Mirror's Edge error

poruka: 12
|
čitano: 3.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge problem
pitanje

imam problem sa instalacijom igrice...skinuo sam igricu sa neta i kad idem na instalaciju ide sve normalno do djela kad piše ono "Copying new files" izbaci mi error: GameMov.cab file is corrupt...mislio sam da nešto nije u redu sa skinutom igricom, skinuo sam ponovno sa druge stranice i opet isto...molim pomoc...puno hvala

[IMG]http://i38.tinypic.com/mkx20k.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error

Nisam jos isprobao igru, ali mislim da se radi o losem ripu.

Probaj se strpit jos malo ili probaj slijedece, zna upaliti, ozbiljno.

Ako pokreces igru sa dvd-a probaj napravit image (.iso najcesce, mozes sa Nerom),

ako ti prodje do kraja (ripanje dvd-a u image file) onda

ce ti 99% raditi kada mountas taj isti image i instaliras mountani image,

sa virtualnog dvd rom-a.

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mirror's Edge problem

Hm moguće da si na obje stranice našao isti torrent sa corruptanom igrom. Ukoliko nije do toga ja bi napravio chkdsk i testirao rame na tvome mjestu.

Ja imam reloadedov rip i radi mi savršeno.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error
autorov komentar

ja sam skinuo 2 puta reloadedov rip...probat cu chkdsk i test ramova,,,

hvala na odgovorima...

ako ima ko još neko riješenje nek napiše...

hvala ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 12:19 (v3ki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error
autorov komentar

koji OS imaš xp ili vistu??

možda je u tome problem šta ja imam xp...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error

Vistu 32 bita, sa svim updateovima (pustim jednom tjedno pošto imam original os).

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mirror's Edge error

ja imam isto jedan problem u vezi s Mirro`s Edgeom.......skinuo sam RELOADED verziju, instalirao i to sve u redu.....prođem prve tri misije sve u redu.....no na početku 4-e misije...sve se uspori kad se krećem (kao slow-motion)...no kad mirujem sve u redu....

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
17 godina
neaktivan

napravi Force re-check u torrent clientu... ja uvijek to napravim i iznenadim se puno put, ispadne da mi nije skinuto po 3 mb torrenta...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
ibari91 kaže...

ja imam isto jedan problem u vezi s Mirro`s Edgeom.......skinuo sam RELOADED verziju, instalirao i to sve u redu.....prođem prve tri misije sve u redu.....no na početku 4-e misije...sve se uspori kad se krećem (kao slow-motion)...no kad mirujem sve u redu....

Skini reloaded crackfix.

17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error

Ovo je stvarno super igra i zabavna je,samo me zanima jel se mogu kako maknuti ona dva crna polja u igri,jedno na dnu i jedno na vrhu ekrana,kao kad stavite tv koji ima prikaz 4:3 da prikazuje u 16:9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Ovo je stvarno super igra i zabavna je,samo me zanima jel se mogu kako maknuti ona dva crna polja u igri,jedno na dnu i jedno na vrhu ekrana,kao kad stavite tv koji ima prikaz 4:3 da prikazuje u 16:9?

Kužim te. Pa meni se raširi po cijelom ekranu, vjerovatno si stavio krivu rezoluciju za svoj monitor?

Meni se jedino u assassins creedu pojavljuju ta crna polja,a vjerovatno se maknu kada se stavi HD rezolucija tj. 16:9.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge error

Max reza monitora je 1280x1024,na toj rezoluciji i igram igru i sve je na HIGHEST,a koristim rezoluciju monitora 1024x768.Da probam stavit rezu monitora na 1280x1024 i da na toj rezoluciji igram igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice