Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 372.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Mass Effect 2
Paolo2612 kaže..

hm, jos i zanimljiviji rasplet (a bome i novi zaplet) situacije.. znaci sad cu morat opet prec 1. samo da povalim Liaru i onda u 2. moram se samozadovoljavat da nebi nastetio nekom buducem sexu u 3. supach. znam da ima ona baza sejvova sa svim kombinacijama ali nije mi bed opet, po valjda 5-6 put, prec jedinicu i onda opet dvojku.

samo da 3. bude vise ko 1. ono da se moze rec da je RPG

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Vidim da je dosta DLC-ova izašlo pa sam se pogubio malo, može netko ukratko reći kojim redom to ide?Smijeh

Došao sam do ~75% igre instalirao sam dlc-ove od zaeeda, od onih armora i oružja i mislim da je to to.

Znam da je izašao poslje onaj dlc sa vozilom i to se prelazi nakon što igra završi, jel još šta izašlo?

Možeš sve DLC-e prelaziti i prije završetka igre

skank666 kaže...
Paolo2612 kaže..

hm, jos i zanimljiviji rasplet (a bome i novi zaplet) situacije.. znaci sad cu morat opet prec 1. samo da povalim Liaru i onda u 2. moram se samozadovoljavat da nebi nastetio nekom buducem sexu u 3. supach. znam da ima ona baza sejvova sa svim kombinacijama ali nije mi bed opet, po valjda 5-6 put, prec jedinicu i onda opet dvojku.

samo da 3. bude vise ko 1. ono da se moze rec da je RPG

Odgodi taj prelazak poslije ME3. Pređeš ME3 s sadašnjim save fileom, a kasnije onda vidi da li se isplati prelaziti sve isponova - možda ta odluka i neće toliko ogromno utjecati.

Prešao sam 3 puta ME1, a ME2 4 puta - ima razlika, ali da se isplati igrati 70+ sati ME1 da bi vidio neku odluku ili sekvencu od nekoliko sekundi u ME2 - DEFINITIVNO NE. Uopće nebih prolazio opet ME1 da vidim što je u ME2 (ovi save fileovi su bili kada sam prelazio ME1 i ME2 uopće nije bio ni najavljen, a kamo li izašao).

I da napomenem - romansa se počinje smatrati nakon određenog razgovora s likom, a ne s seksom. Tako da ako misliš biti siguran - nemoj ni pričati s njima.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Mass Effect 2

Da nema šanse da sada idem sve prolazit zbog jednog cutscene-a kojeg možeš vidjet i na youtube-u. Neisplati se.

Jedino kada izađe ME3, preći ga pa onda nakon par mjeseci prijeći cijelu trilogiju u jednom dahu. Tak si ja nešt planiram.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Ja sam odmah poceo sa ME2 i sada me zanima koliko sam si unistio dozivljaj jedinice ako ju pocnem igrati?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ja sam odmah poceo sa ME2 i sada me zanima koliko sam si unistio dozivljaj jedinice ako ju pocnem igrati?

Apsolutno ništa - Odluke u ME1 ti imaju različit utjecaj na priču u ME2. Tako da je lako moguće da ćeš dobiti i drugačiju verziju priče u ME2 tj. ne onu defaultnu.

Ja ti preporučam da ipak prvo odigraš jedinicu - mnoge stvari koje se u dvojci spominju su se događale u jedinici. Nije nešto  ultra strašno, ali ipak ćeš imati neko bolje saznanje o čemu se zapravo radilo od nego usputne rečenice u ME2

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Apsolutno ništa - Odluke u ME1 ti imaju različit utjecaj na priču u ME2. Tako da je lako moguće da ćeš dobiti i drugačiju verziju priče u ME2 tj. ne onu defaultnu.

Ja ti preporučam da ipak prvo odigraš jedinicu - mnoge stvari koje se u dvojci spominju su se događale u jedinici. Nije nešto  ultra strašno, ali ipak ćeš imati neko bolje saznanje o čemu se zapravo radilo od nego usputne rečenice u ME2

Malo sam se krivo izrazio, naime poceo sam sa ME2 i presao ga 2x zasad (planira se i 3.)Smijeh A i skuzio sam da se neki likovi iz ME1 javljaju u ME2 pa zbog toga pitam.

Bilo kako bilo, jedinicu cu svejedno odigratCool

14 godina
AA-d00d kaže...

Nisi unistio "dozivljaj", ali neke stvari bi ti bile puno jasnije da si prvo odigrao jedinicu......meni bi osobno bilo zao ici igrati dvojku, a da prije toga nisam odigrao jedinicu.

Kazem, nakon toliko izbacenih dodataka i DLC-ova sada cu po drugi puta ici igrati ME2.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo dobra vijest za sve one koji posjeduju PS3 a nisu odigrali ovu, po meni izvrsnu igru, Mass Effect 2 dolazi na PS3.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

A sto je sa prvim djelom? Nece pohvatat pricu.

"Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God."- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako mogu tako nešto raditi.

Pa fakat ,nadam se da  mass effect 3 nebu za ps3 :):(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
WItcher kaže...

Kako mogu tako nešto raditi.

Pa fakat ,nadam se da  mass effect 3 nebu za ps3 :):(.

Pa kaj je to nas briga?? Mi smo svoje odigrali, a Biowareu nije naodmet da zgrne nekaj viška para za razvoj daljnjih igri.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan

2 vs 1

Xbox  360 i  ps3 vs pc , konzolitis je jako ružna stvar.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
WItcher kaže...

2 vs 1

Xbox  360 i  ps3 vs pc , konzolitis je jako ružna stvar.

A istina, ali moramo se naviknuti na sve manje ekskluziva za PC, ako uopće i ostanu koje. Šteta za tako nadmočnu platformu da nema svojeg pravog predstavnika.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
Mass Effect 2

Možda će imati nekakav manga-like intro da ukratko saznaju što je bilo :)

Nego, prije tjedan dana sam valjda peti puta prešao ME1, i totalno mi je drugačija igra bila... bio sam masu Paragon, i ful su mi dijalozi bili drugačiji... onda sam importirao igru u ME2 i nastavio po drugi puta, i opet sam masu Paragon :) i opet mi je igra ful drugačija... instalirao sam sve DLCove, ali nisam još dovršio igru... sad dovršavam DLCove.

Čekam Liaru :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pc kao platforma za igranje propada jer  su počeli raditi tako loše igre  da ih niko ne kupuje.

A za konzole  jednostavno moraš kupiti igru .

16 godina
WItcher kaže...

Pc kao platforma za igranje propada jer  su počeli raditi tako loše igre  da ih niko ne kupuje.

Da mi je dolar za svaki put što sam pročitao ovakvu izjavu zadnjih nekoliko godina... bio bih bogat.

Na (tvoju) žalost, PC kao gaming platforma neće propasti - činjenica je da puno više igara izlazi za PC nego za konzole, pa je i veći izbor što šit igara, što dobrih.

Mass Effect je jedan odličan primjer, STALKER drugi... :)))

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
WItcher kaže...

Da mi je dolar za svaki put što sam pročitao ovakvu izjavu zadnjih nekoliko godina... bio bih bogat.

Na (tvoju) žalost, PC kao gaming platforma neće propasti - činjenica je da puno više igara izlazi za PC nego za konzole, pa je i veći izbor što šit igara, što dobrih.

Mass Effect je jedan odličan primjer, STALKER drugi... :)))

Wow je treći, Starcraft 2 je četvrti.....Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
odjavljen
Mass Effect 2

witcheru, a witcher!?

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Uskoro izlazi novi DLC - Lair of the Shadow Broker

"Two years ago, Commander Shepard died and Liara T'Soni fought in a desperate struggle against the Shadow Broker to recover her former Commander. Now that Shepard is back, it's time to even the score.

Team up with Liara and confront the mysterious and sinister Shadow Broker in the latest expansion to Mass Effect 2, coming soon!"

Evo i 3 SS-a

Danas je objavljeno još par pojedinosti:

Datum izlaska: 07.09.2010

Cijena $10

Zadatak se počinje na Ilium-u i bit će ona mogućnost "da možete nastaviti vezu s Liarom".

15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Opa, zanimljivo jedva cekam.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Paolo2612 kaže...

Uskoro izlazi novi DLC - Lair of the Shadow Broker

"Two years ago, Commander Shepard died and Liara T'Soni fought in a desperate struggle against the Shadow Broker to recover her former Commander. Now that Shepard is back, it's time to even the score.

Team up with Liara and confront the mysterious and sinister Shadow Broker in the latest expansion to Mass Effect 2, coming soon!"

Evo i 3 SS-a

Danas je objavljeno još par pojedinosti:

Datum izlaska: 07.09.2010

Cijena $10

Zadatak se počinje na Ilium-u i bit će ona mogućnost "da možete nastaviti vezu s Liarom".

opa izgleda najbolji dlc do sada

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nikako nemogu proći da mi svi ostanu živi uvijek jedan dobije po glavi.

Upgrejdao sam  brod sa onim topovima, onim heavy  armorom i onim shieldom.

To sve prođe bez posljedica.

Kao i sve ostalo.

Ali na kraju (kad uništi onog reapera  i počnem bježati prema brodu)kad samo vidim da je Morodin mrtav.

Jel neko zna u čemu je caka ?

Ta scena počinje od  4 i 24 :

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 23:26 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Nikako nemogu proći da mi svi ostanu živi uvijek jedan dobije po glavi.

Upgrejdao sam  brod sa onim topovima, onim heavy  armorom i onim shieldom.

To sve prođe bez posljedica.

Kao i sve ostalo.

Ali na kraju (kad uništi onog reapera  i počnem bježati prema brodu)kad samo vidim da je Morodin mrtav.

Jel neko zna u čemu je caka ?

Ta scena počinje od  4 i 24 :

Svaki lik ti ima unutarnju statistiku koliko je jak u obrani tj. držanju te linije. Grdosije i ratnici popud Grunta i Zaeeda mogu dugo "držati" neprijateljske snage, dok osjetljiviji likovi poput Tali, Mordin-a i još nekih nisu baš dobri. Mordin je najslabiji po tom pitanju i on uvijek prvi pogiba. Najbolje bi ti bilo voditi Mordina sa sobom ili ga poslati da otprati posadu Normady-a. A ako brani liniju onda se pobrini da u tom timu ima snagatora, poboljšanja od članova posade su isto istražena i da ti je što više njih odano ako želiš imati šanse da on preživi.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Tko je Zaeed? o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Tko je Zaeed? o.O

Plaćenik kojeg možeš regrutirati - dobiješ ga u besplatnom DLC-u "Zaeed - The Price of Revenge"

16 godina
Mass Effect 2

Ja sam očito imal sreće odmah iz prvog pokušaja. Držati liniju su ostali Garrus, Grunt, Legion i ostali (uključujući Mordina). Jacob je otpratil posadu (jednostavno mi njegovi abilitiji nisu legli od početka, inače se preporučuje poslati Mordina ovdje i onda si siguran da neće poginuti). Sa mnom su u zadnju misiju išli Jack i Thane, na kraju su preživjeli svi.

Btw, svi su bili lojalni (osim Mirande - biatch), a nisam skinul nikakvi DLC, znači ništa od Zaeeda i Kasumi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 0:49 (Zvona).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Kaj mi nebudu ubili Mordina ako ga pošaljem  da otprati posadu do broda , ipak je on slab ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Kaj mi nebudu ubili Mordina ako ga pošaljem  da otprati posadu do broda , ipak je on slab ?

Ako se dobro sjećam - umrijeti će jedino ako je nelojalan kada prati posadu.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u  3 nastavku vidjeti lice Tali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WItcher kaže...

Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u  3 nastavku vidjeti lice Tali.

da, nebi bilo lose vidjet sta sam posevio....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice