ej izgr.
dal možeš igrat sada onaj server?
Ne,moram ići ća,nemogu sada :-(
Sutra se dogovorimo. Pokažem ti nastambu/špilju ,rudnik i budući vrt :-D
ej izgr.
ej ljudovi! jel ovdje netko gradio mob tower, ili nešto slično ali ima istu funkciju? i zanima me kakvi su vam prinosi i koliko ste to otprilike radili? i hoće li mi biti ok ako je svaki sprati visok 2 bloka? da li se povečavaju šanse za spawnanje ako je strop recimo na 6 umjesto na 2 bloka? tj, koliko zapravo veličina prostora ovisi o količini mobova? ima li negdje neka formula ili je sve na random, samo je bitno da ima manjak svjetla?
Da, ja sam to jednom napravio na nekom starom svijetu, ugl. imao je 6 katova svaki tri bloka visok i na svakom prvom su se spawnali kosturi, a na drugom creeperi (invedit+ neki mod za odabiranje što se spawna iz spawnera). Ali su se spawnali i spideri i zombiji. Uglavnom, prinosi su ti veći što je više katova i koliko su ti tamni katovi (gledaj na potpunu tamu), i trebaš napraviti na svakom katu jedan ili više otvora kroz kojeg mobovi padaju koji ima škalin na drugom bloku jer mobovi neće pasti sa tri bloka visokih padova. To ti je najlakše rješiti tako da napraviš 2x2 rupu i na 1 bloku od dna sljedećeg kata napraviš 2x2 postolje točno ispod rupe i makneš mu jedan blok, i tako napraviš više otvora na svakom katu..... A mob killing device je bio najobičniji mob trap od lave koji zapali mob, ali drop ostane cjeli (pogledaj na youtubu)
ej izgr.
ej dal možeš stavit da ti mogu slat poruke samo da se dogovorimo?
E ljudi dal postoji mod gdje mogu spawnati zombije i spidere itd. sa spsawnreom?? Jer mi ovao samo spawna prasce :S
E ljudi dal postoji mod gdje mogu spawnati zombije i spidere itd. sa spsawnreom?? Jer mi ovao samo spawna prasce :S
Kompa, ti tražiš ovo: http://www.minecraftforum.net/topic/75440-v15-01-risugamis-mods-updates/ samo potraži spawner gui beta.... tu imaš i dosta zgdnih modova tipa biosphere, police i sl.
hahahhahahaha pokidao sam se na ovo :)
hahahah kako to možete igrat?- To bih rekao pred nekih tjedan dana, dok još nisam probao igrat igricu! Igra je stvarno zabavna i zarazna. Kad razmisliš šta sve možeš izgradit i još kad u MP-u igraš ajme meni predobro!
Ima li igdje lista "besplatnih" (r@(k/-\n|h servera?
Neznam,ali probaj microkraft,svaka preporuka. Ili crocraft
BW sad sam počeo igrati sa frendom pa smo skupili hrpu dijamanata i ostalih ruda,imamo underwater skrivenu kuću,rudnik itd...
Uskoro ćemo napraviti podzemne farme i onda krenuti na izgradnju nečeg večeg.
Kako sam se iznervirao danas,server je nešto zahebao danas. Otvorio sam 2 dungeon chesta,skupio 2x 64 dijamanata,hrpu moss stonea i tako toga, i onda se nešto desilo serveru da je nestao sav naš rad i trud,a sve te stvari se nisu vratile na mjesta otkud su iskopane. Tako da smo bezveze potrošili 2 sata i jedno 600 blokova3.
Inače je dobar server,moderatori uvijek na usluzi i ljubazni. Svaka pohvala!
BW sad sam počeo igrati sa frendom pa smo skupili hrpu dijamanata i ostalih ruda,imamo underwater skrivenu kuću,rudnik itd...
Kako sam se iznervirao danas,server je nešto zahebao danas. Otvorio sam 2 dungeon chesta,skupio 2x 64 dijamanata,hrpu moss stonea i tako toga, i onda se nešto desilo serveru da je nestao sav naš rad i trud,a sve te stvari se nisu vratile na mjesta otkud su iskopane. Tako da smo bezveze potrošili 2 sata i jedno 600 blokova3.
ej!
sry na ali..
dal igraš sada?
Meni treba server gdje nema puno ljudi, zato sto bih igrao samo sa svojim prijateljem i max 3-4 covjeka s nama.
Šta ti nije lakše zakupit server neki? 40 kn na mjesec za 4 igrača. Svako 10 kn na mjesec. Tako ću ja sa frendovima uzet.
a da se skupimo na spar pa da uzmemo samo bugov server?!
ko je za
9 | Za |
---|---|
1 | Protiv |
a da se skupimo na spar pa da uzmemo samo bugov server?!
ko je za
Ja sam za, ali onda da igraju oni koji su platili, a ne da ja koji sam platio nemrem na server jer neki drugi igraju:D
Tako je.
znaći ako na se skupi osam ili 4 svaki plaća na nećiji raćun, na raćun onoga
ko zna kako i ko ima volje za to:)
ej!
sry na ali..
dal igraš sada?
Da,sad dolazim
Ja bi isto igro, na kojem serveru?
I zanima me ovo. Nači ja i još 2 prijatelja igramo preko Hamachia. Jedan frend hosta mapu i mi se spojimo na njega preko ip-a od hamachia. I sve to dobro radi dok nas igra 2 na serveru ali kad nas se spoji troje, šteka skype šteka minecraft. Nije mi jasno zašto je to tako pošto minecraft je nezahtjevna igrica, a igrali smo isto tako preko hamacia OF: Red River i nikad problema. Svi imamo nekupljene verzije, ubrzo ćemo kupit kad skupimo nešto novaca. Jeli jedina mogućnost zakupit server pa na njemu igrat ili se može nešto podesit, možda biti spojen preko ethernet kabela na router a ne preko wlana, dali bi to pomoglo?
I zanima me ovo. Nači ja i još 2 prijatelja igramo preko Hamachia. Jedan frend hosta mapu i mi se spojimo na njega preko ip-a od hamachia. I sve to dobro radi dok nas igra 2 na serveru ali kad nas se spoji troje, šteka skype šteka minecraft. Nije mi jasno zašto je to tako pošto minecraft je nezahtjevna igrica, a igrali smo isto tako preko hamacia OF: Red River i nikad problema. Svi imamo nekupljene verzije, ubrzo ćemo kupit kad skupimo nešto novaca. Jeli jedina mogućnost zakupit server pa na njemu igrat ili se može nešto podesit, možda biti spojen preko ethernet kabela na router a ne preko wlana, dali bi to pomoglo?
Ili je komp preslab(prilično je zahtjevan Minecraft, nije baš optimiziran) ili (vjerojatnije) je upload hosta prespor.
Ili je komp preslab(prilično je zahtjevan Minecraft, nije baš optimiziran) ili (vjerojatnije) je upload hosta prespor.
Paket je onaj najsporiji od t-coma.
Moj frend je dns kupio orginalan minecraft(full version)
ja nemam orginalan(full version)
e jel može on napraviti server i kako?
a da mu ja uđem u njega i još neki frendovi
molio bi što brži odgovor
hvala
Moj frend je dns kupio orginalan minecraft(full version)
ja nemam orginalan(full version)
e jel može on napraviti server i kako?
a da mu ja uđem u njega i još neki frendovi
molio bi što brži odgovor
hvala
da može se napraviti server ako on ima org a ti nemaš,ljepo preko hamachia on samo mora u server propertise staviti online mod na FALSE !
APazinjan/borna di si ti nestao?
Meni se srušio MC,a ti si onda nestao.
Nisam ja borna. To je moj brat :P
Ja večeras uzimam server. Ima tko preporuke za host?
Ok
znaći.
ti ga uzmi, ko želi igrat sa ekipom neka se javi meni ili apazinjanu.
tako da se dogovorimo.
ajde malo ljudi da igramo skupa.
oni koji budu plaćali server biti će admini i modovi oni koji ne ...
još neznam dal je bolje da oni koji plaćaju igraju samo, ili da svi igraju.
uglavnom daj mi ip adresu kada ga napraviš.
pozz ljudi.
odo ja spat.
i Izgr
ja sam mislio da si ti otišo:)
aj igrat ćemo sutra na našem novo serveru.
Ok
znaći.
ti ga uzmi, ko želi igrat sa ekipom neka se javi meni ili apazinjanu.
tako da se dogovorimo.
ajde malo ljudi da igramo skupa.
oni koji budu plaćali server biti će admini i modovi oni koji ne ...
još neznam dal je bolje da oni koji plaćaju igraju samo, ili da svi igraju.
uglavnom daj mi ip adresu kada ga napraviš.
pozz ljudi.
odo ja spat.
i Izgr
ja sam mislio da si ti otišo:)
aj igrat ćemo sutra na našem novo serveru.
OK, koliko se plaća?
Bolje neka igraju svi. Pozvao bih i frenda koji sa mnom igra i zajedno gradimo.
Neka server bude SMP ako može. I da nema whitelist.
Ma da,obajsnio mi je
Ako bude neka lista kao na crocraft serveru recite da se odmah prijavim iako su mi te liste glupse do bola.
Ako bude neka lista kao na crocraft serveru recite da se odmah prijavim iako su mi te liste glupse do bola.
Tako je!
Server je već dostupan, samo da sredim par stvarčica, server će biti hMod.
Javim detalje uskoro ;)
Btw. ako tko može pomoći financijski, bilo bi lijepo. Mjesečni trošak je 70 kuna. Imati ćemo i voice chat ;)
Tko može, i mala pomoć je dobrodošla, neka se javi na privatnu. Hvala