golf 1, .... :))
Predobro! Obožavam ove stare aute ali to će vjerojatno biti u DLC paketu
golf 1, .... :))
Predobro! Obožavam ove stare aute ali to će vjerojatno biti u DLC paketu
omfg, ponavljaju fail od GT5: voac u lamborghiniju koji ima mjenjac iza volana ide rukom dolje desno, kao da salta obican rucni...jos sam malo promislio da je mozda rijec o rucnoj verziji murcielaga, ali posto je ovo GT1 verzija FIA natjecanja, onda MORA imat mjenjac za volanom...bla bla bla...
Stari evo ti slika sluzbenog GT1 Murcielaga pa potraži malo mjenjač....
ti hoćeš reć da je ova poluga na središnjem grebenu mjenjač?
omfg, ponavljaju fail od GT5: voac u lamborghiniju koji ima mjenjac iza volana ide rukom dolje desno, kao da salta obican rucni...jos sam malo promislio da je mozda rijec o rucnoj verziji murcielaga, ali posto je ovo GT1 verzija FIA natjecanja, onda MORA imat mjenjac za volanom...bla bla bla...
Stari evo ti slika sluzbenog GT1 Murcielaga pa potraži malo mjenjač....
ti hoćeš reć da je ova poluga na središnjem grebenu mjenjač?
Naravno. Što ti nije jasno? Sekvencijalni mjenjač, proguglaj malo...
pa izgleda identično ko hidraulična ručna, što bih ja prije rekao da je, a da se brzine mjenjaju preko onih tipku na volanu
editirano zbog gramatike :)
pa izgleda identično ko hidraulična ručna, što bih ja prije rekao da je, a da se brzine mjenjaju preko onih tipku na volanu
editirano zbog gramatike :)
To je običan sekvencijalni mjenjač, nije ručna.
Da je mjenjač na volanu izgledao bi kao na donjoj slici, brzine se ne mijenjaju tipkama!
To je običan sekvencijalni mjenjač, nije ručna.
Da je mjenjač na volanu izgledao bi kao na donjoj slici, brzine se ne mijenjaju tipkama!
ok, vjerujem ja tebi, samo se raspitujem, hvala :)
Pa nije to rally auto da ima takvu ručnu
nemaju samo rally auti hidrauličnu ručnu, ne pričaj gluposti
nemaju samo rally auti hidrauličnu ručnu, ne pričaj gluposti
To je auto za kružne utrke i slično... Nema smisla da ima takvu ručnu pa da ju stišće svakih 100 metara ko u rallyu
To je auto za kružne utrke i slično... Nema smisla da ima takvu ručnu pa da ju stišće svakih 100 metara ko u rallyu
jasno mi je za ovaj navedeni, čisto sam pitao, i to smo riješili :)
Jeli itko zapazio da u onom članku piše da je simulirano trošenje guma? Sjećam se da smo prije par stranica popljuvali igru jer nema to simulirano, pa zato spominjem...
ja ne, sto se mene tice mogli su izbaciti ove americke krntije iz igre i ubaciti jos vise oldschool evropskih auta (da ne nabrajam - dobro da su se sjetili golfa i 190E)
ja ne, sto se mene tice mogli su izbaciti ove americke krntije iz igre i ubaciti jos vise oldschool evropskih auta (da ne nabrajam - dobro da su se sjetili golfa i 190E)
A dobro svakom loncu si poklopac,ako ti se igra ne sviđa nemoj igrat..pa stvarno!!
jel se još ko raduje vozit ovo
OOOOOOOOOO DAAAAAA , obozavam muscle.
jel se još ko raduje vozit ovo
OOOOOOOOOO DAAAAAA , obozavam muscle.
II jaaa jedva čeekamm...ajmee *___*
Krntije? Osmerolitreni V8 sa više od 400 konja je tebi krntija? Daj, svatko ima pravo na svoj stav, al sad ga stvarno sereš.
evo još par slikica
ovaki auti su mi najviše falili u jedinici
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEMOGU DOCEKAT , pogledajte lice na drugoj slici i stazu na prvoj , na prvi pogled si siguran da je slika a ne grafika.
ovo će biti predobra igra...NFS je krenuo nabolje sa prvim Shiftom,a ovo će biti vrh!
evo još par slikica
ovaki auti su mi najviše falili u jedinici
Uff vidii ovogg..Nisaanaa..
With Need for Speed SHIFT launching in just over a week's time, we've had a lot of people ask about the minimum system requirements for PC. You guys ask, we deliver!
Here is the Minimum System Requirements:
Required – Internet Connection
OS - Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster
Memory – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
Hard Drive – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - DirectX 9.0c compatible
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input - Keyboard, Mouse
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad
*Supported Video Cards: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
Jel ovo potvrđenoTo sam našao na službenoj stranici..ako je..odlično..;)
Od 0:34 pa nadalje,savršeno;)
taman mi sutra stižu još dvije gige rama,tako da sam spreman za ovo
Jeli itko zapazio da u onom članku piše da je simulirano trošenje guma? Sjećam se da smo prije par stranica popljuvali igru jer nema to simulirano, pa zato spominjem...
Da pročitao sam to, nadam se da će ipak tako bit.
Najviše mi se sviđaju one endurance utrke koje se spominju. Trebale bi trajat oko 45 minuta, ovisno o autu.
Spa će se vozit po noći, a Nordschleife u dva dijela. Prvi po danu a drugi po noći, a rezultati prve utrke će odredit starting grid za drugu. To će bit strava.
Šteta što nisu još i kvalifikacije ubacili...
Uff vidii ovogg..Nisaanaa..
With Need for Speed SHIFT launching in just over a week's time, we've had a lot of people ask about the minimum system requirements for PC. You guys ask, we deliver!
Here is the Minimum System Requirements:
Required – Internet Connection
OS - Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 1.6 GHz or faster
Memory – XP: 1 GB RAM; Vista/Windows 7: 1.5 GB RAM
Hard Drive – 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - DirectX 9.0c compatible
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input - Keyboard, Mouse
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad
*Supported Video Cards: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
Jel ovo potvrđenoTo sam našao na službenoj stranici..ako je..odlično..;)
To su zahtjevi za jedinicu, za dvojku se još ne zna. Da bi bar bili ovi, igra je bila fenomenalno optimizirana.
A couple questions though: how realistic is tire wear? Do different pressures and compounds impact tire life.
A good question Rook. I went to SMS’ physics guru Doug Arnao to get the answer here. He said:
Tire wear (along with heat) is modeled and is pretty realistic. Safe to say you’ll know you’ve abused your tyres. For pressures, they affect the tyre spring rate, and the across the tread heating, so ultimately will affect life of the tire.
Tko tu koga....
A dobro svakom loncu si poklopac,ako ti se igra ne sviđa nemoj igrat..pa stvarno!!
koji KEWRAC ti oces? to je moje misljenje, od kad na forumu je zabranjeno iznjet svoje misljenje? nisam rekao da mi se ne svida igra - naprotiv jedva cekam i predobro mi izgleda, ali smatram da ove baje amerikanske ne zavrijede biti u takvoj igri sa exoticima, supercarsima i to...
Krntije? Osmerolitreni V8 sa više od 400 konja je tebi krntija? Daj, svatko ima pravo na svoj stav, al sad ga stvarno sereš.
da krtnije, kad bi ti znao kako su ti motori nerazvijeni, kad usporedujes npr. sa njemackim ili japanskim V8...em sta trose, em sta ne idu kako treba V8 ic, em sta su ruzni ti auti 1960-70...
po meni vise pasu u neki usrani underground ili most wanted nego u TRKACU igru kao sta je shift 2...
nemoj mi rec da mozes usporediti mustanga 1969 sa 911 GT3 RS npr. ili sa skylineom R35...
Previše flejmaš ovim postom. Razgovara se u igri i moje mišljenje je da je bolje da igra pokriva više automobilističke povijesti.
Nekome recimo ti auti 60'tih nisu ružni i najradije bi sjedili za volanom Opel Rekorda ili Mustanga Fastbacka i tako nekih automobila.
I ne možeš usporedit auto s kraja 60'tih i aute iz novog tisućljeća. Mustang i drugi američki automobili su zaslužni za autoindustriju koliko i europski. Pa čak i više. Corvette recimo možeš usporediti s 911 GT3 RSom i gle čuda, PLUS za Corvette u EVO magazinu: Corvette, da nosi Porscheovu značku, bi koštala više nego li GT3 RS. Toliko je taj auto dobar.
A R35 više nije Skyline Sada je to samo GT-R. Eto recimo ne mozes R35 usporediti sa većinom automobila iz njegove klase. 50000€ naspram 100000+€ koliko koštaju R8 ili takvi automobili, to je prevelika razlika, a da ne spominjemo koliko je ubiti R35 nadmocniji od većine njih.
Tko ne zna ima jedan unofficial patch za Shift, tzv. DLC 2 u kojemu ima dosta dobrih automobila koje EA nije uvrstio u igru, od Acure NSX, Alfe 8C, pa preko skoro 10 modela Ferraria, do BMW-a M1...
RuskeGTT, bez uvrede, al kad malo više naučiš o automobilima, imaš pravo pisat ovakve besmislene postove.
Dali će biti multiplayer komponenta ili.
Ako je neće bit nema svrhe za kupnju?