Minecraft

poruka: 6.706
|
čitano: 1.289.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Minecraft
GimmieCorsair kaže...

Neznam ja igram na normal i imam ih viška... radim kremenje xD super je sadit šumu pa ... spalit šumu.

I ja ali ponekad i to kad oću napravit veću baklju

Odeš do drveta, makneš par donjih blokova u biti samo da nedira zemlju i onda zapališ...

Viola...imaš ogromnu baklju Cool

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
14 godina
neaktivan
Minecraft

Zašto da nedira zemlju?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Zašto da nedira zemlju?

jer će onda normalno izgorit...probaj pa ćeš vidjet....imam igru skoror mjesec dana i gram ju stalno i to sam napravio čim sam napravio kremen, zapalio sam drvo koje je "visilo" u zraku i gori dan danas

probaj pa ćeš vidjet Namigiva

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
15 godina
neaktivan
Minecraft

wtf?

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

wtf?

LOL! To ti je kao što ime stranice kaže BUG

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 21:15 (GimmieCorsair).
15 godina
neaktivan
Minecraft

Nece ti jer imas stariju verziju igre, to je tek kasnije uvedeno.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

wtf?

Probaj sa mojim TUTORIAL-om i sigurno će ti radit Namigiva

14 godina
neaktivan
Minecraft

evo i ja sagradio svoju kucu(podzemna),ja zadovaljan prokopo i mineshaft i dosao do pravog bogatstva dijamanata,zlata,coala,iron,i onog crvenog...Što mi je sada na redu??

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Minecraft

Mogu li kako složiti da vidim na manju udaljenost ali da s tim vidim zvijezde i nebo jer dok mi je na normal onda mi igra šteka i sporo radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako da mi bude fullscreen?? mogu samo povecati prozor ali se vidi taskbar..

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
14 godina
neaktivan
Frentt kaže...

evo i ja sagradio svoju kucu(podzemna),ja zadovaljan prokopo i mineshaft i dosao do pravog bogatstva dijamanata,zlata,coala,iron,i onog crvenog...Što mi je sada na redu??

Sad pravi neke zakon stvari uz pomoć "red stone-a" i explore-aj dalje.....upotrijebi maštu Namigiva

Gremlin144 kaže...

Mogu li kako složiti da vidim na manju udaljenost ali da s tim vidim zvijezde i nebo jer dok mi je na normal onda mi igra šteka i sporo radi.

Ako ne vidiš dovoljno daleko onda stavi render distance na far i morao bi vidjeti sve tj. vidjet ćeš sada na max udaljenosti

rocker55555 kaže...

kako da mi bude fullscreen?? mogu samo povecati prozor ali se vidi taskbar..

stisni tipku F11 Namigiva

14 godina
Gremlin144 kaže...

Ako ne vidiš dovoljno daleko onda stavi render distance na far i morao bi vidjeti sve tj. vidjet ćeš sada na max udaljenosti

U tom je i problem što mi šteka Izlanuo se

Kako da složim da me ona prikolica na gorivo gura na traćnicama?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 13:17 (Gremlin144).
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

To je onda do procesora jer igra žudi za procsorskom snagom....što se tiče render-anja terena i svega ostalog za čega je potrebna procesorska snaga, gora je nego neki jači FPS Neodlučan

Napravi normalni minecart

i onda stavi onu peć u minecart

i uzmeš komad ugljena u ruku i desni klik na taj powered minecart i on će krenut i vozit će dok ne izgori taj komad ugljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 13:22 (Krešo91).
14 godina
Krešo91 kaže...
Gremlin144 kaže...

To je onda do procesora jer igra žudi za procsorskom snagom....što se tiče render-anja terena i svega ostalog za čega je potrebna procesorska snaga, gora je nego neki jači FPS Neodlučan

Napravi normalni minecart 

i onda stavi onu peć u minecart 

i uzmeš komad ugljena u ruku i desni klik na taj powered minecart i on će krenut i vozit će dok ne izgori taj komad ugljena

Sad sam gledao koliko je opterecen procesor i nikad nije išao iznad 60% kako onda da ga ubrzam da sve koristi stalno?

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Sad sam gledao koliko je opterecen procesor i nikad nije išao iznad 60% kako onda da ga ubrzam da sve koristi stalno?

ako koristiš windows 7 onda je to normalno da ide igra na toliko, ali vidim da ti je procesor T serije koji se koliko ja znam stavljaju u prijenosnike, ali trebao bi normalno radit iako je tvoj u rangu s mojim i a serijski je čak i jači od mog......skini si Game Booster.....on privremeno prekine nepotrebne procese koji bezveze troše procesor i RAM

14 godina
Krešo91 kaže...
Gremlin144 kaže...

ako koristiš windows 7 onda je to normalno da ide igra na toliko, ali vidim da ti je procesor T serije koji se koliko ja znam stavljaju u prijenosnike, ali trebao bi normalno radit iako je tvoj u rangu s mojim i a serijski je čak i jači od mog......skini si Game Booster.....on privremeno prekine nepotrebne procese koji bezveze troše procesor i RAM

Sada sam sve ucinio kako si rekao i dalje šteka koristim windows 7.Ako mislis da ce mi na xp-u bolje radit odma ga idem instalirat Smijeh

Radi na 6 ftps na normal Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 13:57 (Gremlin144).
15 godina

cime da razbijem nekakvo kamenje sa crvenim tockicama?? 

16 godina
rocker55555 kaže...

čeličnim krampom, možeš i dijamantnim

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Sada sam sve ucinio kako si rekao i dalje šteka koristim windows 7.Ako mislis da ce mi na xp-u bolje radit odma ga idem instalirat Smijeh

Ja imam Xp i odlično radi na njemu....instaliraj ga i nećeš požalit Namigiva

rocker55555 kaže...

Čelični kramp ili dijamantni

Za sve jače resurse

• Gold
  • Red stone
  • Diamond

potreban je čelični ili dijamantni kramp

14 godina
 Krešo91 kaže...
Gremlin144 kaže...

rocker55555 kaže...

Za sve jače resurse

• Gold
  • Red stone
  • Diamond

Još da pitam prije nego instaliram xp Sramim se.Ne šteka mi možda zbog grafićke?

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Još da pitam prije nego instaliram xp Sramim se.Ne šteka mi možda zbog grafićke?

Može bit, jer je to hebena Intel-ova grafika....sranja do bola Izlanuo se...imam i ja takvu ugrađenu i nemoš ništa radit s njima koliko god bila jaka

16 godina
Gremlin144 kaže...
 Krešo91 kaže...
Gremlin144 kaže...

rocker55555 kaže...

Za sve jače resurse

• Gold
  • Red stone
  • Diamond

nema to veze sa xp-om i sedmicom, važno je imati dobru grafičku, i puno ram-a, preporuča se 512 i više, jer igrica najviše toga zahtjeva, sam procesor i nije toliko bitan, dakle slobodno ostavi windows 7, nije do njega, nije toliko niti do procesora, nego do grafičke

edit: eto kolega kaže da je procesor to sve renderira, pa valjda je u pravu

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 14:18 (mind_challenge).
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

nema to veze sa xp-om i sedmicom, važno je imati dobru grafičku s puno ram-a, preporuča se 512 i više, jer igrica najviše toga zahtjeva, sam procesor i nije toliko bitan, dakle slobodno ostavi windows 7, nije do njega, nije toliko niti do procesora, nego do grafičke

E sad si ga zasr'o...

kao prvo grafika nije toliko bitna jer igra nema neke grafičke mogućnosti....kao drugo; procesor i RAM su najbitniji elementi za ovu igru jer je procesor zadužen za iscrtavanje terena jer igra nasumično generira, teren a za takve stvari treba jak procesor (CPU) i RAm koji služi za, grafička samo iscrtava grafički izgled terena dakle boju i te stvari moja grafa je 256 MB i igram bez problema na "High detaljima" i najjačim reneder-om

16 godina
Krešo91 kaže...
mind_challenge kaže...

nema to veze sa xp-om i sedmicom, važno je imati dobru grafičku s puno ram-a, preporuča se 512 i više, jer igrica najviše toga zahtjeva, sam procesor i nije toliko bitan, dakle slobodno ostavi windows 7, nije do njega, nije toliko niti do procesora, nego do grafičke

E sad si ga zasr'o...

kao prvo grafika nije toliko bitna jer igra nema neke grafičke mogućnosti....kao drugo; procesor i RAM su najbitniji elementi za ovu igru jer je procesor zadužen za iscrtavanje terena jer igra nasumično generira, teren a za takve stvari treba jak procesor (CPU) i RAm koji služi za, grafička samo iscrtava grafički izgled terena dakle boju i te stvari moja grafa je 256 MB i igram bez problema na "High detaljima" i najjačim reneder-om

mislio sam baš na ram-e, a ne one od grafičke, prsti brži od pameti, a ja sam mislio da je grafička bitnija od procesora, ali dobro, i dalje tvrdim da windowsi nemaju nikakve veze, i da kolega treba prijeći sa windows 7 na xp

14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

mislio sam baš na ram-e, a ne one od grafičke, prsti brži od pameti, a ja sam mislio da je grafička bitnija od procesora, ali dobro, i dalje tvrdim da windowsi nemaju nikakve veze, i da kolega treba prijeći sa windows 7 na xp

We all make mistakes Nevinašce

Sami windowsi nemaju veze ali win 7 troši više resursi, a Xp troši možda upola, ako ne i više, zato je bolje igrati na XP-u zbog manje potrošnje procesora Namigiva

14 godina
Minecraft

Idem stavit xp pa vam javim dal bolje radi Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

napravio sam tracnice i minecart,nekuzim kako da se ja u njemu vozim,kada skocim na njega i stavim ugljen on krene ali ja padnem,tocnije ja stojim na mjestu a minecart ode...

15 godina
moras desnim klikom na vagon
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
dado16 kaže...
moras desnim klikom na vagon

radi samo sa onim obicnim minecartom, onaj na gorivo(ugljen) neradi,kliknem i nece uci....

15 godina
moras napraviti jos jedan minecart obicni i onda ce ovaj gurat taj drugi a u drugom mozes sjest
http://movies-monkey.blogspot.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice