Igra tko ovu igru na Win10? Meni se igra odmah u prvoj misiji freeza i/ili resetira PC bez obzira na grafičke postavke, probao sam DirectX 9,10 i 11.
Kupio na steamu za 7 evrića i ova igra je čudo i danas. Odigrao ju 2 pua već ako se ne varam, prvo po izlasku i godinu dvije poslije...jučer se nekako nekako sjetim te igre, pogledam na steamu akcija za 7 eura i reko što da ne, kupio igru, odigrao dva sata i ne mogu se načuditi kako je igra dobra, a izgleda odlično i danas, čak da bi se i dosta novih igara moglo postidjeti što se tiče grafike samo, gameplay ne moram ni spominjati.
Max Payne serialu ne bi škodio remake. Pogotovo jedinici.

Definitivno treba remake neki za prva dva dijela, Max Payne 1 i 2 su igre mog djetinjstva, odigrao bi i njih opet, ali me jednostavno stara grafika odbija. Bio sam pomalo skeptičan i za trojku s obzirom da je 10 godina stara, ali kada sam upalio na 4k i max detaljima igra stvarno izgleda dosta dobro i za današnje pojmove. Po meni danas treba više takvih linearnih igara sa odličnim gameplayjem i filmskom pričom, a ne forsanje samo nekog open worlda da se nabija satnica u igri,pa makar se non stop sve ponavljalo u istima. Ovo je baš onaj pravi old school bez puno filozofiranja, ideš i rokaš uz odličnan arsenal oružja i dojam napucavanja, priča bolja nego u 90% krimi filmova, ma sve u svemu, baš uživam u igri, opet!
Definitivno treba remake neki za prva dva dijela, Max Payne 1 i 2 su igre mog djetinjstva, odigrao bi i njih opet, ali me jednostavno stara grafika odbija. Bio sam pomalo skeptičan i za trojku s obzirom da je 10 godina stara, ali kada sam upalio na 4k i max detaljima igra stvarno izgleda dosta dobro i za današnje pojmove. Po meni danas treba više takvih linearnih igara sa odličnim gameplayjem i filmskom pričom, a ne forsanje samo nekog open worlda da se nabija satnica u igri,pa makar se non stop sve ponavljalo u istima. Ovo je baš onaj pravi old school bez puno filozofiranja, ideš i rokaš uz odličnan arsenal oružja i dojam napucavanja, priča bolja nego u 90% krimi filmova, ma sve u svemu, baš uživam u igri, opet!
Prvi i drugi dio imaju i u mom srcu posebno mjesto, ali niti trojka po meni ne zaostaje za njima. Ne znam kakav je konsenzus danas, ali u ono vrijeme je trojka dobila podosta neopravdanog hejta. A možda je čak i najbolja od sva tri dijela kad se sve stavi na papir.
Imam ju negdje na Social Clubu, ako se sjetim šifre možda ju i ja ponovno odigram .
Potpisujem...tu bi dodao i Hitman...