imam problem sa instalacijom igrice...skinuo sam igricu sa neta i kad idem na instalaciju ide sve normalno do djela kad piše ono "Copying new files" izbaci mi error: GameMov.cab file is corrupt...mislio sam da nešto nije u redu sa skinutom igricom, skinuo sam ponovno sa druge stranice i opet isto...molim pomoc...puno hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam jos isprobao igru, ali mislim da se radi o losem ripu.
Probaj se strpit jos malo ili probaj slijedece, zna upaliti, ozbiljno.
Ako pokreces igru sa dvd-a probaj napravit image (.iso najcesce, mozes sa Nerom),
ako ti prodje do kraja (ripanje dvd-a u image file) onda
ce ti 99% raditi kada mountas taj isti image i instaliras mountani image,
sa virtualnog dvd rom-a.
Hm moguće da si na obje stranice našao isti torrent sa corruptanom igrom. Ukoliko nije do toga ja bi napravio chkdsk i testirao rame na tvome mjestu.
Ja imam reloadedov rip i radi mi savršeno.
ja sam skinuo 2 puta reloadedov rip...probat cu chkdsk i test ramova,,,
hvala na odgovorima...
ako ima ko još neko riješenje nek napiše...
hvala ;)
koji OS imaš xp ili vistu??
možda je u tome problem šta ja imam xp...
Vistu 32 bita, sa svim updateovima (pustim jednom tjedno pošto imam original os).
ja imam isto jedan problem u vezi s Mirro`s Edgeom.......skinuo sam RELOADED verziju, instalirao i to sve u redu.....prođem prve tri misije sve u redu.....no na početku 4-e misije...sve se uspori kad se krećem (kao slow-motion)...no kad mirujem sve u redu....
napravi Force re-check u torrent clientu... ja uvijek to napravim i iznenadim se puno put, ispadne da mi nije skinuto po 3 mb torrenta...
ja imam isto jedan problem u vezi s Mirro`s Edgeom.......skinuo sam RELOADED verziju, instalirao i to sve u redu.....prođem prve tri misije sve u redu.....no na početku 4-e misije...sve se uspori kad se krećem (kao slow-motion)...no kad mirujem sve u redu....
Ovo je stvarno super igra i zabavna je,samo me zanima jel se mogu kako maknuti ona dva crna polja u igri,jedno na dnu i jedno na vrhu ekrana,kao kad stavite tv koji ima prikaz 4:3 da prikazuje u 16:9?
Ovo je stvarno super igra i zabavna je,samo me zanima jel se mogu kako maknuti ona dva crna polja u igri,jedno na dnu i jedno na vrhu ekrana,kao kad stavite tv koji ima prikaz 4:3 da prikazuje u 16:9?
Meni se jedino u assassins creedu pojavljuju ta crna polja,a vjerovatno se maknu kada se stavi HD rezolucija tj. 16:9.
Max reza monitora je 1280x1024,na toj rezoluciji i igram igru i sve je na HIGHEST,a koristim rezoluciju monitora 1024x768.Da probam stavit rezu monitora na 1280x1024 i da na toj rezoluciji igram igru?