Multiplayer igre - preporuka

poruka: 6
|
čitano: 2.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pozdrav,
namjeravam si kupiti gamerski headset sa mikrofonom, pa me zanima da mi preporučite dobre multiplayer igre (koje bih mogao igrati preko lana sa bratom) a da podržavaju voip ili kako se to kaže: voice chat. I da nisu prezahtjevne, single core mi je novi procesor. Dakle nešto zabavno za LAN da podržava VOIP i da nije prezahtjevno. Hvala na preporukama!

P.S. Dali se u Battlefield 2 da u lan ubaciti botovi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Multiplayer igre - preporuka
AlfaDelta kaže...
Pozdrav,
namjeravam si kupiti gamerski headset sa mikrofonom, pa me zanima da mi preporučite dobre multiplayer igre (koje bih mogao igrati preko lana sa bratom) a da podržavaju voip ili kako se to kaže: voice chat. I da nisu prezahtjevne, single core mi je novi procesor. Dakle nešto zabavno za LAN da podržava VOIP i da nije prezahtjevno. Hvala na preporukama!

P.S. Dali se u Battlefield 2 da u lan ubaciti botovi?

Igraj CoD2 ili CS s bratom, pričajte preko MSNa, Skypea ili Ventrila, bolje je nego VC u igri.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan

ja obozavam igrat left 4 dead 2 preko neta a i jedinica je super al to ti je coperative a ne borba međusobno

left 4 dead 1:

Minimum:

• Supported OS: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64
  • Processor: Pentium 4 3.0GHz
  • Memory: 1 GB
  • Graphics: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better
  • Hard Drive: At least 7.5 GB of free space
  • Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Hvala drugovi :) Budem baš probao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
A jel se da BF2 igrati sa botovima u lanu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Multiplayer igre - preporuka
AlfaDelta kaže...
A jel se da BF2 igrati sa botovima u lanu?

Mislim da se može, evo na ovom linku imaš upute. ( neznam radi li nisam probao, ovo sam sad našao )

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice