Instalirao sam igricu, igrao je oko 2-3 sata, te sam postao spectra, i kada sam se vratio u svoj brod, te otisao do one mape galaksije u brodu, pritisnem E i samo mi se pojavi crni ekran, igra i kompjuter zablokiraju, i moram ga istekat iz struje. Da li bio iko znao u cemu je problem???? Hitno je!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi original.
Kupi original.
Kupi original.
Kupi original.
Kupi original.
hvala
pozz evo stvarno sam se više iživcira može li mi netko reci kako da mountam DVD....
Save i galaxy mapa su jos jedan od kreativnih nacina zastite od piratluka, prvi za koji san cuja je bija Batman: Arkham Asylum.
Igra je predobra, a imas ga kupit za 100 i nesto kuna u Algoritma. Stvarno se isplati.
Save i galaxy mapa su jos jedan od kreativnih nacina zastite od piratluka, prvi za koji san cuja je bija Batman: Arkham Asylum.
Igra je predobra, a imas ga kupit za 100 i nesto kuna u Algoritma. Stvarno se isplati.
I u jednoj i u drugij igri je moguće fixati problem, istina gubitci su puno manji u ME, mislim da je najbolju zaštitu od piratluka razvio IW, nijedan pirat više ne može igrati MW 2 bez orginala, moglo se samo tjedan-dva dana da se ljudi "navuku".
I u jednoj i u drugij igri je moguće fixati problem, istina gubitci su puno manji u ME, mislim da je najbolju zaštitu od piratluka razvio IW, nijedan pirat više ne može igrati MW 2 bez orginala, moglo se samo tjedan-dva dana da se ljudi "navuku".
Sve se to lako popravi, it's just one Google search away. A ocekiva bi covik kad vec mos instalirat piratsku igricu, da znas i searchat ovakve probleme.
A i meni je frend reka da je Mass Effect bez veze, da bi na kraju ispalo da igra samo do galaxy mape i onda odusta jer mu je crklo. A igra je meni tolko dobra da je vec preorderan ME2 Collectors Edition. A opet ja odigran 3-4 igre godisnje, a ne 3-4 tjedno kao neki.
skinuo sam mass effect 2 .on se nalazio u dvije mape dvd1 i dvd 2.u svakoj je iso file i njega ekstraktam e sad je problem pri instalaciji on me u jednom djelu trazi insert disc 2.nema onog da nadem file.da li ga ja ikako mogu instalirat bez prženja na dvd-e
Skinuo sam Mass Effect 2 i sprzio ga na dual layer DVD. kad pokusam instalirati usred instalacije mi izbaci da trazi dvd 2 al ga ja nemam jer sam sprzio na jedan dvd
Skinuo sam Mass Effect 2 i sprzio ga na dual layer DVD. kad pokusam instalirati usred instalacije mi izbaci da trazi dvd 2 al ga ja nemam jer sam sprzio na jedan dvd
probaj s deamon toolsom to sredit, bolje ti je neg pržit na dvd.
kojeg su ti nastavka ti fileovi šta si skinuo?
skinuo sam mass effect 2 .on se nalazio u dvije mape dvd1 i dvd 2.u svakoj je iso file i njega ekstraktam e sad je problem pri instalaciji on me u jednom djelu trazi insert disc 2.nema onog da nadem file.da li ga ja ikako mogu instalirat bez prženja na dvd-e
Pa samo unmountaj prvi dvd i mountaj drugi i to je to.
al skido sam na komp koji mi nije dovoljno jak za mass effect 2 pa sam moro prenjet na laptop a ne mogu przit iso file veci od 2 gb ako ga ne stavim u neki UDF file
Skinuo sam Mass Effect 2 (novi) i instaliro ga i kad ga pokrenem izbaci mi error. probo sam krekirat al nece. probat cu pachirat.