Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nba 2k11

alo momci , uzet cu novi hard disk  i sada me zanima jel mogu  ikako sačuvat *my player* karijeru na ovom disku  , da neigram opet ispočetka ( upa sam u Miami ;D ). Htio mi igrat na novom hard disku my player ali ne ispočetka nego dokle sam doša? jel ima koji folder ili file koji moram sačuvat?? hvala.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
jukiii kaže...

alo momci , uzet cu novi hard disk  i sada me zanima jel mogu  ikako sačuvat *my player* karijeru na ovom disku  , da neigram opet ispočetka ( upa sam u Miami ;D ). Htio mi igrat na novom hard disku my player ali ne ispočetka nego dokle sam doša? jel ima koji folder ili file koji moram sačuvat?? hvala.

stavis save fileove i usb i onda ih kasnije sam kopiras ponovo u save mapu ; )

15 godina
protjeran
Hojs kaže...
toxic kaže...

PES je arkada vise nego simulacija.. a to sta ti neznas osnove nikakve to je tvoj problem, neznas decko ti sta je simulacija... a vjerojatno bi pobjego glavom bez obzira kada bi probo igrat bilo kakvu simulaciju... cak je FIFA 11 vise simulacija nego PES i to je zalosno.. btw ja igram pes jod prvog koji je doso tak da nemoj pricat gluposti i odogvorno tvrdim da je PES vise arkada nego simulacija.. a to ce ti reci svi objektivni ljudi ovdje..

POTPIS....ovaj kora me nasmijava iz dana u dan......čudi me da nije popio ban več !

Ma nek ja tebe nasmijavam. Vidim da su tu neki tek početnici u nekim sportskim igrama a kao sebe smatraju stručnjacima. Ma vas dvojica neznate kladim se ni osnovna pravila nogometa i košarke a kao tu ste stručnjaci.........

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
Hojs kaže...
toxic kaže...

PES je arkada vise nego simulacija.. a to sta ti neznas osnove nikakve to je tvoj problem, neznas decko ti sta je simulacija... a vjerojatno bi pobjego glavom bez obzira kada bi probo igrat bilo kakvu simulaciju... cak je FIFA 11 vise simulacija nego PES i to je zalosno.. btw ja igram pes jod prvog koji je doso tak da nemoj pricat gluposti i odogvorno tvrdim da je PES vise arkada nego simulacija.. a to ce ti reci svi objektivni ljudi ovdje..

POTPIS....ovaj kora me nasmijava iz dana u dan......čudi me da nije popio ban več !

Ma nek ja tebe nasmijavam. Vidim da su tu neki tek početnici u nekim sportskim igrama a kao sebe smatraju stručnjacima. Ma vas dvojica neznate kladim se ni osnovna pravila nogometa i košarke a kao tu ste stručnjaci.........

Ovaj kora je primjer primitivizma i neznanja... odi na forum.hr i tam djeli i siri svoje dezinformacije i ostalo neznanje koje posjedujes odnosno ne posjedujes

15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Hojs kaže...
toxic kaže...

primjetio sam te i u drugim temama i svugdje su ti govorili da pises nebuloze...znaci mi smo svi ludi jedino si ti pametan?

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Kora kaže...
Hojs kaže...
toxic kaže...

primjetio sam te i u drugim temama i svugdje su ti govorili da pises nebuloze...znaci mi smo svi ludi jedino si ti pametan?

dobro.dosta..bezveze pisete postove i vrijeđate se..!!

15 godina
protjeran
Nba 2k11

Uh, dobrano se mučim protiv AI-a. Teško je predriblati ga, a da ne govorim koliko je otežano zakucavanje za razliku od prošlog NBA, Mislim lako je zakucati al treba proći do koša.....issse

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...
john_ryder kaže...
Igor666 kaže...

ne kuzim..pa jeftiniji je kod nas... Iznenađen

nema ga kod nas za kupit

ima i to na puno mjesta npr.

http://www.protis.hr/products/details/xbox-360-wrlss-controller-xbox-360/35792

to ti je za xbox,meni treba za pc

15 godina
Nba 2k11

e vidiš tu imamo problem,ja želim bežični, ali hvala na pomoći Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

jedina zamjerka koju imam na nba 2k11 jest da su zakucavanja dosta nerealna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

jedina zamjerka koju imam na nba 2k11 jest da su zakucavanja dosta nerealna

? Zašto to kažeš? Meni su odlična i sasvim realna. Jedino što ih ima manje nego u prethodnom NBA-u gdje si mogao zakucati kad ti prdne dok ovdje baš i nemožeš.

@John Ryder- daj makni tog debila s avatara, odvratan je

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 16:36 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
? Zašto to kažeš? Meni su odlična i sasvim realna. Jedino što ih ima manje nego u prethodnom NBA-u gdje si mogao zakucati kad ti prdne dok ovdje baš i nemožeš.

@John Ryder- daj makni tog debila s avatara, odvratan je

pa jesu dosta nerealna

neki igrači koji zakucavaju solidno (čak im je i to puno,može se reći da u stvarnosti gotovo ni ne zakucavaju) zakucaju preko dvojice mojih igrača

u redu da to napravi dwight howard,ali da mi neki debili zakucavaju preko bosha,gasola,bynuma i ekipe mi ide na živce

14 godina
protjeran
Nba 2k11

Kako se zakucava?

0 0 hvala 0
15 godina
tonihrvat kaže...

Kako se zakucava?

drizis tipku za sprint i onda kad dodes do kosa stisni tipku za pucanje ali nemoj pustati tipku za sprint dok stisces ovu za pucanje

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo stranice preko koje možete ručno  updejtati rostere, budući da za automatski update treba orig...

http://nba-2k.com/category/roster-patches/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Evo stranice preko koje možete ručno  updejtati rostere, budući da za automatski update treba orig...

http://nba-2k.com/category/roster-patches/

od kud ti to da treba org.?? meni radi automatski update. samo se treba logirati.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Jos jednom za one koji ne znaju, koristite username i password iz 2k10 i mozete igrat online, jedini problem je sto kika non stop jer su serveri u banani. Spominje se rjesenje u obliku my leagues, da tam ne kika, pa cu to probat kasnije kad se svi clanovi lige joinaju pa javim jel radi.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 17:32 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nba 2k11

zanima me zasto ne mogu u igri ukljuciti anti-aliasing quality.odem u video settings i sve mi radi na high,ali anti-aliasing stoji na N/A i ne mogu ga pomaknuti,kao da je zakljucan...inace bi trebao biti anti aliasing quality 1 i 2....ima li jos tko taj problem?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nba 2k11

jel ima neki trik kod pucanja trica. stalno kad pucam uvijek mi udari od rub obruča. Držim duže i opet isto.

0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

zanima me zasto ne mogu u igri ukljuciti anti-aliasing quality.odem u video settings i sve mi radi na high,ali anti-aliasing stoji na N/A i ne mogu ga pomaknuti,kao da je zakljucan...inace bi trebao biti anti aliasing quality 1 i 2....ima li jos tko taj problem?

Ja, i ako tko zna molio bih da reče kako to rješit.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo radi Account od Nba 2k10. Ako vam neće uključiti AA u igri, uključite ga u driverima od grafe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tonihrvat kaže...

jel ima neki trik kod pucanja trica. stalno kad pucam uvijek mi udari od rub obruča. Držim duže i opet isto.

Ma jednostavno, otpusti tipku kad je igrač u najvišem mogućem položaju u skoku......naravno nisu svi specijalisti za trice

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Da uglavnom je tako, ima par izuzetaka koji drukčije pucaju, treba se samo naviknut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k11

Jel mora biti original igrica da bih se mogao logovati da igram preko neta? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ne treba org ak imas account iz desetke koji mos takodjer bez org napravit, al ne znam jel serveri rade. Inace same opcije oko lige su fenomenalne. Evo web mjesta nase lige, mogu se vidit sve statistike, uploadat ss, videi te cak uzivo pratit rezultati.

http://community.2ksports.com/community/league/news.cfm?l=603236&articlereadid=3031372

Inace, ligu organiziramo na

http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

Ako ima zainteresiranih, takodjer se odrzavaju FIFA i PES natjecanja, za potonji je potreban org. Ako neko ima zelju sudjelovat i igrat nek se registrira malo prouci forum i prijavi se. Sretno.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nba 2k11

a glupo mi je sto se ne moze odigrati normalno preko neta, nego se moram prijaviti u neku ligu..ne mislim igrati cijelu sezonu nego tu i tamo neku tekmu..kako odigrati neobaveznu utakmicu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Igor666 kaže...

a glupo mi je sto se ne moze odigrati normalno preko neta, nego se moram prijaviti u neku ligu..ne mislim igrati cijelu sezonu nego tu i tamo neku tekmu..kako odigrati neobaveznu utakmicu ?

Opet su to sjebali, kao i idiotski odrađen izbornik

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Pa otprilike ova je liga neobavezna utakmica, ne bi mi igrali u ligama al jbg lobbyi su za krc i non stop prekida. Ova liga je cisto da se vidi kako ide, za par dana pocinje prava liga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eZo kaže...

Pa otprilike ova je liga neobavezna utakmica, ne bi mi igrali u ligama al jbg lobbyi su za krc i non stop prekida. Ova liga je cisto da se vidi kako ide, za par dana pocinje prava liga.

Ma najbolje spojit se na veliki LCD TV i lijepo dereš cijelu noć s frendom na velikom ekranu! :)))

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice