Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jeste primijetili da lik na 1:25 kreće utrku sa 5-tog mjesta, a ne zadnjeg? Zar ovo znači da nema više konstantnog starta sa zadnje pozicije?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 20:20 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Minoza kaže...

Jeste primijetili da lik na 1:25 kreće utrku sa 5-tog mjesta, a ne zadnjeg? Zar ovo znači da nema više konstantnog starta sa zadnje pozicije?

možda imaju kvalifikacije??????

15 godina
To bi bilo predobro :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još pit-stop i to je to {#}

3D dizajner
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
šteta što nije barem jedan dio se vozio sa vanjskom kamerom da se vidi dali auto je ko na "ledu"
ali po ovim snimkama iz cockpita, rekao bih da više nema onog plesanja ko iz jedinice...

hebemti jedva čekam da dođe, još ako bude mogao na mojoj konfi dobro ić (moj pc), mislim da ću bit prezadovoljan
:D
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
matija656 kaže...
šteta što nije barem jedan dio se vozio sa vanjskom kamerom da se vidi dali auto je ko na "ledu"
ali po ovim snimkama iz cockpita, rekao bih da više nema onog plesanja ko iz jedinice...

hebemti jedva čekam da dođe, još ako bude mogao na mojoj konfi dobro ić (moj pc), mislim da ću bit prezadovoljan

Evo malo plesanja da te razočaram, nisam se nadao ovome ali čini se da je isti k.... ko u jedinici

16 godina
neaktivan

Kolika ti je reza?

Ja mislim da ce moja grafa zaplakat na FullHD, tako da cu morat malo smanjivati postavke, vjerojatno cu smanjit rezu na 1680x1050, ali da se ne siri preko cijelog ekrana nego da ostane crni obrub tih 300x30 px {#}

15 godina
@mitsuoka-ja mislim da ce ti raditi bez problema na max sa tom grafom, mislim da nece boti puno zahtjevnija od prvog nastavka...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

a jel ovo opet nema da se vidi damage na autu? :S evo sad gledam na ovom ceskom gameplayu udari auto a nigdje ostecenja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

Evo malo plesanja da te razočaram, nisam se nadao ovome ali čini se da je isti k.... ko u jedinici

prije ili poslje će da dođe neki mod koji će to riješit, tako da me to ne brine previše

{#}

14 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Porsche 911 GT3 RS - Nurburgring:

EDIT: Pronašao sam nekakvu recenziju na češkom, ima dosta gameplaya...

pogledaj na porscheovom video u 53 sekindi okrene se na cesti i muha se zalipi u prednje stako, šta ga je ona sljedili možda?

16 godina
neaktivan

Pa na prvom je znala malo proplakati na jednoj stazi, ne mogu se sjetit na kojoj, ali ja mislim da je bila Dakota to, samo bi na jednom dijelu FPS pao na 22-25, na 1-2 sekunde, tako da cemo vidjeti jos, prema grafickom napretku mislim da ce tako biti na svakoj stazi sada pa...

15 godina
Mitsuoka kaže...

Pa na prvom je znala malo proplakati na jednoj stazi, ne mogu se sjetit na kojoj, ali ja mislim da je bila Dakota to, samo bi na jednom dijelu FPS pao na 22-25, na 1-2 sekunde, tako da cemo vidjeti jos, prema grafickom napretku mislim da ce tako biti na svakoj stazi sada pa...

ma ne vjerujem da ce biti toliko zahtjevnija,osim toga u prvom nastavku su probleme sa perfomansama imali većinom ljudi sa ATI-jevim karticama,ali su to poslije riješili,meni se sa GTX 460 niti jednom nije spustila ispod 40 fps-a,a većinom je radila oko 50-60 fps-a na najvećim detaljima,neće valjda opet ponoviti istu grešku sa ATI karticama...

15 godina

tko posjeduje XBOX 360,igru već može nabaviti u sloveniji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slusaj ipak je 460 godinu i pol novija i usputno receno bolja kartica, ali opet nije isplativo jos prelaziti sa 4890 na nesto novo tako da se ceka GTX6** i HD7*** serija. Shift mi nije loše išao, osim te jedne staze, i grafa se isplatila u ove skoro 2 godine. Ovo je jedna od graficki najboljih trkacih igri sada, ubiti najbolja tako da je očekivano da cu morat malo spustit kriterije, poput AA i AF nece moc na max i tako to. Sa tih par stvari spustenih mislim da ce opet graficki bit superiornija i od Shifta iako meni nije to toliko ni potrebno. Igra je u potpunosti mogla ostat kao Shift, od voznje pa do grafike. Naravno uz par modova sa simracinga je fizika dosla na veoma zavidan nivo za kompjutorske vozacke pseudosimulacije.

15 godina
Mitsuoka kaže...

Slusaj ipak je 460 godinu i pol novija i usputno receno bolja kartica, ali opet nije isplativo jos prelaziti sa 4890 na nesto novo tako da se ceka GTX6** i HD7*** serija. Shift mi nije loše išao, osim te jedne staze, i grafa se isplatila u ove skoro 2 godine. Ovo je jedna od graficki najboljih trkacih igri sada, ubiti najbolja tako da je očekivano da cu morat malo spustit kriterije, poput AA i AF nece moc na max i tako to. Sa tih par stvari spustenih mislim da ce opet graficki bit superiornija i od Shifta iako meni nije to toliko ni potrebno. Igra je u potpunosti mogla ostat kao Shift, od voznje pa do grafike. Naravno uz par modova sa simracinga je fizika dosla na veoma zavidan nivo za kompjutorske vozacke pseudosimulacije.

neznam dali si probao igru sa patchem,mislim da je bio poseban patch ili hotfix driveri  za ati kartice i onda je islo glatko,bar tako kažu...

16 godina
neaktivan

Igru sam igrao do reinstalla winsa u prvom mjesecu ove godine, tako kažu, ali nije tako, mozda je to situacija kod 58** serije. Ali iskreno nije mi puno značilo za 1 zavoj na 1 stazi tako da me nije ni bilo briga kad sam na kraju (zadnjih nekoliko mjeseci) uzivao sa BMW M1 i Acurom NSX na Grüne Hölle-u. {#} 

15 godina
Mitsuoka kaže...

Igru sam igrao do reinstalla winsa u prvom mjesecu ove godine, tako kažu, ali nije tako, mozda je to situacija kod 58** serije. Ali iskreno nije mi puno značilo za 1 zavoj na 1 stazi tako da me nije ni bilo briga kad sam na kraju (zadnjih nekoliko mjeseci) uzivao sa BMW M1 i Acurom NSX na Grüne Hölle-u. {#} 

ma predobra je bila igra,ja bi bio zadovoljan da drugi nastavak bude iste kvalitete kao prvi,a koliko vidim ovaj ce biti jos bolji...

16 godina
neaktivan

Shift2 mi je od najave izlaska najiscekivanija igra ove godine, i namjeravam je igrati sve do izlaska Skyrim-a, osim ako se u meduvremenu malo posvetim Witcheru2.

Malo oftopika: Koji smo mi nolajferi da u subotu u 11 pricamo o igrama, dobro moja izlika je da sam otisao za vikend do tete malo, ali koji je tvoj problem {#} 

15 godina
Mitsuoka kaže...

Malo oftopika: Koji smo mi nolajferi da u subotu u 11 pricamo o igrama, dobro moja izlika je da sam otisao za vikend do tete malo, ali koji je tvoj problem {#} 

što je ironično ja baš igram shift, a za izlazak nemam para

16 godina
neaktivan

Uff sto bi ja dao da sam uz svoj komp i da nabacim malo Shift sada, ali imam 2 laptopa i Desire kraj sebe, tako da je veca sansa da cu igrati Shift na Desireu nego kompu sada, ali mi se na da skidati {#}

A meni od ekipe nitko nije izlazio, sinoc je bio ubitak: 

{#} a bolja polovica mi je na Braču tako da sam jednostavno otisao do tete kad vec nista od izlazenja {#} {#}

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Uff sto bi ja dao da sam uz svoj komp i da nabacim malo Shift sada, ali imam 2 laptopa i Desire kraj sebe, tako da je veca sansa da cu igrati Shift na Desireu nego kompu sada, ali mi se na da skidati  {#}

A meni od ekipe nitko nije izlazio, sinoc je bio ubitak: 

{#}  a bolja polovica mi je na Braču tako da sam jednostavno otisao do tete kad vec nista od izlazenja  {#}  {#}

KAd će taj crni utorak,ovak si priuštim živciranje i tekma na taj dan.:S

16 godina
neaktivan

Za 48 sati i 12 minuta. Ali računaj da će to biti tek sredinom dana na onim stranicama jer je Amerika nekih 9 sati za nama.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Za 48 sati i 12 minuta. Ali računaj da će to biti tek sredinom dana na onim stranicama jer je Amerika nekih 9 sati za nama.

Ma nema veze.Dal netko zna oće biti Lana jel vidio sam da ce imat sličan autolog kao i Hot Pursuit.Shift je imao podršku lana pa pitam;)

16 godina
neaktivan

Pa MP je siguran. Uvijek postoje oni programi tipa Hamachi-a i tako toga

15 godina
Mitsuoka kaže...

Shift2 mi je od najave izlaska najiscekivanija igra ove godine, i namjeravam je igrati sve do izlaska Skyrim-a, osim ako se u meduvremenu malo posvetim Witcheru2.

meni propali planovi za veceras, i uhvatio se malo Mafie II {#}

evo malo gameplaya,neznam jeli vec bilo:

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 23:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa MP je siguran. Uvijek postoje oni programi tipa Hamachi-a i tako toga

Ne mislim trošit pare dok se ne uvjerim da je ovo ona igra koja bi e mogla zadovoljiti do ljeta pa još neka dok ne stigne 10 mj   nova fifa.Ako nebuš kupio i ako će postojati naćin javi mi ako ti nije problem;)

16 godina
neaktivan

Nije mi u interesu MP jer mi je gaming kompjuter na zasticenoj poslovnoj wireless vezi, znaci da preko njega 0 bodova, kao sto preko njega nema torrenta ni fejsa, nego mi za to sluzi laptop.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nije mi u interesu MP jer mi je gaming kompjuter na zasticenoj poslovnoj wireless vezi, znaci da preko njega 0 bodova, kao sto preko njega nema torrenta ni fejsa, nego mi za to sluzi laptop.

Onda ništa.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo malo gameplaya,neznam jeli vec bilo:

WTF?! Već mi je na pol videa bilo muka kak lik vozi... Lijevo - desno non-stop

3D dizajner
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice