Live from NYC - NBA 2K 13 Launch Party - 8:15PM EST September 26th, 2012
ako se ne varam to je po našem vremenu u 2:15 ujutro... pa ako tko je budan... mozda se vidi jos necega novoga
:)
Live from NYC - NBA 2K 13 Launch Party - 8:15PM EST September 26th, 2012
ako se ne varam to je po našem vremenu u 2:15 ujutro... pa ako tko je budan... mozda se vidi jos necega novoga
:)
http://www.ign.com/articles/2012/09/28/nba-2k13-review
igra izgleda odlično, još da nema ovih gluposti jay-z i justin bieber bilo bi genijalno, malo mi se 2ksports srozao sa ovim celebrity sranjima
našao sam i gdje kupiti, cijena sa dostavom u zg je 20.21 euro
Ogromna ocjena od IGNa, ali ako je koja sportska igra zaslužuje, onda je to ovo.
skinuti je ka i svake godine ;)
kad ce vise izac za pc jogurt, xbox je vec prije 2 dana vani..
pa trebalo bi sutra :D uhh jedva cekam!
pa trebalo bi sutra :D uhh jedva cekam!
Meni pricas :D
Bad news for NBA 2K13 PC fans. There won´t be a digital release of the game until October 16th. At least this was informed by 2K Social Media Coordinator Chris Manning.
Bad news for NBA 2K13 PC fans. There won´t be a digital release of the game until October 16th. At least this was informed by 2K Social Media Coordinator Chris Manning.
:(
ja vec skidam 3dm clone dvd verziju :D
ja vec skidam 3dm clone dvd verziju :D
mozes li ostavit link za download
?
Traži na nekom trackeru, nemožeš falit. Zabranjeno je lijepiti linkove.
NBA igram i fps mi je oko 45 tako mi pokazuje benchmark test, jel to dobro ili lose ?
Sve ispod 250 je loše i praktički neigrivo.
to mi pokazuje, a imam 4 GB rama, 2 GB graficka i procesor AMD Athlon II X3 3.2 Ghz, 2k12 je prefektno radio :S
Sve ispod 250 je loše i praktički neigrivo.
@pas22
Malo te trolla, donja granica igrivosti ti je 25-30 po meni, tako je tvojih 45 sasvim solidno.
Pa je li ti to presporo igra izgleda na 45 fps? Jbt, ljudi nisu normalni.
Pa bez obzira sto me trolla moram priznat da mi i nije bas ugodno ovako igrat, cesto zna, kako bih rekao "trznit" igra.. jednostavno smeta, ne puno, ali smeta..
Pa bez obzira sto me trolla moram priznat da mi i nije bas ugodno ovako igrat, cesto zna, kako bih rekao "trznit" igra.. jednostavno smeta, ne puno, ali smeta..
Ako ti trzne ili bude sporo na trenutke možda ti imaš fps dropove.
Sta su fps dropovi ?
Iako imam jogurt tako da je moguce da je do ovog cracka..
E i da, koji ku***, meni u igri trza, a iskoristenost procesora 10% samo dok igram, a RAM 40% wtf ??
Sta su fps dropovi ?
Iako imam jogurt tako da je moguce da je do ovog cracka..
E i da, koji ku***, meni u igri trza, a iskoristenost procesora 10% samo dok igram, a RAM 40% wtf ??
To ti je kada ti u nekim trenucima, najčešće prilikom prikaza grafički zahtjevnijih animacija, padaju fpsovi.
A mogu li se toga nekako rjesit ?
igra isprobana , sta reci nego svaka cast... igraca je savrsenstvo nema dalje u zivanje citavu godinu hh
igra isprobana , sta reci nego svaka cast... igraca je savrsenstvo nema dalje u zivanje citavu godinu hh
za mene su usrali igricu koliko su videa prikazivali da ces moci mijenjati odjecu u my playeru i sad se ispostavilo samo vazi za konzole, a bio sam se bas obradovao tome. Takodje citam da se dosti raja zali na LAG a i ja sam jedan od njih! Sve sto su iz 2k-a rekli da je novina jest ali samo za konzole! sranje su napravili!
Kako da saveam svoj user account ? ovako svaki put kad se logiram iznova moram pisati sifru i ime acca ne logira me auto ?
za mene su usrali igricu koliko su videa prikazivali da ces moci mijenjati odjecu u my playeru i sad se ispostavilo samo vazi za konzole, a bio sam se bas obradovao tome. Takodje citam da se dosti raja zali na LAG a i ja sam jedan od njih! Sve sto su iz 2k-a rekli da je novina jest ali samo za konzole! sranje su napravili!
necemo plakati za odjecemo hh , sto se laga tice meni je sve normalno normalnije nego prosli nba. igra je savrsena uzvancija je igrat tako je relna da nema dalje. samo mi se ne svidja sto ono kod 1 na 1 ili 2 na 2 nemas opciju da izaberes lebrona kobe jordana itd all start ili super sstart igrace ili ja jos nisam skontao xd
http://www.nba-live.com/nbalivewiki/index.php/NBA_2K13_Features_List
evo razlike izmedju svih platformi i pc najmanje dodataka ima :(
Igra mi nema nikakvih sttutering, usporavanja ili bilo kakvih problema; konstantnih 60 FPS u HD rezoluciji sa svime na MAX....
Vidim da igraš s Bullsima :)