Pozdrav, može li mi netko objasniti zašto ne radi igra MMORPG Vindictus. Probao sam i na east i na west server. Kaže da me izbacuje sa servera. Jeli to zato što smo u glupoj Hrvatskoj i samo Ameri i Žuti imaju pravo na to, ili? Molim pomoć!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, može li mi netko objasniti zašto ne radi igra MMORPG Vindictus. Probao sam i na east i na west server. Kaže da me izbacuje sa servera. Jeli to zato što smo u glupoj Hrvatskoj i samo Ameri i Žuti imaju pravo na to, ili? Molim pomoć!
Jel itko ima sličan problem?
Igra je samo za amercki kontinent .
Evo, sad sam i ja naišo na tu igru. Jel fakat samo ameri i kosooki to mogu igrat? pretrulo. Čini mi se zabavna.
Evo, sad sam i ja naišo na tu igru. Jel fakat samo ameri i kosooki to mogu igrat? pretrulo. Čini mi se zabavna.
Da. Ja sam prije koji mjesec probao ali nista. Ako odete na sluzbenu stranicu ili na fejs vec je trebala biti objavljena europska verzija.
Igra je predobra, par ljudi znam sto igra. No za nas nista. Barem ne uskoro.
Ako netko sazna kakvu novost neka samo javi ovdje :)
a gluposti majko mila moja... pa da bar negdje kazu da nije za europu jos otvoreno -.-
đabe sam skida 2 ipo sata -.-
zna netko kako da igram ovo preko proxya ili mogu li nekako igrat uopce?
može se natjerati da radi preko proxyja..
probao sam igru i mogu reći da je poprilično retardirana lol... čekam c9 ako ikada izađe