Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nedostatak RPG elemenata ( očekivano, al' opet ), mi se nikako nesviđa, baš sam se nadao da će to popraviti u ovom nastavku, a oni malo vizualno uljepšali ono stablo za razvoj moći.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Vrlo kratak demo.

Šteta što nisu dali da provozaš Normandy... ili barem da vidiš unutrašnjost

Malo se treba privikni da sada pritiskom na space Shepard skače sve u 16.

Sad treba čekat 9.3... :))

0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

probajte multiplayer !

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Odigrao SP dema and me likes it. Jedino je bilo dosadno to skakanje sheparda svaki put kad stisnem SPACE, mislim ima malo previše opcija di može završiti, a to skoro nikad nije bilo gdje sam ja htio lol.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kad cemo moci zaigrati  mp porciju demo-a ? 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Prvi dio demoa je genijalan baš onaj pravi ME storytelling.

Drugi ono ... budem vidio u cijelo igri o cemu je rijec.

A sta reci oko abilitija su se baš potrudili (sarkazam) , pa mislim zbilja su mogli nekaj dodati osim granata i onog da si bolji na blizu.

Odigravši demo joj ... mišljenja su mi jako podjeljena. 

Bojim se da mi se neće svidjeti kao prvi ME:(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

odigrao sam demo na action stilu igranja i odlicno su ga napravili , a kaj se tice multya nema laga brzo se sve ocitava i sustav borbe je odlican , ukratko preporuka za nabaviti

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 1:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mislim da su se više fokusirali na MP dio igre, SP je u biti ME2 sa nastavkom priče. Meni paše, MP me ne zanima ionako.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

a kaj se ti ce grafike , all maxed out nije palo ispod 60fps :) 

jedina mala zamjerka ne podrzava xbox gamepad , neznam je to do demoa ali navikao sam igrati preko njega {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 1:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

a sta se dogada sa ovim Originom , pokusavan se registrirat a on mi napise  " unavailable "  

a za PS3 ga i nema jos tako da  - ajme -  !

imali ko slicnih problema sa Originom  ? 

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Demo mi je onak vise za nabijravanje za ispljunut 400 kuna , jer ga definitivno kupujem, a MP cu isprobat sutra nakon,predavanja, stime da sto se tice sp-a ono sa malo promjenjnim komandama trebalo mi je da se naviknem posto sam sada nedavno prelazil jedinicu ispocetka .

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Mass Effect 3
4mal kaže...

a kaj se ti ce grafike , all maxed out nije palo ispod 60fps :) 

jedina mala zamjerka ne podrzava xbox gamepad , neznam je to do demoa ali navikao sam igrati preko njega {#}

ovo je super vijest za nas koji preferiramo miš i tipkovnicu ,valjda su skužili da je PC way to be played

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

demo je pre predobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Nedostatak RPG elemenata ( očekivano, al' opet ), mi se nikako nesviđa, baš sam se nadao da će to popraviti u ovom nastavku, a oni malo vizualno uljepšali ono stablo za razvoj moći.

steta{#}... a kakva je stvar s armorima i puskama? jel ko u 1. ili je ko u 2.?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
thuglife kaže...

steta{#}... a kakva je stvar s armorima i puskama? jel ko u 1. ili je ko u 2.?

Sve više-manje ide na shemu duje koliko sam ja vidio, mogu se skupiti nekakvi dodatci za naoružanje no to je sve malo i ništa.

14 godina
neaktivan

Vi koji ste igrali demo sad vam valja dočekati igru {#}

Meni je malo falilo da krenem igrati ali sam se u zadnji tren nekako othrvao {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Vi koji ste igrali demo sad vam valja dočekati igru {#}

Meni je malo falilo da krenem igrati ali sam se u zadnji tren nekako othrvao {#}

Sad ja ispaljujem, ali tko je mogao odolit? :D

Ma briga me, imam materijala u New Vegasu dok ne izađe.

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Sad ja ispaljujem, ali tko je mogao odolit? :D

Ma briga me, imam materijala u New Vegasu dok ne izađe.

Ma hajde sad će to brzo doći pa više niko neće ni razmišljati o demo dijelu igre {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Mass Effect 3

Neću ga niti probavat...

Uskoro će se snimit dvojka te Lair Of The Shadow Broker i Arrival DLC za dvojku da se pređe i upotpuni priča i spremi saveove za trojku...

Jedino mi je žao što mi je Mordin poginuo u prethodnom, (da znam, mogu svi preživiti bla bla, ja sam odigrao kako sam ja htjeo i ne želim drugačije) nastavku, a bio mi je ful simpa....

Uglavnom, jedva čekam trojku i završetak sage o Shepardu, (nadam se)...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Neću ga niti probavat...

Uskoro će se snimit dvojka te Lair Of The Shadow Broker i Arrival DLC za dvojku da se pređe i upotpuni priča i spremi saveove za trojku...

Jedino mi je žao što mi je Mordin poginuo u prethodnom, (da znam, mogu svi preživiti bla bla, ja sam odigrao kako sam ja htjeo i ne želim drugačije) nastavku, a bio mi je ful simpa....

Uglavnom, jedva čekam trojku i završetak sage o Shepardu, (nadam se)...

Mislim da neće biti završetak sage, što vjerujem kako meni tako i ostalima odgovara. Ma koliko god bilo kopiranje dvojke i izbacivanje RPG elemenata koji su bili u jedinici, naprosto ne možete reći da ne volite ovu igru, priču i atmosferu. Što se mene tiče nek bude 6 dijelova :D Ne bi me čudilo da se rodi Shepardov sin, pa da sa njim krećemo u borbu protiv nekih drugih sila xD

Life is Hard :) Hard Life : Strange Power
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Hm, ja bi samo da ostane u ME svemiru, ne mora nužno biti Shepard.
Nego, odigrao sam demo, i mogu samo reći, nemojte ga igrati ako želite normalno dočekati release date... {#}

ex Father_Dougal
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tisch kaže...

Hm, ja bi samo da ostane u ME svemiru, ne mora nužno biti Shepard.
Nego, odigrao sam demo, i mogu samo reći, nemojte ga igrati ako želite normalno dočekati release date...{#}

Nekako se još opiremo želji {#}

Što se mene tiče, volio bih kada bi ovo bio zadnji dio ali nešto čisto sumnjam u taj ishod. Uvijek novac presudi u ovakvom slučaju pa ćemo vidjeti šta će na kraju biti.

16 godina
Mass Effect 3

Odakle skidate demo?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Demo se može dignuti sa Origina.

0 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

Demo se može dignuti sa Origina.

Znači moram account praviti? Shit!

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina
Mass Effect 3

Uh sad me ovaj demo nabrijao  na igru  ,uglavnom demo je ok,napredak vidljiv je u reakciji ekipe ,traze covere cesce i logicnije , koriste ability cesce mada ja to volim sve rucno ali dobro rade posao i sami ,a grafika ce naravno bit bolja u originalu jer vjerovatno je ovo na nekim low postavkama cim svima se ne spusta ispod 60 ,fenomenalne cut scene ,ma bit ce ovo šou uh sad docekat cijelu igru  divota

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hocemo se dogovorit za MP demo kad se otkljuca 17.?

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Bas sam se razocarao u demo.

Od 30 minuta iskustva, igram 10 minuta a 20 minuta buljim u animirane sekvence. Na tolikoj gomili mjesta su me mogli pustiti da IGRAM, ali ne... pusti me da igram samo kad je u pitanju borba, sve ostalo vrti kao animaciju.

Bezvezno, zaobici cu ovu igru na isti nacin kao sto sam zaobisao drugi dio. Valjda bas nisam fan.

Btw, ogromna ogromna pohvala za grafiku - u pocetku kad Reaperi slete i rasturaju grad dok trcis po rubovima zgrada - priceless. Pogotovu kad dignu juggernauta u zrak, nisam se mogao nadiviti kako dobro to izgleda.

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...

0 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Bit sva tri dijela nije u bezumnom trčanju i napucavanju, nego u radnji koja te uvlači u svijet i goni da vidiš što će biti dalje, a ne koliko topova na glavi i ramenima ima Boss iza ugla... {#}

ex Father_Dougal
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

cek malo... oni su dali isti onaj demo koji je vec prije bio prikazan na nekom sajmu?

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice