Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
HBomb kaže...
i_rambo_plache kaže...
 Krivo si ti shvatio. Nije stvar u oštećenjima, zagrijavanjem guma prije draga ili sl. Ja sam probao demo s Bugovog DVD-a. Nisam htio stavljati volan neg sam htio probati s tipkovnicom i krenem ja igrati. Auto je (s tipkovnicom) bio apsolutno neupravljiv. Bilo je doslovno nemoguće voziti. Nisam ni probao cijelu igru, tak da sam odvozio samo par utrki na nekoj stazi, ali je i to bilo dovoljno da vidim kakva je igra... S volanom nisam probao zato što ja odmah brišem igre koje su mi crappy... Takva je bila sudbina i ProStreet dema...
dobro... razumijem to da ti se nije svidjela... al nisi naveo točan razlog da ti se ne sviđa... jel to radi upravljanja, ili zbog tog "noviteta" (tj druge ideje) o kojem sam pisao u gornjem postu? Osmijeh
Auto je u igri apsolutno neupravljiv. Oštećenje mi se i sviđa, ali je igrivost ProStreeta na nuli, igra dosadi i još iziritira s retardiranim kretnjama auta nakon minute.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
protjeran

u kratke crte igra je sranje da ne moze biti vece.Odigro sam nesto malo i vec me bole oci od onog njihovog pretjerivanja sa svjetlom.Lose sve osim zvuk motora dok kreces.Neka zavrse vise sa tim nfshitt.Jer i original ce udesiti,a to nitko ne bi htio.Toliko od mene.Mršti se

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa eto želja ti se ostvarila.

EA ukida neke svoje serijale ( bilo je rečeno) a među njima je i NFS serijal.

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
16 godina
protjeran

smeće

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

e ljudi,zasto netko ne otvori novi topic za stare igre?Cool

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brhgzugfewu kaže...

e ljudi,zasto netko ne otvori novi topic za stare igre?Cool

Pa otvori ti ako hoćeš.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
protjeran

ja bih,samo sto neznam gdje i kako to napraviti?Šutim

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

smeće

CPU: AMD Phenom II X4 920@3.0GHZ, 8MB CACHE VGA: ATi RADEON HD4870 512MB GDDR5 PCS HDD: 80GB+250GB+320GB(TOTAL 650GB) RAM: 3.5GB DDR2@800MHZ PSU: Fortron BSII 500W
17 godina
protjeran

Ej, koliko je vama trebalo za prolazak igre? Ja igram 6 sati i stigao sam do wheelman level 11!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit

slazem se s harryplopperom underground 2 je najbolji NFS od svih,i jos most wanted....igrica je predobra zvuk POLICIJA,grafika,POLICIJA,auta,POLICIJA :D :D :D :D

ovi undercover ce biti slican kao pro street tako da...nista od te igre :D
Hajduk zivi vjecno!
16 godina
brhgzugfewu kaže...

ja bih,samo sto neznam gdje i kako to napraviti?Šutim

što želiš reći!? da ne znaš gdje se i kako otvaraju nove teme ili...
16 godina
protjeran

aha pojma nemam

Plač

born to be gamer
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

aha pojma nemam

Plač

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
protjeran

Kad igram sve mi usporeno kako da bolje namjestim grafiku???????????????

16 godina
neaktivan

smanji rezoluciju i kvalitetu grafike,ugasi nepotrebne programe...

Jejejejeje.
16 godina
protjeran

daj malo precizniji budi na koliko rezoluciju i koje programe da ugasim

16 godina
neaktivan

npr.smanji ju prvobitno na 1024x769 ako još šteka na 800x600.

A programi npr.msn...(bilo što šta RAM zauzima)

Jejejejeje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 20:34 (Hrvoje.com).
16 godina
neaktivan

A sta da kazem o toj igri osim:

Just another piece of nothing.

*AMD Athlon 64 X2 3800+ *Micron 3071 MB 667MHZ DDRII *BFG GeForce 7500 LE *Seagate Barracuda 250GB *Sound Blaster X-Fi *ASUS A8M2N-LA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kakve veze msn ima s igricom

16 godina
protjeran

i šteka na koju god rezoluciju stavim

16 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

Kad igram sve mi usporeno kako da bolje namjestim grafiku???????????????

smanji rezoluciju i antialiasing i još poneke detalje ako se neće ništa promjeniti.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium
16 godina
protjeran

rezoluciju na najmanje sam i antialising sam isljučio a koje još detalje još mogu

16 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

rezoluciju na najmanje sam i antialising sam isljučio a koje još detalje još mogu

sve po redu... probaj staviti na medium ili low. ne znam kako da ti dalje pomognem jer nisam još igrao igru. možda sutra instaliram pa ti javim koji detalji nisu potrebni.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan

također probaj defragmentirati hard... meni je u nekim igrama povećalo fps nakon defragmentiranja.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
Jeza101 kaže...

Daj konfu pa onda možemo preporučiti na koje detalje da staviš, ovako na slijepo je glupo. Ako imaš neki AMD Athlon XP2500+, giga rama i 9600 Pro nećeš imat koristi smanjivanja detalja.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

Uopče nevrjedi trošiti vrjeme na Nesd For Speed Udercover,kad igra nevalja.

Bolje skini Burnout Paradise ima i trial verzia. Igra bolja od NFS Udercovera.

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Sloboda mišljenja na ovom Forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 20:56 (Khidht_men).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Khidht_men kaže...

Uopče nevrjedi trošiti vrjeme na Nesd For Speed Udercover,kad igra nevalja.

Bolje skini Burnout Paradise ima i trial verzia. Igra bolja od NFS Udercovera.

Baš sam danas uzeo tvoj auto na slici (avatar) na igri.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan

igra "koma" realnost 0 ...ja sa 300km/h ljevo desno šlajf,svaka okuka moja ko da vozim po ravnici

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jeza101 kaže...

isključi sjene. tako sam ja dobio 5-10 fps-a
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

igra "koma" realnost 0 ...ja sa 300km/h ljevo desno šlajf,svaka okuka moja ko da vozim po ravnici

pa to nije simulacija poput grid-a ili gran turisma. to je arkada tipa super mario samo u 3D s autima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice