- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako ste vi razmazeni...40-60 fps hahah
ja ako budem imao 15-18 bit ce dobro!!!
uostalom mozete vidjeti pod moj pc...baja :(
a ovaj jedan kaze da mu usporilo na 22, hahaha pa meni shift 1 nije radio na vise od toga!!!
moja izlika prisustvovanju ovdje je: UCIM (da ima i toga - kad si na teskom faxu na kojem te rokaju sa svih strana - ispit svaki tjedan)
isuse mili kakva muha??????
jesi ti ikad procitao da u ovom nfs-u ce biti oderotina guma i slicnih prljavstina koji ce letiti po stazi? e pa to ti je to...nikakva muha...
jedino sta mi nije jasno u filmicu, cim se okrene porsche i vrati na stazu nema vise te prljavstine, kako uspje u 5 sek. ocistiti se??? nerealno
Slusaj, novce u kompjuter i jesam ulozio da uzivam u tome, a ne da se zivciram sa niskim FPS-om.
Ufff dobro si me sjetio mogao bih malo derivacije vjezbat, ispit mi je u ponedjeljak ujutro prvi sat.
derivacije a volio bi i ja imat za neki jaci komp, tj imao sam pred 2 god i sitno, tad je bio recimo dobar, sad vise nije...eh...
sta mislis kako ce mi raditi shift 2?
A to ti ne znam jer kad ti otvorim Moj PC mi pise Učitavanje... kod ostalih mi je OK
Ma ne možeš mi to radit. Shift 2 izlazi a meni GTX560 i Dell u2311h dolaze tek za par tjedna. Joj da bi bar odgodili kojih 20 dana za izlazak igre.
Nemoj da te moramo tuć
@Ruske, a vjerojatno ces morati malo smanjiti neke stvari u odnosu na jedinicu, stvarno ti nemam pojma a ne zelim govoriti dezinformacije
Nemoj da te moramo tuć
@Ruske, a vjerojatno ces morati malo smanjiti neke stvari u odnosu na jedinicu, stvarno ti nemam pojma a ne zelim govoriti dezinformacije
Daobro onda neka izađe sad ali onda neka barem za dvadestak dana izađe patch na kojem će biti vidljiva oštećenja na autu.
Vidljiva su odmah kad ukljucis ostecenja, kao i na jedinici
Nemoj da te moramo tuć
Daobro onda neka izađe sad ali onda neka barem za dvadestak dana izađe patch na kojem će biti vidljiva oštećenja na autu.
vidljiva su itekako...i to po meni su jako dobro napravljena!!!
JEDVA CEKAMMMMMMMMMMMM
sutra formula 1 pocinje, za par dana shift2 !!!!
nadam se samo da mi fax nece patiti radi toga :(
Upravo prelazim piratsku verziju na Xbox-u i igra mi je odlična.
dečki znadete onu narodnu izreku, "da čekaš nešto ko ozebli sunca"...
pa upravo tako ja čekam da više izađe SHIFT 2
ma kad je izasla?????
daj koji screenshot filmic...sta god
Za XBOX jucer, uvijek dode dan 2 prije.
This is Fuckin8 Awesomee!!..jedva čekam ovu igru;)
zasto ove 3 srednje urice u mazdi ne pokazuju nista? pa nemogu vjerovati da to nisu sredili...
fora je sta se retrozivor vanjski od audija s brzinom pocne gibati i klimati, jos kad bi mogao otpast prilikom dodira bilo bi super
a lambo je super
zasto ove 3 srednje urice u mazdi ne pokazuju nista? pa nemogu vjerovati da to nisu sredili...
fora je sta se retrozivor vanjski od audija s brzinom pocne gibati i klimati, jos kad bi mogao otpast prilikom dodira bilo bi super
a lambo je super
Na to sam i ja bas obratio paznju, i iznenadilo me kad sam vidio da samo stoje :/
a lambo je super
da i ja sam gledao te urice... sve zablokirane... bar su mogli od turbine uricu stavit...
u shiftu 1 su sve urice radile...
vidio sam filmic skylinea u shiftu 2 i onaj njegov telemetrijski display u sredini, nacrtana je urica boost-a i STOJI mirna i svi ostali pokazivaci na displayu isto...
u shiftu 1 se sve to lijepo kretalo kako treba...nisu ovdje mogli napraviti barem crnu pozadinu ekrana i NISSAN natpis, licilo bi na nesto, ovako mislis da radi - a ne radi i razocaras se...
podsjeca me na rfactor i shift street mod sa autima iz shifta 1 pa urice od focusa ST neke rade neke ne, a one koje rade - boost - ne rade kako treba, nego rade prema okretajima...tj isto se krece kazaljka kao okretaji, a znamo da kazaljke za boost i okretaji se skroz drugacije krecu...
neznam sta je gore, imat lose ili nemat uopce kazaljke...
Ali čudno mi je to jer su još rekli u onom nekom članku kako su posvetili pozornost baš tome i kako se sada sve "urice" u kokpitu pomiču...
Ali čudno mi je to jer su još rekli u onom nekom članku kako su posvetili pozornost baš tome i kako se sada sve "urice" u kokpitu pomiču...
evo ja otkad kupio volan obožavam vozit iz kokpita. neznam za druge... a kokpit u shiftu je stvarno fenomenalan... više ni neznam kako izgleda moj auto, samo protivničke vidim kako izgledaju.
ova igra će bit toliko dobra da to nije normalno, nagledao sam se gameplaya i odusevljen sam sa apsoutno svime sto sam vidio , jedva cekam da me odvali andrenalin u jednom od onih sportskih bebica.
ima li kvalifikacija na startu?
Hockenheim night:
Osvjetljenje izgleda odlično!
Koliko čitam komentare, svi koji su zaigrali, kažu da je feeling totalno drugačiji od SHIFT 1.