meni 0 bodova na HD4890
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je ovo sa uputama za ati kartice mislim malo pomoglo
a ovo za aute sa rwd pogonom, neki su živi užas za vozit, prejaki dođu i ne možeš ih normalno vozit, dok npr sa corvetom z06 koja ima rwd, i full upgrade voziš bez problema
ako netko nije, neka kupi Maseratia Gran turismo ili Dodge Challengera Concept, onaj novi tip i nek ih na ful ugradi
ja kad sam to napravio ih nisam mogao normalno iz zavoja ispeljat, lagano gas ali neda se on baca ga u drift, a imam sva pomagala uključena, a i sa njima je to monstrum za vozit, kamoli tek kad su pomagala ugašena...
taj bi se i na ravnome okreno
:D
Sve je lijepo i krasno u igri, ali meni kronično nedostaje novaca za kupovinu novih automobila.. Ima kakav cheat code za više novaca?
e ljudi dal netko imao ovaj volan u rukama
jer ja ne mogu nać nigdje na netu baš review tog volana, a razmišljam da ga uzmem pa me zanima dal je netko imao takav sličan ili tako nešto da mi kaže kakav je
logitech driving force feedback volan
Ja ga imao u rukama, i koristio skoro cijelu godinu do prije mjesec dana kada sam presao na G27. Jedino sto ti mogu preporuciti je strpi se, skupljaj novce i kupi G27 jer ovo nema ni f od realnog force feedbacka...
Upravo sam odvozio trku na Nordschleifeu , ja sam vozio GOLF 1 (upgradean do kraja) i sve ukupno nas se 16 natjecalo ... Diffcult na medium , a o konkurenciji u koju su me stavili da ne pričam , ali ipak sam osvojio prvo mjesto :D
Dobro, to je stvarno idiotno.
Ja ga imao u rukama, i koristio skoro cijelu godinu do prije mjesec dana kada sam presao na G27. Jedino sto ti mogu preporuciti je strpi se, skupljaj novce i kupi G27 jer ovo nema ni f od realnog force feedbacka...
e da mi nije toliki problem sa novcima nebi se previše dvoumio oko toga dal da uzmem g seriju
a za prvu ruku bi mi i onakav kakav ima ruskeGTT bio sasvim dovoljan, a poslje kako bude
Ja imam jedan problem,sve sam isključio na low ali mi i dalje u igri je 15 fps-a nikako da povisim fps... teksturu,izgled automobila sve sve sam stavio na low al ne vidim poboljšanje a i izgled automobila i kvaliteta slike je ista kao i kad je bilo na high? ima ko sličan problem? da i igra mi zaštekuje zbog tih 15 fps-a
Ja imam jedan problem,sve sam isključio na low ali mi i dalje u igri je 15 fps-a nikako da povisim fps... teksturu,izgled automobila sve sve sam stavio na low al ne vidim poboljšanje a i izgled automobila i kvaliteta slike je ista kao i kad je bilo na high? ima ko sličan problem? da i igra mi zaštekuje zbog tih 15 fps-a
i meni je bilo isto, spustio sve na low bilo je isto kao i na high... sad da high je poprilicno dobro, i igrivo :D, napravio ovo
http://www.overclock.net/ati/979202-shift-2-performance-fixes.html
I ja sam skinuo famozni Shift 2,al baš i nisam zadovoljan,grafika me je iznenadila al u lošem smislu,kad pogledam hot pursuit i shift 2 razlika je ogromna hot pursuit ima puno bolju grafiku detalje,igram na max(1680x1050,aa 8x,detalji na max..)....na početku sam uzeo seat leon cupru,čini mi se kao najbolje za početak,sad sam na nekih 3% igre,nadam se da če dalje bit bolja igra jer ovo je več sve viđeno...
bila bi fora kad bi se napravila tema slična ovoj
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/hot-lap-f1-2010-natjecanje/69746.aspx
pa da se malo nadmećemo :)
Mozeli mi netko objasniti zasto nemogu drzati gas i skrecati u isto vrjeme,nego moram da pustim gas pa onda na testaturi dvaput pritisnuti ljevu ili desnu tipku i tek onda da skrene!!!!Hvala unaprjed
bila bi fora kad bi se napravila tema slična ovoj
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/hot-lap-f1-2010-natjecanje/69746.aspx
pa da se malo nadmećemo :)
To nebi bilo lose.
Mozeli mi netko objasniti zasto nemogu drzati gas i skrecati u isto vrjeme,nego moram da pustim gas pa onda na testaturi dvaput pritisnuti ljevu ili desnu tipku i tek onda da skrene!!!!Hvala unaprjed
probaj promijenit kontrole, stavit ih na drugu tipki pa vidit šta će bit
i ovo za ove hot lap-ove temu sam baš mislio pitat dal da otvorim pa da unutra stavljamo svoja vremena na stazama
ali ja bi napravio još jednu stvar skupa u toj temi, a to je da osim što bi stavljali svoja vremena na određenim stazama da u toj temi postavljamo i postavke za automobile za određene staze
jer kako se može napravit setup za svaku stazu posebno, mislim da bi to bila dobra ideja, da kad netko nađe dobar setup za određenu stazu da ga postavi ovdje da možemo si i mi tako složit
ja bi otvorio tako temu sad me samo zanima dal se slažete sa idejom i što mislite o tome
26 | otvaranje teme sa tom idejom |
---|---|
1 | nema potrebe za tom temom |
Ima kakav trainer koji radi za pare jel mi je malo ponestalo para a ova 2 trainera koja sam našao ne rade...??
najveci je gust kad se DOBRO pojacaju zvucnici ... preludo !!
Ima kakav trainer koji radi za pare jel mi je malo ponestalo para a ova 2 trainera koja sam našao ne rade...??
di ti je tu gušt igrati??
vozi pa zaradi
-.-'
zato ja uvijek sa slušalicama igram
Pogotovo kad voziš stare nabrijane muscle beštije
Naježim se od tog zvuka, nešt fenomenalno
pogotovo dublje frekvencije podsjeti me malo na zvuk Testarossinog motora koji ti grgolji iza leđa i trese te u ritmu
JA bi otvorio tako temu sad me samo zanima dal se slažete sa idejom i što mislite o tome
To se zove nepristojnost.
da nisam rekao da bi JA otvorio temu nebi ništa rekao, ali ovako nemam riječi
Isuse oprostite, ja sam samo vidio da si pokrenuo poll za glasanje.
Pribijte me na križ jer sam ti uzeo ideju, oh jadan ti.
Gledaj, boli mene k*rac za ideju al da ga j*beš nemreš se tak ponašati.
sad neka ostane ovako, ubuduće čitaj postove pa da budeš upućen, a ne ovako ko guska u magli
di ti je tu gušt igrati??
vozi pa zaradi
-.-'
Ma volio bi malo golfa "keca" nabrijat do full works
Imaš pravo, kako sam se samo usudio!
Žalosno je što se netko ljuti jer sam ja otvorio temu na forumu, budimo realni.
Prijavite adminu da izbriše, imate moj blagoslov.
I ponavljam, ja sam vidio samo poll, to jest glasanje da li se TREBA OTVORITI tema ili ne, znači bilotko.
U prvoj rečenici piše da sam ju otvorio samo zato jer već nitko dosad nije.
Kako bilo da bilo, ne da mi se prepirat s ljudima koji se ljute jer sam im ukrao temu.
Uživajte!
lol de smirite se... ko da vam je curu ukro -.-
Ma volio bi malo golfa "keca" nabrijat do full works
e pa sine, zaradi, nemožeš i ovce i novce