Provjerite www.nfsunlimited.net za informacije o novoj igri. Inače izgleda super po screenshotovima, vrlo realno. Čini mi se da će ovaj put napraviti nešto vrijedno igranja.
da bar bude nešto ko GRID
NFS je u prošle 2 godine stvarno kakica!!!
igra san sve NFS-ove osim prostreet jer je smece...nadan se da ce ovaj bit bolji jer bih ga volia igrat i uzivat ... vec jako dugo nisan igrao aute aaaaaaaa :(((
Vec su isfurane te fore nabrijavanja.Di je onaj dobri stari NFS u kojem su se vozile egzotične pilo po pustinjama i sumetinama.Meni najbolji NFS je HP2.Ovo bi valjda trebalo bit dobro al moraju prestat sa ileglanim utrkama i tuningom to je vec dosadno.
ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit
Prvi screenshoti iz igre su vani pogledajte ih ovdje:
http://www.hcl.hr/galerija.php?select=0&TekstID=701
Izgleda standardno dobro, iako nisam nešto posebno impresioniran.
Need for speed prostreet je koma. Nadam se da će novi dio biti nešto bolji. Igre kako dolaze, sve su lošije, kao grid. Gotovo je nemoguće igrati na tipkovnici.Najbolja igrica od sviju je need for speed most wanted- odlična priča, lako upravljanje...Što vi mislite o tome?!
Need for speed prostreet je koma. Nadam se da će novi dio biti nešto bolji. Igre kako dolaze, sve su lošije, kao grid. Gotovo je nemoguće igrati na tipkovnici.Najbolja igrica od sviju je need for speed most wanted- odlična priča, lako upravljanje...Što vi mislite o tome?!
Meni je u najboljem sijećanju ostao dobri stari NFS: Underground, istina da nije bilo slobodne vožnje po gradu, no to je meni bilo gubljenje vremena, grafika je bila solidna za vrijeme kad je igra izašla, ugođaj vožnje solidan, a i sviđali su mi se Driftovi i Dragovi, koji su sve više bili upropaštavani u idućim nastavcima.
I ako se ne varam mislim da je Drag ukinut u jednom od novijih nastavaka, a u Drift su ubacili i ostale vozače i više nije bilo one samostalne vožnje, a u Carbonu smo Driftali po nekakvim krivudavim cestama na nekakvim brdima.
Nije mi loš ni NFS: Most Wanted, ali u njemu su (po meni) malo s pretjerali sa policijom (ali to meni nije smetalo, gušt je bježat od policije =) ), a NFS: Carbon mi se jedino svidio zbog novih dodatnih mogućnosti prilikom "nabrijavanja" vanjskog izgleda auta.
NFS:Pro Street nisam mogao igrati, jer mi je komp bio preslab za tu igru, tako da o njoj ne mogu reci svoje dojmove.
Ali sudeći po svemu što sam čitao po netu, Pro Street je jedno veliko sranje i najgori NFS do sada.
I sada, kako bi se reklo: "saga se nastavlja", stiže nam novi NFS: Undercover, uvodni trailer sam pogledao ali ništa puno ne otkriva, dok su ovi screenshotovi otkrili nešto malo (i ovim putem se zahvaljujem na postavljenim screenshotovima), izgleda da će biti, ako ništa drugo, barem grafički impresivno. Nadam se da neće zeznuti i ovaj NFS.
Evo, ovo su bili moji komentari, kao što vidite novi sam (i nadam se da ćemo se slagati), morao sam ovaj legendaran serijal komentirati.
I nemojte zamjeriti na malo podužem postu.
Ma po screenshotovima NFS će bit ZAKON!
posto znam kakve su igrice NFS mislim da ce i ova bit zakon.... predobra... i tako tome slicno....!
Nece mi link otvorit :-(
Ni meni.
Ali našao sam novi link:
http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=082008_9
Po ovom novom traileru igra izgleda dosta dobro, a i koliko vidim, biti će opet bježanja od policije :P
NFS Porsche Unleashed je zadnji dobar NFS.
Najbolji NFS je Underground 2, pa kad su napravili Most Wanted jednim djelom je bila bolja,
po grafici, priči, i grad je bio odličan ali dobar je i u Underground 2.
Carbon je bio dobar(čitaj dalje) samo je imao jednu manu, da je nema svima bi se sviđao.
Loše su napravili grad i premračno je, odeš u selo i odjednom put za autocestu,
nema veze s vezom, i jos je bila mračna.
Imala je malo problema sa autim, ali nije vrlo važno, najbolji meni je Most wanted grad je odličan auta također.
Nadam se da ce i ovi bit dobar, Dobar grad + dobra auta + dobra graika +
dobro upravljanje (kontrole) auta(ne upravljanje naprid nazad i sl. nešto kao gravitacija i sl.) daje dobru igru.
Možda san zaboravio koji dio, prostreet bi bio sigurno bolji da je imao free room.
Dobri su i stariji serijali samo da sad ih uspoređujem to je glupo.
And now something completely different: NFS Crap Edition. NFS Porsche je bio zakon, jedini NFS za kojeg bi mogao reči da je bio neka vrsta simulacije. A ovo sa NFS pimp my ride serijalom je užas. Isto kao film. Svakog gosta 3 dana dosta. Mlaćenje mrtvog konja. Mislim ono ponukani uspjehom Fast and Furious filma, dolazi nastavak filma koji ajde nije tako loš. A onda ona smećetina Tokio Drift. Tako sada i ovo smeće od igre, jedino mi je bio u redu prvi Underground i Most wanted. A što oni to nude u ovom dijelu igre. Zar malo bling blinga može biti neka vrhunska igra. Puno blještavila bez smisla. Codemasters rules.
meni je samo smetalo u nfs most wanted kaj nije bilo lera
fora je kad auto stoji na nizbrdici i polako ide pream dolje a u igri automatski koci sam
And now something completely different: NFS Crap Edition. NFS Porsche je bio zakon, jedini NFS za kojeg bi mogao reči da je bio neka vrsta simulacije. A ovo sa NFS pimp my ride serijalom je užas. Isto kao film. Svakog gosta 3 dana dosta. Mlaćenje mrtvog konja. Mislim ono ponukani uspjehom Fast and Furious filma, dolazi nastavak filma koji ajde nije tako loš. A onda ona smećetina Tokio Drift. Tako sada i ovo smeće od igre, jedino mi je bio u redu prvi Underground i Most wanted. A što oni to nude u ovom dijelu igre. Zar malo bling blinga može biti neka vrhunska igra. Puno blještavila bez smisla. Codemasters rules.
Vec su isfurane te fore nabrijavanja.Di je onaj dobri stari NFS u kojem su se vozile egzotične pilo po pustinjama i sumetinama.Meni najbolji NFS je HP2.Ovo bi valjda trebalo bit dobro al moraju prestat sa ileglanim utrkama i tuningom to je vec dosadno.
ako vam se ne sviđa nfs nabavite test drive unlimited i stavite patch 1.6 i to je to,tamo ima puno egzotičnih auta a i motora
ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit