Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.403.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Minecraft
xxxxx kaže...
Krešo91 kaže...

Sve si to napravio i još uvjek koristiš kameni alat?

Ma to su stari SS-ovi....ima nekih tjedan, dva tjedna otkako je slikano.....inače stalno koristim čelični i dijamantni alat, a kameni samo da potrošim kamen....imam tri velike škrinje pune kamenja, tako da moram to potrošit....

BTW jel ima ko nekakvu ideju sa korištenjem RED STONE-a?

Imam oko 6 * 64 komada tog sranja....oću nešta korisno napravit Namigiva

Avatar...ready....clear a path!!
15 godina
neaktivan

Odkud vama toliko tih svih kamena itd.? Meni ih treba puno pošto radim kuću, a baš mi se i neda skupljati ih svaki dan.

15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Odkud vama toliko tih svih kamena itd.? Meni ih treba puno pošto radim kuću, a baš mi se i neda skupljati ih svaki dan.

Kopaj okolo i dobit ćeš ga Smijeh

15 godina
neaktivan

Pa da bi došao do ičega imalo vrijednijeg, moraš iskopat puno puno puno kamenja.

hmda
16 godina
Minecraft

Također i mene zanima što sa redstoneom, previše ga je, a nevidim da bi se nešto korisno moglo napraviti s njim...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja koristim INVedit jer nekad mi je stvarno teško naći ono što mi treba!

15 godina
neaktivan

Hvala, iskreno kuća mi baš nije neš čvrsta pa pitam. :D

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
xxxxx kaže...
Krešo91 kaže...

Sve si to napravio i još uvjek koristiš kameni alat?

Ma to su stari SS-ovi....ima nekih tjedan, dva tjedna otkako je slikano.....inače stalno koristim čelični i dijamantni alat, a kameni samo da potrošim kamen....imam tri velike škrinje pune kamenja, tako da moram to potrošit....

BTW jel ima ko nekakvu ideju sa korištenjem RED STONE-a?

Imam oko 6 * 64 komada tog sranja....oću nešta korisno napravit Namigiva

E Krešo jel bi mogo uploadat svoj save file pls :) fala

15 godina
neaktivan
entertainer kaže...

E Krešo jel bi mogo uploadat svoj save file pls :) fala

KLIK  Namigiva

BTW napravio sam i lift Smijeh po

tutorialu

Odo sad raznijet jednu planinu sa TNT-om Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 19:32 (Krešo91).
15 godina
neaktivan

e fala ti :)

15 godina
protjeran
Minecraft

Kako napravit staklo?

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Daniman123 kaže...

Kako napravit staklo?

Ispeci pjesak :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Minecraft

Malo sam se igrao s TNT-om Nevinašce

Uspio sam izvest trik: Now you see it, now you don't....I did it.......sorta :P Uspio sam izvest trik: Now you see it, now you don't....I did it.......sorta :P

Kids...DON'T TRY THIS AT HOME Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 2:17 (Krešo91).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

Evo po meni najbolji rollercoaster napravljen u minecraftuSmijeh

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
7 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Minecraft

Dugo nisam postao u ovoj temi :(, prvo 2 testa u školi pa bio bolestan i eto nisam igrao minecraft... Sada kada sam ozdravio, a nemoram u školu(ispričnica je do sutra) počeo sam polako raditi drugu minecart stanicu i shvatio da je teže nego šta izgleda na prvi pogled xD. Nadam se da će za par dana biti gotovo. A sad 10 ss-ova mojeg worlda :D, naravno da je sve slikano bilo bi oko 25-30 ss-ova.

Unutrašnjost, ima još dolje ali nije sve slikano... Unutrašnjost, ima još dolje ali nije sve slikano...
Podzemna farma Podzemna farma
Podzemna farma, ista stvar sa druge strane. Podzemna farma, ista stvar sa druge strane.
Svjetionik i.... Svjetionik i....
...pogled sa vrha ...pogled sa vrha
Tree farm Tree farm
Mining shaft Mining shaft
Drugi minecart station WIP, vjerojatno će skroz drugačije biti složeno. Drugi minecart station WIP, vjerojatno će skroz drugačije biti složeno.
Velika rupa od kud kopam kamenje za nešto što ću izgraditi.. Velika rupa od kud kopam kamenje za nešto što ću izgraditi..
I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Dugo nisam postao u ovoj temi :(, prvo 2 testa u školi pa bio bolestan i eto nisam igrao minecraft... Sada kada sam ozdravio, a nemoram u školu(ispričnica je do sutra) počeo sam polako raditi drugu minecart stanicu i shvatio da je teže nego šta izgleda na prvi pogled xD. Nadam se da će za par dana biti gotovo. A sad 10 ss-ova mojeg worlda :D, naravno da je sve slikano bilo bi oko 25-30 ss-ova.

Cool btw koji skin koristis i jel bi mogo postat svoj save da malo vidim kak ti izgleda ta stanica :)

16 godina
neaktivan
entertainer kaže...
kaiserus kaže...

Cool btw koji skin koristis i jel bi mogo postat svoj save da malo vidim kak ti izgleda ta stanica :)

Skin. Save.  Prva minecart stanica je gotova (mislim radi, kasnije će biti unaprijeđena) a druga uopće ne radi... xD Ako hoćeš vidjeti kako je redstone složen malo kopaj oko staza jer su pod zemljom... Hope you like it :)

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 22:28 (kaiserus).
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
entertainer kaže...
kaiserus kaže...

Skin. Save.  Prva minecart stanica je gotova (mislim radi, kasnije će biti unaprijeđena) a druga uopće ne radi... xD Ako hoćeš vidjeti kako je redstone složen malo kopaj oko staza jer su pod zemljom... Hope you like it :)

E puno ti hvala skin je dost dobar a tvoj save je predobar svaka čast na uloženom trudu

15 godina
neaktivan
Minecraft

Storage room Cool

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

Mali savjet, kada radite farmu drveća nemojte napraviti stakleni zid i lavu iza zida kao izvor svjetlosti (SS priložen). Zašto mi se to dogodilo? Šta lava otapa staklo ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Mali savjet, kada radite farmu drveća nemojte napraviti stakleni zid i lavu iza zida kao izvor svjetlosti (SS priložen). Zašto mi se to dogodilo? Šta lava otapa staklo ili?

Može bit bug....kao i većina stvari u igri....a može bit opna "iskra" tj. onaj komadić lave koji iskoči kad miruje....

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
kaiserus kaže...

Može bit bug....kao i većina stvari u igri....a može bit opna "iskra" tj. onaj komadić lave koji iskoči kad miruje....

Kada sam gledao kako se to dogodilo vidio sam da fali par blockova stakla koje sam stavio. Da, ta iskra koju lava izbacuje je zapalila drveće, ali mi nije jasno kako je to staklo nestalo jer sam 100% stavio sve blockove stakla i još coblestone na vrh kao osiguranje od tih iskri...

Upravio sam se vratio iz svoje velike avanture :D. Long story short, išao sam loviti zombije koji me živciraju kada sam u kući, našao ogroman cave sistem, nešto dijamanata, puno irona i mislim da je u blizini zombie spawner jer me cijelo vrijeme horda zombija napada... Moram to kasnije do kraja istražiti :D.

15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Kada sam gledao kako se to dogodilo vidio sam da fali par blockova stakla koje sam stavio. Da, ta iskra koju lava izbacuje je zapalila drveće, ali mi nije jasno kako je to staklo nestalo jer sam 100% stavio sve blockove stakla i još coblestone na vrh kao osiguranje od tih iskri...

Upravio sam se vratio iz svoje velike avanture :D. Long story short, išao sam loviti zombije koji me živciraju kada sam u kući, našao ogroman cave sistem, nešto dijamanata, puno irona i mislim da je u blizini zombie spawner jer me cijelo vrijeme horda zombija napada... Moram to kasnije do kraja istražiti :D.

Možda si slučajno maknuo te blokove (slomio ih) ili si zaboravio ih stavit....zato ja ogradim lavu (primjer moj Trash master 9000)

BTW s kojim programom ti snimaš video u igri....ja sam probao sa par njih i sa jednim mi malo mi šteka i malo smrda kontrole (Ashampoo snap it 3)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 18:20 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Možda si slučajno maknuo te blokove (slomio ih) ili si zaboravio ih stavit....zato ja ogradim lavu (primjer moj Trash master 9000)

BTW s kojim programom ti snimaš video u igri....ja sam probao sa par njih i sa jednim mi malo mi šteka i malo smrda kontrole (Ashampoo snap it 3)

Ma nema veze, neću se više igrati sa lavom blizu zapaljivih stvari.

Snimam sa Frapsom. Ne smrda mi kontrole, jedino malo šteka kada radim video ali onda stavim render distance na niži, a kada slikam sve radi kako treba.

15 godina
protjeran
Minecraft

Kako da napravim vatru u ovoj pečnici?

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Smelting

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Stavis u donji kvadratic nesto sto moze goriti, kao drvo, onaj ugljen ili sto vec, lavu i slicno

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Imam problem i glasi ovako: Da li bi ja mogao da kupim Minecraft preko tog lika na eplati i ako sam iz Beograda, ovde kod nas nema paypall...?

Igrica je odlicna, vido sam sve o njoj i igrao sam je ali cuo sam da je multiplayer survival mnoooogo bolji, pogotovo na minecraft haven gaming, oni su to usavrsili do krajnosti...

0 0 hvala 0
15 godina
mit kaže...

Imam problem i glasi ovako: Da li bi ja mogao da kupim Minecraft preko tog lika na eplati i ako sam iz Beograda, ovde kod nas nema paypall...?

Igrica je odlicna, vido sam sve o njoj i igrao sam je ali cuo sam da je multiplayer survival mnoooogo bolji, pogotovo na minecraft haven gaming, oni su to usavrsili do krajnosti...

pitaj ovog lika

0_o
15 godina
protjeran
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo pravim top.....bolje rečeno "BIG BERTHA" Cool

Stay tuned for more info Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 17:29 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice