Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 570.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Slike {#}

Uskoro video...

1700 konja 1700 konja
463 463
FAIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 15:52 (PoToKTM).

3 0 hvala 0
15 godina

stari moj!!!!

jel to neki mod za brzinu ili sta?

ili je jednostavno swap motora? jesi dirao i odnose u mjenjacu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
RuskeGTT kaže...

stari moj!!!!

Nije nikakav mod. Malo sam se igrao s postavkama automobila. {#}

FAIL
16 godina
protjeran
PoToKTM kaže...
RuskeGTT kaže...

stari moj!!!!

Nije nikakav mod. Malo sam se igrao s postavkama automobila. {#}

Maksimalno nadograđena Supra bez worksa koja sa nitrom dobije tu snagu i brzinu. Misterij razotkriven. {#}

14 godina
neaktivan

Nakon duljeg vremena igranja, da prvo pohvalim igru. Fakat je zabavna, pogotovo uz modove. I planiram ju jako dugo igrati. Ali lika koji je programirao AI treba za m... objesiti....fakat čovjek ponekad živce izgubi...umalo sam i volan razbil...ajde kužim ako sam sporiji pa me preteknu...pa se zahebem i izvrtim...ok moja greška...ali da me svako malo neki idiot izgura sa staze...nedaj Bože da se približim njegovoj zacrtanoj putanji...da može vjerojatno bi me digel u zrak, ali s obzirom da nemože, lakše mu je izgurati me s staze...zaletit se u meni ili nekaj slično...u svakom slučaju ja nehbem....nadam se da će to popravit u nadolazećem patchu...kao i još neke bugove;)))))

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemogu vjerovati kako se EA odlucio na potez da makne nama vlasnicima obicnog izdanja tolike silne eventove (37 !).

Sa ovim limited edition unlockerom je ovo jos veca milina za igranje.

Tko zeli neka me doda, Bismy, pa da se rejsamo i usporedujemo rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[url=http://www.userbars.be][img]http://img140.imageshack.us/img140/9259/35363.gif[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 18:08 (Flekica).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flekica kaže...

Crna hauba a ostatak auta siv... krapina tuning.

15 godina

ne nije KR, nego ti ne shvacas sta bi predstavljala crna hauba, pa ti je zato KR...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ne nije KR, nego ti ne shvacas sta bi predstavljala crna hauba, pa ti je zato KR...

A što bi predstavljala? Karbon nije, to mi jedino pada na pamet.

No dosta spamanja, svatko ima svoj ukus.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 18:55 (dedaa).
15 godina
dedaa kaže...
RuskeGTT kaže...

A što bi predstavljala? Karbon nije, to mi jedino pada na pamet.

No dosta spamanja, svatko ima svoj ukus.

pa ne nije karbon, ali bi moglo predstavljati, zar ne? posto nema karbonske texture nigdje u igri za dodati...

a i danas masu ljudi si farba krovove ili cak i haube u CRNO...kao stajlerski dodatak...

eto ti odgovora...

15 godina
RuskeGTT kaže...

btw. trazim mod koji POSVJETLJUJE unutrasnjost, neznam ali cini mi se da od kad sam stavljao mod za kamere razne da od tad mi kokpit tamniji i urice se ne vide...

ako tko naleti, neka sibne link tu ili na PM

hvala

probaj ovo, ja nisam probao ali možda ti pomogne

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=31836

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

imas na PM link

i meni :D

ako je moguce

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina

Pm

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 19:33 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

novi mod za ponašanje

još je u beti, probao sam i ono dobro je, ali sam vozio na tipkovnicu jer nemam trenutno kontroler, moram kupit novi

i auto dobro drži, mod je takav da držanje automobila u zavoju ovisi o vrsti guma i njihovoj širini, znači razlika između stock auta i full racing mrcine sa slickovima

probao sam murcielaga gt1 i huayru (valjda se tako piše) i može se dobro vozit, na tipkovnicu, sa kontrolerom vjerujem da je još bolje

nisam probao stock auto jer nemam takvoga u garaži

za sad dobbar mod, ali za puno testiranje morat ću pričekat kontroler

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=32076

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

novi mod za ponašanje

još je u beti, probao sam i ono dobro je, ali sam vozio na tipkovnicu jer nemam trenutno kontroler, moram kupit novi

i auto dobro drži, mod je takav da držanje automobila u zavoju ovisi o vrsti guma i njihovoj širini, znači razlika između stock auta i full racing mrcine sa slickovima

probao sam murcielaga gt1 i huayru (valjda se tako piše) i može se dobro vozit, na tipkovnicu, sa kontrolerom vjerujem da je još bolje

nisam probao stock auto jer nemam takvoga u garaži

za sad dobbar mod, ali za puno testiranje morat ću pričekat kontroler

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=32076

Nije u beti... davno je on bio u beti, 2.2 verzija je u beti trenutno, ja sam na 2.1 {#}

17 godina
matija656 kaže...

novi mod za ponašanje

"my ideea of realistic tires......"

Njegova ideja....hm?

Jedini koji može proći je julsov minimod, ovo drugo sve su neki poluproizvodi. Bitno je da fiziku ima i auto kojim ti upravljaš kao i AI automobili. Vidim da se ovdje nešto spominje samo GT3 klasa.....

I bitan faktor kada ljudi počnu kenjuckat po A-Iu. Ja sam na 40% karijere i nemam problema sa istim. Bogami kada i on mene naguzi ja zaplešem, a i on s iza izvrti ili baci lambadu (one priče da je na tračnicama još nisam doživio iako se dogodi da ja izletim, a on nastavi ali ne baš kako ljudi seruckaju u punoj brzini kao da se ništa nije dogodilo; igram bez ikakvih modova).

E sada ljudi su nakrcali igru sa raznim modovima i vrlo lako može doći do "sukoba interesa" (koliko ljudi pročita cijeli readme file osim onoga kako instalirati?), te AI ima jedan grip, ti imaš drugi, ta guma ima treći....itd

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 20:18 (doktor1).
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...
matija656 kaže...

novi mod za ponašanje

"my ideea of realistic tires......"

Njegova ideja....hm?

Jedini koji može proći je julsov minimod, ovo drugo sve su neki poluproizvodi. Bitno je da fiziku ima i auto kojim ti upravljaš kao i AI automobili. Vidim da se ovdje nešto spominje samo GT3 klasa.....

I bitan faktor kada ljudi počnu kenjuckat po A-Iu. Ja sam na 40% karijere i nemam problema sa istim. Bogami kada i on mene naguzi ja zaplešem, a i on s iza izvrti ili baci lambadu (one priče da je na tračnicama još nisam doživio iako se dogodi da ja izletim, a on nastavi ali ne baš kako ljudi seruckaju u punoj brzini kao da se ništa nije dogodilo; igram bez ikakvih modova).

E sada ljudi su nakrcali igru sa raznim modovima i vrlo lako može doći do "sukoba interesa" (koliko ljudi pročita cijeli readme file osim onoga kako instalirati?), te AI ima jedan grip, ti imaš drugi, ta guma ima treći....itd

Također sam na 40% karijere od kojih sam prvih 30-ak odvezao samo sa modom za handling i AI je cijelo vrijeme katastrofalan. A što se tiče da se voze kao po tračnicama, to je gola činjenica, naravno, ne uvijek ali u većini slučajeva kad me opali po gepeku ja izletim a on nastavi ili sa minimalnim zanošenjem ili bez ikakvog uopće, a naravno da se dogodi i da on izleti. Što se pak tiče prolaska kroz zavoje i kad me suparnik udari bočno dok prolazimo zavoj ja obavezno izletim dok on nastavi best lineom. Sad sam ubacio mod koji je napokon i taj AI drastično poboljšao i sad više nema takvih nerealnih situacija. Ako treba, mogu snimiti te situacije bez novog moda za AI da dokažem da ne kenjam bez veze jer, eto, nemam pametnijeg posla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 20:26 (slade24).
15 godina
doktor1 kaže...

iskreno, slažem se da je njegov mod najbolji, ali pred kojih tjedan dana sam maknuo minimod i nekako mi je lakše vozit, pogotovo kad moram auto lagano držat kroz zavoj

minimod je dobar, za volane odličan, ali meni sa kontrolerom nekako lakše ide vozit bez njega, tj sa original ponašanjem auta kakvo je

14 godina
protjeran

Kako si to napravio.Staza mi izgleda kao ring samo naopako.Ja sam pokusao sa suprom (~1100 BHP) i uspio "samo" 436.

Ovako je pocelo... Ovako je pocelo...
...sve bilo OK... ...sve bilo OK...
eee...kuda ovaj svijet ide...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 21:12 (Granny).
16 godina
protjeran
Granny kaže...

Kako si to napravio.Staza mi izgleda kao ring samo naopako.Ja sam pokusao sa suprom (~1100 BHP) i uspio "samo" 436.

Na startu se okreneš u suprotni smjer i tako odvezeš tu ravninu i tako ga potegneš preko 460km/h. Sa nitrom ti ima preko 1700 ks, promijeni hud da imaš pogled na sve detalje vezane uz motor.

14 godina
protjeran

Da a što sa onim 5,4,3,2,1... disqualified.

eee...kuda ovaj svijet ide...
15 godina

kako si mogao voziti unatrag kad nakon 5 sek te resetira?

btw. sad sam malo igrao i mogu rec da je predobra igra, zivcira malo kad igram protiv nekog, ona zabijanja i to, ali zabijem njih i ja ;D

uzivam u quick raceu i sam na stazi...uffffff neki auti su me iznenadili kako dobro drze (dok ih ne tuniras skorz hehe)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Granny kaže...

Da a što sa onim 5,4,3,2,1... disqualified.

Ne voziš quick race već odeš u garažu i pod opcijom tune odabereš test i tako divljaš po stazi. :D Nema odbrojavanja ni ičeg.

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

imas na PM link

Moze i meni? Hvala :D

EDIT: U fak, sad sam shvatio da ima jos jedna stranica nakon ovog posta... Ali ako i dalje netko ima taj mod za giuliettu neka mi da link na pm

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 23:42 (Dodge_167).
17 godina
neaktivan

Ni rođeni otac (odnosno dizajner {#}) ga ne bi prepoznao nakon ovog tuniranja..Od max brzine od 160km/h, ovaj penzioner je uz doradu povukao i preko 280..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ljudi naletio sam na ovo, mozda malo off topic, ali STA JE OVO????

to mi nikako ne lici na nfs, sve varijante do sad su nekako bile, ali ovo...neznam...ali izgleda primamljivo...i napeto!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

to mi nikako ne lici na nfs, sve varijante do sad su nekako bile, ali ovo...neznam...ali izgleda primamljivo...i napeto!

Postat će gori od Activisiona i COD-a, ali meni ne smeta jer mi se čini odlično. Samo, piše da je samo za Xbox 360.

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Vjerovatno ce biti nesto tipa Most Wanted..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina

da ali sa vecom pricom...

moja nagadanja:

od SF-a do NY-a utrka velika, podijeljena na misije, sa etapama po raznim gradovima izmedu...dakle pocetak u SF, par misija tamo, pa onda par gradova misije, pa po brdima, canyonima, snegu i to, pa dolazak na east coast i tamo par utrka po gradovima, i finale u NY...

neznam...to po meni vise nije nfs, ali da izgleda dobro - izgleda...dok sam gledao trailer jezio sam se ko nikad :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice