Ok ljudi danas sam install ME3 i vrazje me nervira to da u cutscene-ovima glasovi se nikako ne cuju ljudi pomagajte u igri ono perfektno se cuju.
Hvala unaprijed!
EDIT: Nista rjesio sam problem stavio sam zvucnike sa 5.1 Stereo na Stereo
Ok ljudi danas sam install ME3 i vrazje me nervira to da u cutscene-ovima glasovi se nikako ne cuju ljudi pomagajte u igri ono perfektno se cuju.
Hvala unaprijed!
EDIT: Nista rjesio sam problem stavio sam zvucnike sa 5.1 Stereo na Stereo
Dal ima ko problem kad importa save iz me2 i onda piše da ne može prepoznat costum face ,mislim ono lice koje je imao u me2.
Sada je Joker davio Liaru da mu kaže dali može micat "krakovima" na glavi......
Nakon šta se je Legion pridružio posadi Normandije otišao asm do Protheana koji se je u to vrijeme svađao sa Tali i razgovarali smo o Legionu odnosno Gethu te on misli da se oni samo žele riješit konkurencije, (Reapera da bi postali nadmoćni)
Kakav užasan potez Biowarea odnosno EAa!!! Strašno.
Ja nakon završene igre (vidjeti sliju).
Inače čovječuljak u meni mi govori da kraj u igri i zapravo nije kraj, jer jako, ali ama baš jako uništava roleplying potencijal igre, i sve one godine utučene u ME1 i ME2.
Kraj igre koji nema ama baš nikakve veze sa odlukama koje su donesene u jedinici i dvojci.
igram igru jako mi se sviđa i uživam u njoj
čovječe... idući zadatak je grissom akademija :-D :-D
Svatko tko je prešao mass effect knjige koliko se stvari u toj akademiji događalo. Odlično se autori pozivaju na literaturu.
Postoje informacije za one koji su preskočili audio knjige, ali nije to to.
Eto prešao i ja igru tako da mogu dati završno mišljenje.
ME 3 je igra koja je imala najviše potencijala no i jedna igra do sad no bioware ( ili bolje reći EA ) je uprskao do kraja.
Sveukupni dojam je osrednji, možda čak i ispod toga jer sam očekivao puno puno više od nje.
Da sad ne prićam o grafici, zvuku , likovima , dizajnu...
Svi smo mi ponajviše htjeli odgrati ( barem ja) ME 3 da bi doznali kraj ... koji u sput ne želite doznati jer će te bili toliko razočarani... srce mi puca dok pišem ovo.
Priča ostavlja više otvorenih pitanja nego što odgovara na njih+ krajevi su zbilja loši, bezvezni, napraviti samo da bi promovirali ME 4.
Zar za sve što smo se borili kroz šeparada mora biti tako uništeno na taj način.
Jedni pravi svijetli moment mi je bila Tali s kojom sam gradio odnos kroz cijelu trilogiju i opet to su uništili s krajem.
Kao fan sam toliko razočaran da više ne čekam niti jednu igru kao ME 3... jednostavno rastuži čovjeka.
Ako ME 3 bude GOTY ili barem među prve 3 ja se ostavljam gaiminga... kvaliteta je developere napustila.
Neznam kaj da vam kazem, nakon prelaska imam osjecaj razocaranja... Ovo nema veze sa mass effectom, neznam kaj su radili 2 godine, ali ovo da bude kraj ovako dobrog serijala je cista glupost. Imam osjecaj kao da su ga napravili preko penisa samo da poberu pare.
ME1 i 2 su nebo i zemlja nasprema ovoga... nazalost.
Prica je smece, razvoj likova nepostoji, sve misije su jednake.
Ovo je kriminalno koliko je igra losa, a o kraju da ne pricamo, ljude koji su ovo napravili treba kaznit jer ovo nema veze sa vezom. Pa dobro jel mora sve otic u pic*u materinu kaj EA dotakne, i biblija ima bolju pricu od ovog pobacaja nedostojnog imena mass effecta.
Planirao sam zavrsit ovaj serijal sa smjeskom na licu a zauzvrat sam dobio udarac u trbuh jel se tako upravo osjecam kada netko ovo napravi od serijala sa kojim si odrastao.
Sada kada se sjetim da ce ovi papucari iz bioware-a radit i na trojci dragon age-a dode mi suza na oko, ali dobro to su vec razjebali sa dvojkom pa manje boli. Ovo je bilo neocekivano.
Ovakav i sličan tip misija mi uopće ne idu u ovo okružje i situaciju u kojoj se Šepard nalazi...
Ono, živa panika, Reaperi melju sve, moram skupit vojsku, ali iamm vremena za tražit pizzdarije ze nepozante osobe u Citadelu!! Ali naravno da su se ta sranja od misija izbacila kukalo bi se kako nema side questova, ali po meni totalno nepotrebno!!
ja sam te sitne pizd totalni izignorirao jel mi nema smisla uopce.. artefakte i ostalo ajd.. al skupljat knjige i sl.. no go.. inace igra mi je puno bolja od me2..
Za neke od tih kako ih zoves "pizd" dobijas vojnu ispomoc, tako da vrijede. A to je cas posla, skenirat sistem i udarit dronea na planetu. Za neke dobijes i po 20-30k casha.
Ovakav i sličan tip misija mi uopće ne idu u ovo okružje i situaciju u kojoj se Šepard nalazi...
Ono, živa panika, Reaperi melju sve, moram skupit vojsku, ali iamm vremena za tražit pizzdarije ze nepozante osobe u Citadelu!! Ali naravno da su se ta sranja od misija izbacila kukalo bi se kako nema side questova, ali po meni totalno nepotrebno!!
ja sam te sitne pizd totalni izignorirao jel mi nema smisla uopce.. artefakte i ostalo ajd.. al skupljat knjige i sl.. no go.. inace igra mi je puno bolja od me2..
Za neke od tih kako ih zoves "pizd" dobijas vojnu ispomoc, tako da vrijede.
Ali nemaju smisla nikakvog u ovakvoj situaciji. To su trebali izbacit. Ono Shepard ujedinjuje rase, bori se za svakog čovjeka u floti itd i sada on osluškuje po citadelu kome treba gedora, a kome knjiga sa planeta xy! Totalno nepotrebno.
Jedna mala anketa pošto sam završio igru...
Hoće te li opet prelaziti ME3?
9 | Da |
---|---|
16 | Ne |
2 | Htio bih ali nemam vremena |
Ovdje imate neke od mogućih završetaka koji nikada nisu ugledali svijetlo dana zato jer su pisci ili napustili BioWare ili otišli raditi na druge projekte (Dragon Age itd...).
Btw, ideja sa tamnom materijom mi se čini daleko, daleko boljom opcijom za kraj nego ovo što sad imamo.
Ovakav i sličan tip misija mi uopće ne idu u ovo okružje i situaciju u kojoj se Šepard nalazi..
Pa gledaj side questovi su u Mass Effectu bili bezveze još od prvog dijela tako da ovo nije iznenađenje, ali ovaj tvoj argument da Reaperi melju sve i da se nema vremena za ništa drugo bašne stoji. Zašto? Pa zato šta bi se to onda moglo prigovorit svakom RPGu počevši od Skyrima, Obliviona, Dragon Agea i tako. I drugi razlog - Spoiler...
Ako si pričao sa Protheanom, a jesi onda si saznao da su oni ratovali sa Reaperima stoljećima, oke, jesu bili vojno jači i organiziraniji od sadašnjih civilizacija, ali im je mana bila jednolična vojna doktrina zbog asimilacija drugih rasa. Ali svejedno logično je da Reaperima treba barem godina i više dana da samelju otpor i sav život na Zemlji i sunčevu sustavu. Ipak se ne radi o Zvjezdama Smrti već brodovima dugim max. 2 kilometra.
Nakon igranja L.A Noira, kak jadno i neprirodno izgledaju facijalne animacije u Mass Effectu totalno pokočeno i neprirodno.
Totalno to, briga me za grafiku ali animacije su tragedija
Moram priznati da mi se nakon malo dužeg igranja popravio dojam nakon početnog razočaranja, ali i dalje je jako gorak okus ostao.
Moram priznati da mi se nakon malo dužeg igranja popravio dojam nakon početnog razočaranja, ali i dalje je jako gorak okus ostao.
Isto ti je tak omeni bilo.
Nakon nekog vremena ti se uvuce u kozu i pocinje ici u dobrom smjeru...ali kraj vjeruj sve ce pokvariti.
I ono sakupljane saveznika ko da nema baš neki prviše utjecaj na završetak.
IMO nema smisla ponavljat sad igru jer kako god okreneš, sve se na kraju svodi na 2 opcije koje nemaju nikakve veze s prethodnim igrama. Kraj ostavlja više pitanja nego odgovora kaj možda paše EA-u zbog nekog bezveznog MMO-a, ali na štetu fanova koji jednostavno nemogu prihvatit ovakav kraj...
IMO nema smisla ponavljat sad igru jer kako god okreneš, sve se na kraju svodi na 2 opcije koje nemaju nikakve veze s prethodnim igrama.
Ima 3 kraja.
Oni su još i ok tj. mogu se progutat, ali onda slijedi dedica i brod u 3pm s uskrsnutim članovima koji nikako ne prolaze. Mentalno zaostalo dijete od 3 godine bi 2. dio kraja napisao bolje.
Ja sam sinoc poceo sa drugim prelaskom i evo na nekih 40% main storya imam blizu 2k effective readinessa s tim da sam obavio sve moguce side questove. Pokusat cu nagurati 4k pa da vidimo da li je moguc onakav kraj s obzirom da postoji filmic u kojem Shepard prezivi. Ovaj put igram na kvarno uz poneko varanje tako da sam uspio prevariti Krogane i dobiti pored toga ispomoc Salariansa. To budem isto probao i sa Geth vs Quarians problemom.
Ovo obavezno pogledati za daljne dokaze kako je Bioware jadan i neoriginalan (spoileri ofc)
Spoilao sam sebi igru zbog ovoga prije nego što sam ju uopće započeo, ali bilo bi još gore da sam se osobno uvjerio.
Koji ste terminal odabrali na endingu?
Osobno mislim da je Mass Effect 3 lošiji od svojih predhodnika, po priči, od gameplaya, pa sve do samih kretanja likova. No, najviše me zasmetalo što sam tijekom igre stalno imao dojam dok su radili na njoj " hajde da i to završimo.. ", te da su sklepali eto toliko da se serijal može nazvati trilogija. Od 1 do 10, moja ocjena je 7, i to na lijepe oči..
4 | Lijevi |
---|---|
5 | Desni |
Koji ste terminal odabrali na endingu?
9 | ravno |
---|
U "Mass Effect 3\Binaries" imas file "MassEffect3Config", ondje si namjesti.
Prosli tjedan sam krenuo sa Mass Effect jedinicom, i idejom da prodjem ponovo sva tri u kontinuitetu.
Ali koliko tu citam pljuvanja, jednostavno cu danas krenut sa trojkom, bez da sam zavrsio Overlord, Shadow Brokera i Arrival, samo da vidim jel zaista toliko lose kao sto pricate.
Ili je to jednostavno hipsterski trend pljuvanja po svim igrama od kojih se puno ocekuje. Dok one koje dodju ispod radara se hvala. Dal je moguce da je Kingdoms of Amalur realno bolja igra od ovog Mass Effecta? Javim za nekih tjedan dana.
Možda dobro dođe. http://www.alienwarearena.com/giveaway/mass-effect-3-giveaway
Na kojoj tezini igrate?
Ja osobno igram na hardcore i jedva se drzim :P
5 | Easy |
---|---|
27 | Normal |
7 | Hardcore |
1 | Insane |
Prosli tjedan sam krenuo sa Mass Effect jedinicom, i idejom da prodjem ponovo sva tri u kontinuitetu.
Ali koliko tu citam pljuvanja, jednostavno cu danas krenut sa trojkom, bez da sam zavrsio Overlord, Shadow Brokera i Arrival, samo da vidim jel zaista toliko lose kao sto pricate.
Ili je to jednostavno hipsterski trend pljuvanja po svim igrama od kojih se puno ocekuje. Dok one koje dodju ispod radara se hvala. Dal je moguce da je Kingdoms of Amalur realno bolja igra od ovog Mass Effecta? Javim za nekih tjedan dana.
Shadow broker je predobar obavezno pređi taj dlc
Presao igru do kraja s svim sidequestovima na medium. Trebalo mi oko 30 h te sam uglavnom zadovoljan igrom. Odabro sam da unistim reapere, ali nakon toga nista ne razumijem. Ako se ne varam imao sam oko 3000 ms. Anderson je umro, Shepard navodno prezivio, dok se normandy srusio na neki planet (valjda na Zemlju). Poslije toga neki cica prica neku kratku pricu o shepardu. Ono wtf. Sto se dogodilo s ekipom, alliesima, drugim rasama sveopce. Prica mi je sasvim ok, ali ovaj kraj nista ne kuzim.