Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 183.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Provjerite www.nfsunlimited.net za informacije o novoj igri. Inače izgleda super po screenshotovima, vrlo realno. Čini mi se da će ovaj put napraviti nešto vrijedno igranja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
neznam jer netko napisao ali izlazi 18. Studenog.
I will first use google,before asking stupid questions.
16 godina
neaktivan

da bar bude nešto ko GRID

NFS je u prošle 2 godine stvarno kakica!!!

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

igra san sve NFS-ove osim prostreet jer je smece...nadan se da ce ovaj bit bolji jer bih ga volia igrat i uzivat ... vec jako dugo nisan igrao aute aaaaaaaa :(((

Q9450,P5Q premium,Seagate 500gb,OCZ 4GB 1066MHz Reaper,G15,G9
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vec su isfurane te fore nabrijavanja.Di je onaj dobri stari NFS u kojem su se vozile egzotične pilo po pustinjama i sumetinama.Meni najbolji NFS je HP2.Ovo bi valjda trebalo bit dobro al moraju prestat sa ileglanim utrkama i tuningom to je vec dosadno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Pentium 4 2.0GHz / ATI 9600Series/1Gb Kingmax/100GB Maxtor/400W neko tam ljevo. xFire:bigbadborna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit

slazem se sa tobom,nfs underground 2 je najbolji dio  a ova undercover
mislim da nece biti eka dobra igrivost
gamer for life
16 godina
neaktivan

Prvi screenshoti iz igre su vani pogledajte ih ovdje:

http://www.hcl.hr/galerija.php?select=0&TekstID=701

Izgleda standardno dobro, iako nisam nešto posebno impresioniran.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Need for speed prostreet je koma. Nadam se da će novi dio biti nešto bolji. Igre kako dolaze, sve su lošije, kao grid. Gotovo je nemoguće igrati na tipkovnici.Najbolja igrica od sviju je need for speed most wanted- odlična priča, lako upravljanje...Što vi mislite o tome?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr.Joker kaže...

Need for speed prostreet je koma. Nadam se da će novi dio biti nešto bolji. Igre kako dolaze, sve su lošije, kao grid. Gotovo je nemoguće igrati na tipkovnici.Najbolja igrica od sviju je need for speed most wanted- odlična priča, lako upravljanje...Što vi mislite o tome?!

slažem se sa svime osim o GRID-u, uzmi u obzir da nemam volan
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
protjeran
IRebic kaže...
Mr.Joker kaže...

slažem se sa svime osim o GRID-u, uzmi u obzir da nemam volan
 Ne znam.Možda je tebi dobra, ali meni nije nešto. Ja sam jako puno očekival od igrice. no kada sam ju instaliral i zaigral, nažalost nije mi se sviđalo. Nisam mogao ni jedan zavoj prijeći bez da se u nekaj ili nekoga zabušim.Nadam se da će novi nfs biti puno bolji. Za sad što sam pročitao o njemu mi se sviđa...
16 godina
neaktivan

Meni je u najboljem sijećanju ostao dobri stari NFS: Underground, istina da nije bilo slobodne vožnje po gradu, no to je meni bilo gubljenje vremena, grafika je bila solidna za vrijeme kad je igra izašla, ugođaj vožnje solidan, a i sviđali su mi se Driftovi i Dragovi, koji su sve više bili upropaštavani u idućim nastavcima.

I ako se ne varam mislim da je Drag ukinut u jednom od novijih nastavaka, a u Drift su ubacili i ostale vozače i više nije bilo one samostalne vožnje, a u Carbonu smo Driftali po nekakvim krivudavim cestama na nekakvim brdima.

Nije mi loš ni NFS: Most Wanted, ali u njemu su (po meni) malo s pretjerali sa policijom (ali to meni nije smetalo, gušt je bježat od policije =) ), a NFS: Carbon mi se jedino svidio zbog novih dodatnih mogućnosti prilikom "nabrijavanja" vanjskog izgleda auta.

NFS:Pro Street nisam mogao igrati, jer mi je komp bio preslab za tu igru, tako da o njoj ne mogu reci svoje dojmove.

Ali sudeći po svemu što sam čitao po netu, Pro Street je jedno veliko sranje i najgori NFS do sada.

I sada, kako bi se reklo: "saga se nastavlja", stiže nam novi NFS: Undercover, uvodni trailer sam pogledao ali ništa puno ne otkriva, dok su ovi screenshotovi otkrili nešto malo (i ovim putem se zahvaljujem na postavljenim screenshotovima), izgleda da će biti, ako ništa drugo, barem grafički impresivno. Nadam se da neće zeznuti i ovaj NFS.

Evo, ovo su bili moji komentari, kao što vidite novi sam (i nadam se da ćemo se slagati), morao sam ovaj legendaran serijal komentirati.

I nemojte zamjeriti na malo podužem postu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma po screenshotovima NFS će bit ZAKON!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

posto znam kakve su igrice NFS mislim da ce i ova bit zakon.... predobra... i tako tome slicno....!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nece mi link otvorit :-(

16 godina
neaktivan

Ni meni.

Ali našao sam novi link:

http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=082008_9

Po ovom novom traileru igra izgleda dosta dobro, a i koliko vidim, biti će opet bježanja od policije :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 17:46 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NFS Porsche Unleashed je zadnji dobar NFS.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

NFS 5?
E i Hot Pursuit 2,underground i most wanted su bili dobri bez sumnje
16 godina

Najbolji NFS je Underground 2, pa kad su napravili Most Wanted jednim djelom je bila bolja,
po grafici, priči, i grad je bio odličan ali dobar je i u Underground 2.
Carbon je bio dobar(čitaj dalje) samo je imao jednu manu, da je nema svima bi se sviđao.
Loše su napravili grad i premračno je, odeš u selo i odjednom put za autocestu,
nema veze s vezom, i jos je bila mračna.
Imala je malo problema sa autim, ali nije vrlo važno, najbolji meni je Most wanted grad je odličan auta također.
Nadam se da ce i ovi bit dobar, Dobar grad + dobra auta + dobra graika +

dobro upravljanje (kontrole) auta(ne upravljanje naprid nazad i sl. nešto kao gravitacija i sl.) daje dobru igru.
Možda san zaboravio koji dio, prostreet bi bio sigurno bolji da je imao free room.
Dobri su i stariji serijali samo da sad ih uspoređujem to je glupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

And now something completely different: NFS Crap Edition. NFS Porsche je bio zakon, jedini NFS za kojeg bi mogao reči da je bio neka vrsta simulacije. A ovo sa NFS pimp my ride serijalom je užas. Isto kao film. Svakog gosta 3 dana dosta. Mlaćenje mrtvog konja. Mislim ono ponukani uspjehom Fast and Furious filma, dolazi nastavak filma koji ajde nije tako loš. A onda ona smećetina Tokio Drift. Tako sada i ovo smeće od igre, jedino mi je bio u redu prvi Underground i Most wanted. A što oni to nude u ovom dijelu igre. Zar malo bling blinga može biti neka vrhunska igra. Puno blještavila bez smisla. Codemasters rules.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je samo smetalo u nfs most wanted kaj nije bilo lera

fora je kad auto stoji na nizbrdici i polako ide pream dolje a u igri automatski koci samIzlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

And now something completely different: NFS Crap Edition. NFS Porsche je bio zakon, jedini NFS za kojeg bi mogao reči da je bio neka vrsta simulacije. A ovo sa NFS pimp my ride serijalom je užas. Isto kao film. Svakog gosta 3 dana dosta. Mlaćenje mrtvog konja. Mislim ono ponukani uspjehom Fast and Furious filma, dolazi nastavak filma koji ajde nije tako loš. A onda ona smećetina Tokio Drift. Tako sada i ovo smeće od igre, jedino mi je bio u redu prvi Underground i Most wanted. A što oni to nude u ovom dijelu igre. Zar malo bling blinga može biti neka vrhunska igra. Puno blještavila bez smisla. Codemasters rules.

Ako se tebi nesviđa ne mora značiti da se svkaom nesviđa
Meni je super kad vozaš svoj unikat
16 godina
protjeran
BORN kaže...
the_tux kaže...

Ako se tebi nesviđa ne mora značiti da se svkaom nesviđa
Meni je super kad vozaš svoj unikat
Misliš svoj kič.  Smijeh
Daj zamisli da na Ferariju nakeljiš sva ona silna sranja od krilca, neonki itd.
Stari Ford je bio u pravu. Najbolje je kada se nude sve boje, dokle god je crna.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
 Not Found, The requested document was not found on this server.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 12:04 (IRebic).
16 godina
naxeem kaže...

slažem se!
jedini nfs u kojem su pokušali ubacit simulaciju.. vjerojatno šira publika nije bila "za" pa su odustali od tog koncepta. šteta
16 godina
neaktivan
BokyKLC kaže...

Vec su isfurane te fore nabrijavanja.Di je onaj dobri stari NFS u kojem su se vozile egzotične pilo po pustinjama i sumetinama.Meni najbolji NFS je HP2.Ovo bi valjda trebalo bit dobro al moraju prestat sa ileglanim utrkama i tuningom to je vec dosadno.

aha Viče
16 godina

Evo vam novi ingame video

Izgleda da su oštećenje malčice unaprijedili.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako vam se ne sviđa nfs nabavite test drive unlimited i stavite patch 1.6 i to je to,tamo ima puno egzotičnih auta a i motora

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit

Tako je..u vezi ovog novog..veca glupost od prostreet-a nemoze bit..moze biti samo boljaNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice