Postovani forumasi imam problem sa grafickim izvođenjem ove igre, nesto poput bagova...doduse nemam bas neki pre jak komp al dovoljan sobzirom kakav mi je komp igra nesto previse trza pa dali neko zna za kakav patch ili neko drugo rijesenje.? Inace moj komp je intel core 2 duo E8400 3ghz, ram 4gb, grafička ati radeon hd 3870 512gb...Molim pomoć...!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isključi antialiasing ako ti je uključen, on ti kod slabijih kartica previše oduzima performanse a kad ga isključiš samo rubovi objekata budu malo oštriji, a dobitak u performansama 35% +
a sta je ustvari taj anti alising i nadam se da ta igra nije takva zbog bagova kao sto je cod black ops
a sta je ustvari taj anti alising i nadam se da ta igra nije takva zbog bagova kao sto je cod black ops
AA ti zagladuje rubove... nije to radi bug-ova jer je igra sasvim ok sa zahtjevima, samo je tvoj PC slab. Smanji graficke elemente.
Nego evo moj problem ako tko zna.
Oukej, sada idem igrat nakon dosta vremena kad ono problem, reinstall igre, clean install totalno bez modova, udem, opet isti problem - u garazi se dogodi ovo:
nije do grafe, jer sam prvu utrku normalno odigrao, te kada kupim auto normalno odvozim D event
Deus EX HR normalno radi, na FullHD @max, kao i Dead Island, AC: B, F1 2010,...
AA ti zagladuje rubove... nije to radi bug-ova jer je igra sasvim ok sa zahtjevima, samo je tvoj PC slab. Smanji graficke elemente.
Nego evo moj problem ako tko zna.
Oukej, sada idem igrat nakon dosta vremena kad ono problem, reinstall igre, clean install totalno bez modova, udem, opet isti problem - u garazi se dogodi ovo:
nije do grafe, jer sam prvu utrku normalno odigrao, te kada kupim auto normalno odvozim D event nije mi se dalo resajzat slike pa su vjerojatno malo losije kvalitete, inace sve ok jedino je AA smanjen
Deus EX HR normalno radi, na FullHD @max, kao i Dead Island, AC: B, F1 2010,...
nisi triba dobio sam odgovor davno