Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 187.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Max Payne 3

Igra tko ovu igru na Win10? Meni se igra odmah u prvoj misiji freeza i/ili resetira PC bez obzira na grafičke postavke, probao sam DirectX 9,10 i 11.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

Kupio na steamu za 7 evrića i ova igra je čudo i danas. Odigrao ju 2 pua već ako se ne varam, prvo po izlasku i godinu dvije poslije...jučer se nekako nekako sjetim te igre, pogledam na steamu akcija za 7 eura i reko što da ne, kupio igru, odigrao dva sata i ne mogu se načuditi kako je igra dobra, a izgleda odlično i danas, čak da bi se i dosta novih igara moglo postidjeti što se tiče grafike samo, gameplay ne moram ni spominjati. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2022 13:49 (lobotomac90).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Max Payne 3
I dan danas je to top tier TPS. Odlična priča, grafika, gameplay. Baš zabavna igra.

Max Payne serialu ne bi škodio remake. Pogotovo jedinici.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Definitivno treba remake neki za prva dva dijela, Max Payne 1 i 2 su igre mog djetinjstva, odigrao bi i njih opet, ali me jednostavno stara grafika odbija. Bio sam pomalo skeptičan i za trojku s obzirom da je 10 godina stara, ali kada sam upalio na 4k i max detaljima igra stvarno izgleda dosta dobro i za današnje pojmove. Po meni danas treba više takvih linearnih igara sa odličnim gameplayjem i filmskom pričom, a ne forsanje samo nekog open worlda da se nabija satnica u igri,pa makar se non stop sve ponavljalo u istima. Ovo je baš onaj pravi old school bez puno filozofiranja, ideš i rokaš uz odličnan arsenal oružja i dojam napucavanja, priča bolja nego u 90% krimi filmova, ma sve u svemu, baš uživam u igri, opet! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2022 9:00 (lobotomac90).
14 godina
lobotomac90 kaže...

Definitivno treba remake neki za prva dva dijela, Max Payne 1 i 2 su igre mog djetinjstva, odigrao bi i njih opet, ali me jednostavno stara grafika odbija. Bio sam pomalo skeptičan i za trojku s obzirom da je 10 godina stara, ali kada sam upalio na 4k i max detaljima igra stvarno izgleda dosta dobro i za današnje pojmove. Po meni danas treba više takvih linearnih igara sa odličnim gameplayjem i filmskom pričom, a ne forsanje samo nekog open worlda da se nabija satnica u igri,pa makar se non stop sve ponavljalo u istima. Ovo je baš onaj pravi old school bez puno filozofiranja, ideš i rokaš uz odličnan arsenal oružja i dojam napucavanja, priča bolja nego u 90% krimi filmova, ma sve u svemu, baš uživam u igri, opet! 

Prvi i drugi dio imaju i u mom srcu posebno mjesto, ali niti trojka po meni ne zaostaje za njima. Ne znam kakav je konsenzus danas, ali u ono vrijeme je trojka dobila podosta neopravdanog hejta. A možda je čak i najbolja od sva tri dijela kad se sve stavi na papir.  

Imam ju negdje na Social Clubu, ako se sjetim šifre možda ju i ja ponovno odigram .

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Potpisujem...tu bi dodao i Hitman...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice