pomoc!meni men of war assault squad nakon nekog vremena igranja pocne stekati na singleplayer
moj comp
nvidia 6600gt 256mb
intel pentium 4 cpu 3ghz
i 1gb rama jel to do mog kompa
pomoc!meni men of war assault squad nakon nekog vremena igranja pocne stekati na singleplayer
moj comp
nvidia 6600gt 256mb
intel pentium 4 cpu 3ghz
Vjerojatn oje, poprilično slaba konfiguracija.
ali trebalo bi kako stoji tamo za minimum
ali trebalo bi kako stoji tamo za minimum
Onda smanji grafičke postavke.
sve stavio na low a ono opet steka
Nemoj se cudit kaj ti steka, mow je poprilicno zahtjevna igra.
Onda ti je komfa i dalje pre slaba, ubij rezoluciju do kraja pa probaj, ali ne isplati ti se baš n iigrati u takvim uvjetima, radije je stavi sa strane dok ti pod ruke ne dođe neka jača mašinerija.
ali meni igra ne steka u pocetku misije nego nako 30m do 400m igre pocne sttkati i to jako lai nekad zna prestati a nekad ne
Kakve su ti temperature? Pogledaj s nekim od free softwera, Everest, Speedfan, MSI Afterburner (za graficku posebno) ili slicno tijekom igranja
pise maticna 48
cpu 58
seagate 38 stupnjeva
Da, vjerojatno su temperature onda, pročisti kompjuter, provjeri termalnu...
sto je to termalna
sto je to termalna
Termalna pasta na procesoru.
ta neka pasta nikad nije stavljana od prije 5 god kad sam ga kupio
ta neka pasta nikad nije stavljana od prije 5 god kad sam ga kupio
Onda bi možda bilo vrijeme da je promjeniš, evo, kolega je napisao izvstan tutorial koji je sttvarno lako pratiti makra bio totalni laik, ako što zapne javi.
Imali netko link za map editor download??
jel ima kakve sifre za Men of war singleplayer
moj comp
nvidia 6600gt 256mb
intel pentium 4 cpu 3ghz
Ja mislim da je igra loše programirana, ja imam 8 giga rama Patriot Viper,procesor i3 najjaci i napajanje 750w i graficku 1 gigu ddr3 256 bitnu i tako da ne nabrajam pa igra nakon odredenog vremena u misiji počne ne stekati nego ... vise kao lagg neki .. mislim da su nesto zeznuli u njoj, a inace veliki sam fan te igre i svih nastavaka !
Pozz jel neko zna gdje skinuti men of war(bilo koji nastavak)bez iso datoteka.Unaprijed hvala