Minecraft

poruka: 6.706
|
čitano: 1.289.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Minecraft

Ja ću vam javit za save-ove čim dobijem odgovor od X-a Namigiva

BTW

Maloprije sam explorao jedan dio špiljskog sustava i naišao na takozvanog BLOB-a....X je pričao o tome u jednom videu dok je imao verziju Alpha 1.1.2...ali nije naišao na nijednog BLOB-a, a ja jesam

Mali zeleni.... Mali zeleni....
....cute, ali ipak malo jezivo izgleda :/ ....cute, ali ipak malo jezivo izgleda :/

Igram stalno na Peaceful težini jer mi se neda zahebavat sa paucima i creeper-ima Izlanuo se

Blob izdrži jedan udarac i na kraju dobijete ovo....probao sam stavit u "furnace"...nothing happens...probao craftat sa svime i ništa Blob izdrži jedan udarac i na kraju dobijete ovo....probao sam stavit u "furnace"...nothing happens...probao craftat sa svime i ništa

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 23:03 (Krešo91).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Minecraft
Krešo91 kaže...

Maloprije sam explorao jedan dio špiljskog sustava i naišao na takozvanog BLOB-a....X je pričao o tome u jednom videu dok je imao verziju Alpha 1.1.2...ali nije naišao na nijednog BLOB-a, a ja jesam

Ja mislim da se to zove slime. Možda krivo mislim xD.

Ja trenutno radim na drugoj stanici za minecart, slažem da mi je sve automatsko (lazy :D), ali ova ima puno više redstona i pressure plateova, jer staza ide dalje... Ako nerazumijete nadam se da ću sutra biti gotov pa dobijete video na kojem sve pokažem.

I napravio sam visoki lighthouse da znam di mi je kuća.

Šta vi ostali gradite, istraživate, itd?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
14 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Ja trenutno radim na drugoj stanici za minecart, slažem da mi je sve automatsko (lazy :D), ali ova ima puno više redstona i pressure plateova, jer staza ide dalje... Ako nerazumijete nadam se da ću sutra biti gotov pa dobijete video na kojem sve pokažem.

I napravio sam visoki lighthouse da znam di mi je kuća.

Šta vi ostali gradite, istraživate, itd?

Ma svejedno kak se zove...ja ga zovem Bobo smrad Belji se

Aj valjda će ta stanica nna nešta ličit Nevinašce šalim se.....onaj prijašnji video je bio odličan...mogao bi i ja napravit taj AUTOCART SISTEM Cool

Ja sad većinom gradim svoju gajbu...uljepšavam okolinu i interijer i tak to..........ako mi dop*zdi gradnja onda malo exploram okolinu i tak........u biti nikad nije dosadno Smijeh

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
14 godina
neaktivan
Ja sam si napravio ogromnu lava lampu.
hmda
14 godina
neaktivan
Minecraft

SS or it didn't happen Smijeh

The ONE and ONLY!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Minecraft

Čemu služi opče red stone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Isto kao žica u strujnom krugu...uzmeš red stone-a u ruku i položiš ga kao prašinu i on služi kao vodič struje....na njega spojiš neke sklopke i on može raditi sve živo...od otvaranja vrata do skretanja minecart-a (skretnica)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 13:55 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

making magic :)

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
14 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...
Gremlin144 kaže...

making magic :)

<-----KLIK

14 godina
Minecraft

Kako da posvjetlim sa svjetlom i kako da pogledam svojega lika u 3 licu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Kako da posvjetlim sa svjetlom i kako da pogledam svojega lika u 3 licu?

F5 ti je third person a za napraviti svijetlo trebaš napraviti torch...(razbij drvo onda napravi daske onda od daske daščicu...Pitaj krešu :D )

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
14 godina
Minecraft

Na youtubu sam malo prije vidio da im oni vagoni sami od sebe idu kako se to složi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Na youtubu sam malo prije vidio da im oni vagoni sami od sebe idu kako se to složi?

KLIK Namigiva

14 godina
Krešo91 kaže...
Gremlin144 kaže...

KLIK Namigiva

kako je to složio?

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

kako je to složio?

Zakon izgleda Cool....ali to treba divljih količina resursi da tako nešta napraviš...a da ne pričam o trudu koji se treba uložit i još uračunaj vrijeme Izlanuo se

Pitaj kaiserus-a za te stvari...on je napravio nešto slično ali u slabijoj verziji

15 godina
neaktivan
Minecraft

Eto danas se vratio drugi hard disk sa popravka, instalirao sam ponovo windowse pa nisam ništa igrao minecraft, niti dovršio drugu stanicu u mom minecart sistemu... Ali sutra će biti gotov i video napravljen.

Gremlin144 i svi ostali koje zanima. Ovaj moj minecart sistem je samo osnovno, na to se može dalje nadograđivati i raditi šta se hoće. Ako želite nešto poput moga pogledajte ove video-e (valjda sam točno napisao, oduvijek me zbunjuje ta riječ.) 

You,
,
,
  Za ove kompliciranije stvari pogledajte na youtubu i pitajte ljude koji su to napravili jer ja stvarno neznam, kada i ako ih skužim postat ću ovdje video-e (opet ta riječ xD) i tutoriale, možda i ja koji tutorial napravim.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 12:04 (kaiserus).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

SS or it didn't happen Smijeh

Evo, ova manja mi je kućna, a velika (koju tek trebam staklom ogradit i eventualno tu i tamo baklju postavit da je vidljivija sa velikih udaljenosti) mi služi kao svjetionik.

Na krovu sam si napravio farmu obsidiana Osmijeh (tek je u negdi pre-alpha fazi, al dobro)

Kućna Kućna
Vanjska Vanjska
Farma Farma
hmda
15 godina
protjeran
Minecraft
jel drvo raste kad ga posadim u minecraftu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
jel drvo raste kad ga posadim u minecraftu?

Da kada posadiš sapling, moja preporuka je da si napraviš farmu drveča negdje blizu kuće da nemoraš tražiti kada trebaš drva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 23:01 (kaiserus).
14 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi, nekako sam večeras bez inspiracije. Ima itko ideju šta da napravim?

EDIT: evo ga, napravit ću lebdeći otok.

Pokušavam vodeni lift napravit, ali kako god stavim vodu u cijev, uvijek teče prema dole, pa je zato gibanje prema gore jako sporo. Kad sam preko interneta igrao toga nije bilo. Mogao sam punom brzinom ići gore. Itko zna u čem je problem?

hmda
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 0:05 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LINK

Pao minecraft...

cak i na /b/ ima topic o tome...

radi se na povratku u optimalno stanje...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 21:31 (EnlightenedPhoenix).
14 godina
neaktivan

Evo moram se pohvalit da sam dobio minecraft :D

14 godina
neaktivan
Minecraft

ja sam posla PP eplati sad čekam :DDD

Igra se može rugati novim naslovima s brojem prodanih komada i rastom statistike...

Jbt kad se sitim da je par ljudi dnevno kupovalo igru... A vidi je danas .. Potencijal do vrha.

Igore otiđi Notchu i pomaži mu ( zjb se ;P)..

Ali ozbiljno igra ima šanse da bude najprodavanija ove godine ako nastavi ovim uspjehom...

Notch for president !

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

Igra se može rugati novim naslovima s brojem prodanih komada i rastom statistike...

Jbt kad se sitim da je par ljudi dnevno kupovalo igru... A vidi je danas .. Potencijal do vrha.

Ali ozbiljno igra ima šanse da bude najprodavanija ove godine ako nastavi ovim uspjehom...

Notch for president !

WORD! E Joke oće bit šta od xcodeovog mc alpha servera?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 19:37 (entertainer).
14 godina
neaktivan
entertainer kaže...
JokeKralj kaže...

Notch for president !

WORD! E Joke oće bit šta od xcodeovog mc alpha servera?

Nzn hoće li ga on hostati nisam se čua s njim tjedan dana D:

Imam 17 godina , te od 7 godine igram igre i igrice...U rijetko kojoj igri sam ovoliko uživao.

Po meni bi bilo dobro da napravi PvP damage , te da doda više legura , tako da ljudi mogu raditi svoje armor-e...

Inače preko eplati vam iznosi 95kn , ja odoh ujtra uplatiti i iščekivati igru ...

Btw xCode će hostati alpha kad kupi igru (unutar ovo mjeseca) , upload nije bajan u T-Coma ali nikad nisam očekiva nešto od t-šrota

Malo statistike :D

15 godina
Minecraft

Evo samo da kažem igram i ja minecraft već koja 2 dana, upravo sam našao svoj prvi dijamant :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

Da se pridružim ekipi! I ja sam kupio... ummm, pada noć, brrrr Smijeh

Sir Lord Baron Von Vaderham

0 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

http://www.pcgamer.com/2010/10/22/minecraft-halloween-update-preview-meet-the-ghasts/ Namigiva

Potpis:
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

I Krešo jesi dobio save file?

14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

I Krešo jesi dobio save file?

Lik se nikao ne javlja se...svaki dan provjeravam inbox na Youtube-u i nema ništa....probat ću ga mail-om kontaktirat...valjda je zauzet pa nemože sve stić....ipak on radi za Machinimu Namigiva

I am Jose Jalapeno....on a stick!....../to women in the crowd/ - Would you like to see my stick?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 21:44 (Krešo91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice