E pozz svima.ovako ja i frend dok smo isli u skolu znali smo na informatici igrat neke autice,nesto kao oni na daljinsko upravljanje,nesto kao RC autici,pa bi zamolio starije(pod ovim mislim netko ko ima visegodisnje iskustvo s igrama :D) gamere da mi pomognu i napisu nazive takvih igrica,to smo igrali 2005 ili 2006 ne sjecam se tocno.molio bi pomoc tnx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovaj prvi nije,a potrazit cu na ovom drugom linku,
jao koja nostalgija (wacky wheels,hot rod 2),nisam nasao tu igru sta trazim al ti hvala za link
aaaaaaa skidam revolt...kad sam to igro...jaooo...fala ti :D
jao mene hvata takva tuga,to su bile igre,samo kad se sjetim kolko je vremena proslo kad sam to igrao jbt
aaaaaaa skidam revolt...kad sam to igro...jaooo...fala ti :D
Heh, ja nisam tako nedavno igrao (Re-Volt sam igrao na PC-ju, a prava nostalgija dolazi sa Amige)
jao mene hvata takva tuga,to su bile igre,samo kad se sjetim kolko je vremena proslo kad sam to igrao jbt
Najgore mi je bilo kad mi se stalno motalo po glavi ono nešto kad lik pojede cvijeće i slični prizori, a nisam imao pojma kako se zvala igra. Napokon sam je uspio naći na LemonAmigi - Gobliins 2.
BTW za pokretanje većine igara koje skineš sa Abandonije treba ti DOSBox.
meni su nabolje bile wacky wheels,street rod 2,lotus,grandprix 1 to sve jos 1997
e el mi moze ko objasnit kak da koristim ovaj dosbox
Evo ovako.
Prvo, napravi jednu mapu u koju ćeš stavljati sve igre koje skineš. Neka bude odmah na korijenu diska da ju je lakše mountat. Npr. meni je u
E:\oldgames
(E je sekundarni tvrdi disk)
Kada otvoriš DOSBox, mountaj tu mapu tako da upišeš ovu komandu:
mount c e:\oldgames
To znači: mountaj mapu e:\oldgames kao C disk
Zatim upiši
c:
da se prebaciš sa Z diska na virtualni C disk
Upiši
dir
da vidiš jesi li dobro mountao (trebao bi se ispisati sadržaj mountane mape)
Na kraju, upiši naziv datoteke koju želiš pokrenuti. Na primjer:
file.exe