Jesam ja jedini ovdje kome se svidaju criterionove igre?
To tuniranje po meni vise nije "in" to je vec zastarjelo priej su mi tu tunurani auti bili zanimljivi sad si mislim koja smeca.
Vise volim ove licencirane aute(da bar dodaju ferrari neki kao u TDU 2) a osim toga nije ni TDU2 simulacija pa ima cockpit view.
Ako bi dodali tuniranje onda bi po meni trebalo ici sa smislom tipa da ti spolier poboljsa aerodinamiku da nevalja prespusten auto itd.
a ne ovo samo nabacas spoiler body kit da lijepo izgleda, trebalo bi pobolsavati preformanske automobila.
TDU 2 je zapravo "wannabe" simualcija, no u realnosti je vise GTA IV simulacija voznje nego ta igra lol..... ja volim tuning, ali isto tako volim i licensirane aute kao npr. Hot Pursuit 2 koji je po meni legendaran NFS (ovdje govorimo o NFS/Burnout-u).
Problem je u imenu, zasto jednostanvo nisu smislili novi IP? pa ono, nije da me cudi, ipak je NFS vjerojatno uspjesniji globalno od Burnouta (prodajni rezultati) pa ce im novi IP mozda zabiti noz u leda bez obzira kakva igra bila po kvaliteti kada pola ljudi mozda nece niti znati za nju. MW je poznat po tome sto je imao kakvu-takvu radnju, tuning etc... onda to i ocekujem od novog MW 2, ne vidim razloga zasto nebi ocekivao.
Nigdje takoder nisam rekao da ne volim njihove igre... pa Burnout mi je jedna od najboljih fransiza svih vremena, nisam bezveze imao PS1, PS2 i PS3 jbt... ali i NFS spada pod te omiljene, jednostavno ne zelim da mijesaju fransize, zasto ne bismo imali dvije dobre fransize? ovako su prakticki jednu fransizu unistili... ehm, cek, teoretski zapravo dvije jer je pitanje hoce li ikada izaci nova Burnout igra, mozda im je sljedeci projekt Underground 3 i ako tamo failaju sa tuningom, jadna mi majka.