Pozdrav,nabavio sam igru NBA 2K11 i u čim sam ušao u igru zvuk pjesama u meniu mi je bio jako prigušen i čuo se jako slabo iz zvučnika,a kad sam pokrenuo prvu tekmu čujem samo publiku i komentare trenera dok ovi zvukovi koji su po strani kao trčanje igrača,pucanje po košu i zakucavanje uopće ne čujem!Neznam u čemu je problem imam 5.1 sustav Logitech X-530 a u postavkama sam postavio kao 5.1 Surround sound,Optional speakers Center,Subwoofer,Side Pair,zatim sam stavio kvačice na Full Range Speakers Front,left i right i na Surround Speakers.Još sam na zvučnicima uključio Dolby Pro Logic II i Natural Bass boost.Provjerio sam dal nisu možda driveri ali piše da su driveri up to date,uostalom u svim igrama zvuk je normalan samo u 2K11 nije.Molim pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
updejtaj directx
updejtaj directx
Updejtao directx zvuk i dalje nije normalan nego je prigušen.Neznam što da radim!
mozda ti u sound postavkama u nba nije podeseno
U postavkama NBA u soundu sve je na 100 tako da u tome nebi trebao biti problem,zvučnu karticu nemam neku posebnu nego onu koja je integrirana u matičnoj ploči a to je Realtekova ali kad odem na to i update driver piše da su mi driveri up to date,dakle da imam najnovije drivere već instalirane.Nego ja mislim da sam ja nekaj tu krivo postavio evo mojih postavki zvuka:
Na speakers je zelena kvačica i oni su podešeni ovako:
Audio channels: 5.1 Surround sound
Optional speakers: Center,Subwoofer,Side Pair
Full range speakers: Front,left and right i surround speakers
Ispod speakers nalazi se Realtek Digital Output on je kao enablean ali nema zelene kvačice na njemu.
U njegovim postavkama imam ovako:
Encoded formats:nemam kvačicu na nitijednom
Levels:tamo je sve na 100
Enhanchements:tamo nemam kvačicu na nitijednom
Dolby:Dolby Pro Logic II X enablean
Advanced: Default Format:stavio sam Dolby Digital Live (5.1 surround sound)
Exclusive mode:imam kvačice u obadvije kockice
Pa ako netko ima 5.1 sustav neka provjeri sebi postavke i ove moje pa može biti da ja imam nešto disableano pa zbog tog ne radi.Operativni sustav je WIN 7 Ultimate 64 Bit
Jel zna netko riješenje?U svim igrama zvuk radi normalno,samo sam imao recimo istu situaciju ko sa NBA 2k11 s Fifom 11 i stavio sam zvuk na stereo i od tad mi sve radi normalno a na NBA 2K11 nigdje ne vidim opciju da stavim zvuk na stereo!Ja kad pokrenem igru u biti čujem mrmljanje u uvodnom filmu i čujem glazbu u meniju ali onako prigušenu ne čuje se normalno.Samo se čuje bass i melodija a riječi ništa.Molim pomoć
Ima ko kakvu ideju?Dajte molim vas ko ima 5.1 sustav nek si u Sound pogleda kakve postavke ima i dali ja imam nešto isključeno što nebi smio?