Mass effect problem

poruka: 18
|
čitano: 4.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass effect problem

Instalirao sam igricu, igrao je oko 2-3 sata, te sam postao spectra, i kada sam se vratio u svoj brod, te otisao do one mape galaksije u brodu, pritisnem E i samo mi se pojavi crni ekran, igra i kompjuter zablokiraju, i moram ga istekat iz struje. Da li bio iko znao u cemu je problem???? Hitno je!!!!!!

Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz Logitech mx518 Logitech x-530

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mass effect problem

Kupi original.

Failure is never an option
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Kupi original.

original je
Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz Logitech mx518 Logitech x-530
17 godina
neaktivan
Cooler kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kupi original.

original je
Nekako sumnjam da je original, jer je ovo poznati problem koji pogađa piratske verzije.Ako je original da li si igru zakrpao (postoji patch),da li si probao pokrenuti igru od zadnje snimljene pozicije (ako se ne varam igra automatski snima poziciju kad uđeš na brod).Kao što rekoh "zvjezdana mapa" je poznati problem piratskih verzija.
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Cooler kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kupi original.

original je
Nekako sumnjam da je original, jer je ovo poznati problem koji pogađa piratske verzije.Ako je original da li si igru zakrpao (postoji patch),da li si probao pokrenuti igru od zadnje snimljene pozicije (ako se ne varam igra automatski snima poziciju kad uđeš na brod).Kao što rekoh "zvjezdana mapa" je poznati problem piratskih verzija.
 Nisam je patchovao, gdje mogu skinuti patch i koliko je "tezak"
17 godina
neaktivan
Cooler kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Cooler kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kupi original.

original je
  Nisam je patchovao, gdje mogu skinuti patch i koliko je "tezak"
  Patch je težak jednu tonu (šalim se,ne znam koliko je težak) i možeš ga skinuti sa BioWareovih stranica.Isto tako sa patchem ti dolazi dodatak   Bring Down the Sky,tako da ti se isplati skidati patch.

16 godina
neaktivan

hvala

17 godina
Mass effect problem
To se meni nije dogodilo ,a imam "oriđiđi" verziju bez patcha.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass effect problem

pozz evo stvarno sam se više iživcira može li mi netko reci kako da mountam DVD....VičeSramim se

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass effect problem

Save i galaxy mapa su jos jedan od kreativnih nacina zastite od piratluka, prvi za koji san cuja je bija Batman: Arkham Asylum.

Igra je predobra, a imas ga kupit za 100 i nesto kuna u Algoritma. Stvarno se isplati.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Save i galaxy mapa su jos jedan od kreativnih nacina zastite od piratluka, prvi za koji san cuja je bija Batman: Arkham Asylum.

Igra je predobra, a imas ga kupit za 100 i nesto kuna u Algoritma. Stvarno se isplati.

I u jednoj i u drugij igri je moguće fixati problem, istina gubitci su puno manji u ME, mislim da je najbolju zaštitu od piratluka razvio IW, nijedan pirat više ne može igrati MW 2 bez orginala, moglo se samo tjedan-dva dana da se ljudi "navuku".

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Mad_Badger kaže...

I u jednoj i u drugij igri je moguće fixati problem, istina gubitci su puno manji u ME, mislim da je najbolju zaštitu od piratluka razvio IW, nijedan pirat više ne može igrati MW 2 bez orginala, moglo se samo tjedan-dva dana da se ljudi "navuku".

Sve se to lako popravi, it's just one Google search away. A ocekiva bi covik kad vec mos instalirat piratsku igricu, da znas i searchat ovakve probleme.

A i meni je frend reka da je Mass Effect bez veze, da bi na kraju ispalo da igra samo do galaxy mape i onda odusta jer mu je crklo. A igra je meni tolko dobra da je vec preorderan ME2 Collectors Edition. A opet ja odigran 3-4 igre godisnje, a ne 3-4 tjedno kao neki.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
Mass effect problem

skinuo sam mass effect 2 .on se nalazio u dvije mape dvd1 i dvd 2.u svakoj je iso file i njega ekstraktam e sad je problem pri instalaciji on me u jednom djelu trazi  insert disc 2.nema onog da nadem file.da li ga ja ikako mogu instalirat bez prženja na dvd-e

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass effect problem

Skinuo sam Mass Effect 2 i sprzio ga na dual layer DVD. kad pokusam instalirati usred instalacije mi izbaci da trazi dvd 2 al ga ja nemam jer sam sprzio na jedan dvd

Filip Vuković
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vukodlak_031 kaže...

Skinuo sam Mass Effect 2 i sprzio ga na dual layer DVD. kad pokusam instalirati usred instalacije mi izbaci da trazi dvd 2 al ga ja nemam jer sam sprzio na jedan dvd

probaj s deamon toolsom to sredit, bolje ti je neg pržit na dvd.

kojeg su ti nastavka ti fileovi šta si skinuo?

ajmo svi na erep ;)
17 godina
marko778 kaže...

skinuo sam mass effect 2 .on se nalazio u dvije mape dvd1 i dvd 2.u svakoj je iso file i njega ekstraktam e sad je problem pri instalaciji on me u jednom djelu trazi  insert disc 2.nema onog da nadem file.da li ga ja ikako mogu instalirat bez prženja na dvd-e

Pa samo unmountaj prvi dvd i mountaj drugi i to je to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

al skido sam na komp koji mi nije dovoljno jak za mass effect 2 pa sam moro prenjet na laptop a ne mogu przit iso file veci od 2 gb ako ga ne stavim u neki UDF file

Filip Vuković
15 godina
neaktivan
Mass effect problem

Skinuo sam Mass Effect 2 (novi) i instaliro ga i kad ga pokrenem izbaci mi error. probo sam krekirat al nece. probat cu pachirat.

Filip Vuković
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 19:10 (vukodlak_031).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice