Max Payne 3

poruka: 14
|
čitano: 3.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Take-Two has announced that Max Payne 3 is in development at Rockstar Vancouver and will be released for PS3, Xbox 360 and PC this winter.

The game was originally mooted all the way back in 2004, but things have been quiet since. Original developer Remedy is not involved by the sound of it.

While specific details about MP3 are thin on the ground, we're told that gritty, trenchcoat-loving grumpy-guts Max is now retired but still "embroiled in a world of corruption, turmoil and intense violence".

In fact, Max has left New York behind, and having been double-crossed, is now trapped "in a city full of violence and bloodshed, using his weapons and instincts in a desperate search for the truth and a way out".

We're also promised "more of the classic elements and hyper-intense action that fans have come to love", although the game will be "moving the story of Max in a new direction".

"We're starting a new chapter of Max's life with this game," said Sam Houser, Rockstar Games founder.

"This is Max as we've never seen him before, a few years older, more world-weary and cynical than ever. We experience the downward spiral of his life after the events of Max Payne 2 and witness his last chance for salvation."

Napokon!!!!

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Max Payne 3
Je, danas mi je baš frend poslao link.

Odlična vijest.
Max Payne je stvarno vrhunska igra, pogotovo prvi dio. Baš sam prije nekoliko mjeseci ponovno odigrao, nakon što sam pogledao film.

Super, definitivno ću pratiti što se događa sa ovime i kako će napredovati.
16 godina
Max Payne 3

Samo da ne ispadne ko gta4.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

film je komaaa!

vidio sam malo kako neki lik igra max payne 2 davnooo, i djelovalo je predobro! Mogao bi i probat jedan dio odigrat.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
...
Odlična vijest.
Max Payne je stvarno vrhunska igra, pogotovo prvi dio. Baš sam prije nekoliko mjeseci ponovno odigrao, nakon što sam pogledao film.

Super, definitivno ću pratiti što se događa sa ovime i kako će napredovati.
 Da, ovo je super vijest. Igru sam odigrao zahvaljujući prijatelju koji me je nagovarao jedno pola sata da ju kupim. Mislio sam da neće valjati igra ni pišljivog boba, ali me je prikovala za stolicu 24/7 kada sam je zaigrao. Nadam se da će i ovaj dio biti isto toliko dobar.
Area-51 m15x
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ovo mi smrdi na još jedan serijal uništen zbog konzola.....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ajde napokon da san i to dočeka. Max payne je bila među prvim igrama koje san igra...stvarno je legendarna, nadam se da će treći dio napravit kako priliči jednoj takvoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

98.9% da Max neće izać, a ako i izaće neće učinit za gaming industriju ono šta je nekoć učinija, jednostavno su nas ove plitke gluposti razmazile ( ne mene ali većinu njih )

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
protjeran
Max Payne 3

sve to super ljudi, ali, jeste li se pitali da li ce podrzavati vasu konfu?! jer isto tako se Serious Sam vratio ali prezahtjevan

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

ja sam igro max payne 1 na sony 2 i doso sam do neke misije mislim da je 9 misija 1 chapter uglavnom ko da sam doso u neku sotonisticku crkvu tamo se neki lik dere i smije nesto I am wolf!!! yea yea i will drink your blood i taka sranja pa sam presto igrat

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Max Payne 3

veliki sam fan te igre ali neverujem da ce ispast dobro kao prvi deo tako da ....nenadam se previse Sramim se

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ta me igra koštala nove tipkovnice. Mali je ''doslovno pukel''. Onda sam mu rekao kako ću mu instalirati teletabise, onda je skočio na mene. Samo sam se pokrio rukama po licu, i pustio ga da se ispuše na meni. No svejedno, posljedice njegovog napada još su svježe. Od onda furam ''šiške''. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:23 (Kalea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uuu. lijepo, lijepo. igrao sam jedinicu i dvojku. sad moram i ovo
16 godina
odjavljen
Max Payne 3

Odigrao sam jedinicu i dvojku nekoliko puta, igra je predobra, pogotovo priča i grafika (u to doba). Ludi likovi (Vladimir Lem, Trio od šefa mafije iz jedinice, Mona Namigiva i onaj ludi Vinnie Gognito il kako se zvao - Mr. baseball bat boy kostim je nosio u dvojki, ranjen je u trbuh u jednici i naravno, braća Finito!). Ako s*ebu trojku kako je sad običaj kad se neki serijal razvuče na 16 platformi i 26 nastavaka (čast iznimkama!) bit će mi jaako žao... Igra je prejaka a film nažalost još nisam stigao odgledat.... Moremo se samo molit da će trojka ispast kako treba (treća sreća?).....

Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice