Još jedna novost. Od 1.8, Mossy Cobblestone će imati drukčije teksture i navodno će se širiti na Cobblestone, ali nije potvrđeno.
ovo zvuci preludo ;)
Još jedna novost. Od 1.8, Mossy Cobblestone će imati drukčije teksture i navodno će se širiti na Cobblestone, ali nije potvrđeno.
ovo zvuci preludo ;)
A nije se sjetio da promijeni teksturu cobblea...
Minecraft Forum dijeli 100 gift kodova povodom nedavnog višednevnog downtimea. Sve što trebate napraviti da biste bili u mogućnosti osvojiti jedan je "lajkati" njihovu Facebook stranicu - http://www.facebook.com/minecraftforums . Nagradna igra traje od ovog trenutka pa sve do 1. kolovoza.
Sretno!
Minecraft Forum dijeli 100 gift kodova povodom nedavnog višednevnog downtimea. Sve što trebate napraviti da biste bili u mogućnosti osvojiti jedan je "lajkati" njihovu Facebook stranicu - http://www.facebook.com/minecraftforums . Nagradna igra traje od ovog trenutka pa sve do 1. kolovoza.
Sretno!
ludilo,mozda dobim jos jedan :-)
Sretno!
ludilo,mozda dobim jos jedan :-)
ja ak dobijem, dat ću rođaku. ja već imam.
Ja ak dobijem...necu dobit XD...
Ej ljudi, koji vam je programer bolji?
21 | Notch |
---|---|
4 | Jeb |
Tko je Jeb?
Imam pitanje.
koj je matrijal najkorisniji protiv paukova?
ja sma napravio zid od kaktusa ali se uspije popest preko.
Baklje.
Imam pitanje.
koj je matrijal najkorisniji protiv paukova?
ja sma napravio zid od kaktusa ali se uspije popest preko.
Ovako treba izgledati zid:
_______
|
|
|
|
|
|
Obadvoje
Obadvoje
OBOJE!
Bez brige, takve stvari su preventirane. Ali kakve sve stvari ljudi rade, pronaći će bug kako god bilo.
Bok, ljudi!
Daj mi molim vas malo pomozite. Ja sam počeo igrat Minecraft multyplayer (do sad sam igro singleplayer) i sad ja se baš ne snalazim i hoću pitat jel postoje neki serveri ono tipa survive di ima mobova al da ima i drugih ljudi i da mozeš gradit, izrađivat oruzje... jer sam ja dosad samo našao one servere di sam grade neš di imaš beskonačno svega i sam gradiš( a to mi je bezveze), pa ak neko zna za ove servere tipa survive.
Hvala!
Ahhhhhhhhh kad ce update
Rade ih HaatFilms. Evo i Behind The Scenes:
Najznačajnije stvari koje dolaze u 1.7 su pistoni i škare kojima možete maknuti TNT, šišati ovce bez da ih udarate, brže rezati lišće itd.
Update dolazi za nekoliko sati, tako je Notch napisao na Twitteru, ali nikad se ne zna. Nekad izbaci ranije, nekad kasnije.
Ahhhhhhhhh kad ce update
Za par sati
E ljudi ja i moja 2 frenda igramo na mom serveru custom mape pa sam htio zamoliti ako netko moze preporuciti neku kvalitetnu i ne bas pre kratku custom mapu.
kaj trebam napravit da igram na cro craftu
imam orginalni minecraft
Evo je!
+ Added pistons
+ Fire or redstone is now required to trigger TNT
+ Fences can be stacked
+ Added shears
+ Shears can be used to pick up leaf blocks
+ Shears can be used to shear sheep without hurting them
* Sheep no longer drop wool from being punched
- Removed Herobrine
MEREM SE KONEKTAT NA MINECRAFT.NET
Nedavno je rebootan server, radili su na sigurnosti. Izašao je 1.7_1 (po običaju) koji ispravlja izlaženje i nemogućnost ponovnog ulaska u world pri desnom kliku na ovcu s praznom rukom i neki slučajevi rušenja igre s pistonima.
BTW, Bukkit je već izbacio 1.7 build, a trenutno rade na 1.7_1 (ili je čak i izašao, nisam siguran). Nema nekih ogromnih promjena tako da brzo izbacuju nove verzije. Moram priznati da su se svi dobro pripremili na ovaj update, Bukkit je izašao u roku par minuta, texture packovi su već unaprijed bili spremni, svaka čast svima.