puta EA odbacuje poluarkadni sistem te se okrece nekakvoj polu simulaciji u stilu GRIDA( jos nije onda izasao znam)ili forze,free roaming je odbacen,igraci mogu pimpati svoje aute do maximuma i ovaj put se utrkuju na fiktivnim legalnim street racing stazama no igra je monotona i dosadna te uglavnom nezanimljiva iako je taj koncept bio dosta dobro razraden

Nakon toga dolazi nam undercover koji je ustvari kopija nfs most wanted i nfs carbon,neki novi modovi su ubaceni poput krade auta ali sve je dalje isto cak je i policija indenticna kao iz mw i carbona,IGRA JE CISTO SMECE sa tonama blura i sasvim nepotrebnim trzakanjima i povecim bugovima EA je strasno zakazao sa svime a pogotovo sa AI koji je bio hajde recimo solidan u prijasnjim nastavcima

I sada SHIFT ili shit

Iz svega ovoga se da zakljuciti da vise nece biti dobrih nfs-a poput onih starih nego da ce nam EA unistiti do kraja nfs fransizu i furati nam samo neke ispljuvke svake godine umjesto da se primu posla i da rade igru 2-3 godine pa ta bude stvarno kavaliteta

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Novi trailer, ovaj put, prvi put da me ne razočara...

Staza je Laguna Seca, pogledajte sami i prokomentirajte.

Ak vam se ne učitava, maknite HD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Jako lijepo.... najvise mi se svidjaju ovi realisticni udarci di ti auto proklizi....imam osjecaj da ce biti dobro

VIDEO: 9/10

16 godina
Dodge_167 kaže...
Armor kaže...

Jako lijepo.... najvise mi se svidjaju ovi realisticni udarci di ti auto proklizi....imam osjecaj da ce biti dobro

VIDEO: 9/10

Video jako dobro izgleda.Grafika je odlicna tu nema prigovora.Najvaznije mi je da uspiju napraviti zarazan gameplay i da bude u igri motiva za prelazenje igre jer to nam je najvise falilo u zadnja 2 NFS-a.Auta ima pregrst te ce biti pravi gust probati svaki auto.Ako mene pitate ovo ce biti bolje od GRID-a.

Batman je zakon!
17 godina

već ima par nebuloza u traileru koje teško mogu prožvakat. skriptiranost je dignuta na novu razinu..

jedva čekam demo

16 godina
protjeran

jedva cekan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice