Mali fps na CoD2

poruka: 26
|
čitano: 3.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

ovako ljudi nedavno sam kupio novi laptop i inst CoD2 ali fps mi je 5 a evo i neke od njegovih specifikacija:

intel pentium N3540 (quad core) 2.16 ghz

ram:4 gb

nvidia 830M(2 gb) graficka 

cou sam da moze bit do pregrijavanja procesora ali temp je 40 i do drivera ali sam napravio kompletan driver upadate i nista......pa eto sad neznam sta jos moze biti pa bih zamolio za vasu pomoc 

unaprijed hvala :D

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Mali fps na CoD2

U grafičkim postavkama stavi na dx7, isključi sync every frame, uključi multigpu...

Sredi si cfg sa slijedećim naredbama:

/r_multigpu 1
/r_glow 0
/cg_brass 0
/cg_marks 0
/cg_blood 0
/com_hunkMegs 512
/r_drawSun 0
/cl_paketdup 3
/com_maxfps 250
/cl_maxpackets 100

Javi kako je prošlo...

10 godina
neaktivan

ovo sam vec radia ali evo pokusao sam opet sad je 11 iako sa ovim spec bi trebao biti znatno veci 

10 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

ja na svom laptopu lockam 250 bez problema, a tvoj je skoro pa duplo jaci pa bi i on nekom logikom trebao 250 lockat, probaj reinstalaciju cod2 ako vec nisi, i samo da pitam koji ti je os instaliran na laptopu?

edit: vidi ako ti laptop kojim slucajem ima i integriranu graficku pa je iskljuci.

Clueless gamers shouldn't judge
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 19:07 (csgoplayer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

proba sam reinstal i isto je 

na zalost win 8.1 je jer za ovaj model nisu napravili dobre drivere za 7 -.-

10 godina
neaktivan

ima i integriranu di da je iskljucim?

10 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

onda je problem vjerojatno u win 8.1, mislim opcenito je windows 8-mica losa za gaming, ali ne podrzava starije serijale tipa cod2 iako se mogu pokrenuti na sistemu gdje je instalirana win 8.

Moj PC  
0 6 hvala 0
10 godina
neaktivan

da to znam al kad nmg win 7 

znaci nmg namjestit cod2 na osmici da nomalno radi?

10 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

mozes, evo ti par videa kako da iskljucis integriranu graficku i pokrenes je sa normalnom

edit: ili mozes otic u bios i trajno iskljuciti integriranu graficku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 19:13 (csgoplayer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

da ali ima jos nesto ista stvar mi je i na lolu(leauge of legends) al frend je ima win 8 i lol mu je normalno radia sam duplo slabijim laptopom je ima 70 fps pa nezz zasto meni nece

16 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

Pokušaj desni klik na ikonu od igrice i onda imaš 'run with graphics processor', gdje mozes birat između integrirane i tvoje nvidie(trebalo bi pisat high-perfomance graphics processor ako se ne varam). Ja sam imo taj problem na laptopu dok nisam skonto da se igra po defaultu pokreće integriranom, pokušaj pa javi

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 11:09 (infernoxcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

meni je nvidina default a probava sam to nista ne pali nezz zass (popizdit cu)...svj fala

11 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

Ja imam problem da mi nakon nekog vremena se zamrzne cod2 i ne mogu ništa napravit nego moram restartat komp to mi se događa u multiplayeru nekad nakon 1min a nekad nakon 10  čuje se neki grozan zvuk kao  ttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  i sve se zamrzne. imam dobar komp i imam windows 7  jedino bi moglo biti problem neki update od windowsa ali stvarno ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
slican problem sam imao, jako mali fps, bitno je da instaliras drivere i od integrirane i od ove druge graficke, i to redom da prvo ide integrirana i onda nvidia(amd koju vec imas nisam citao), i zatim napravis ko sto kolege kazu desnim klikom i run with nvidia
battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
csgoplayer kaže...

onda je problem vjerojatno u win 8.1, mislim opcenito je windows 8-mica losa za gaming, ali ne podrzava starije serijale tipa cod2 iako se mogu pokrenuti na sistemu gdje je instalirana win 8.

Opće je poznato da je Windows 8 zapravo bolji nego Windows 7 za igre.

Evo neki testovi.

http://www.tomshardware.com/reviews/windows-8-gaming-performance,3331-3.html

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1460

Istina razlika je svega par sličica u korist osmice ali svejedno rastura sedmicu u praktički svim igrama.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan

znas li mozda u cemu je problem kod mog slucaja jer nezz vise sta bi pokusa

10 godina
neaktivan

dado nisam prije vidia evo sad cu pokusat pa javim

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 0:11 (ApeXx).
17 godina
Vladitor kaže...

Ja imam problem da mi nakon nekog vremena se zamrzne cod2 i ne mogu ništa napravit nego moram restartat komp to mi se događa u multiplayeru nekad nakon 1min a nekad nakon 10  čuje se neki grozan zvuk kao  ttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  i sve se zamrzne. imam dobar komp i imam windows 7  jedino bi moglo biti problem neki update od windowsa ali stvarno ne znam.

Probaj staviti nove drivere za zvučnu karticu, imao sam taj problem na CoD4, nešto je realtek čip zezao stvari pa sam sa novim driverima riješio problem.

Da li je ovakav problem

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
boxer kaže...
Vladitor kaže...

Probaj staviti nove drivere za zvučnu karticu, imao sam taj problem na CoD4, nešto je realtek čip zezao stvari pa sam sa novim driverima riješio problem.

Da li je ovakav problem

je to je taj problem  znači updateam zvučnu karticu?

EDIT: Ja imam realtek za sound možda da njega izbrišem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 1:51 (Vladitor).
17 godina

Updejtaj drivere za realtek zvučnu karticu.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

Updejtaj drivere za realtek zvučnu karticu.

ok izbrisao sam realtek pa ću pokušat sa ovim izvornim pa ako ne uspije onda ću instalirat realtek

11 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

Izgleda da mi nije suđeno igrat ovu igru  Probao sam bez i sa realtekom ali svaki put se crash dogodi a kod realtek crasha čak nema onog iritantnog zvuka. Kad sam nabavio komp prije 6 godina prvo je bio problem direct x  pa onda poslje low fps pa je bilo nemoguće igrat(40 fps) i sad ovaj klinac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Izgleda da mi nije suđeno igrat ovu igru  Probao sam bez i sa realtekom ali svaki put se crash dogodi a kod realtek crasha čak nema onog iritantnog zvuka. Kad sam nabavio komp prije 6 godina prvo je bio problem direct x  pa onda poslje low fps pa je bilo nemoguće igrat(40 fps) i sad ovaj klinac.

mozes napisat specifikacije kompa?

11 godina
neaktivan
Mali fps na CoD2

Celeron dual core 2.5ghz    4gb rama     radeon r7 240 1gb    windows 7 ultimate 64-bit    cod mw2 ide bez problema kao i LOL,Hon,Dota wow fifa  itd  jedino cod2 zeza

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 21:28 (Vladitor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mali fps na CoD2

Nije mi jasno što vas toliko zeza CoD2 koji kod mene radi odlicno i na win7 (diciji komp) i kod mene na win 10 a i na 8.1 je radio dobro stoga ja pretpostavljam da ste nesto zeznuli oko drivera.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Nije mi jasno što vas toliko zeza CoD2 koji kod mene radi odlicno i na win7 (diciji komp) i kod mene na win 10 a i na 8.1 je radio dobro stoga ja pretpostavljam da ste nesto zeznuli oko drivera.

cod2 legendarni fps, po meni najbolji ikad :)... poceo davne 2006 igrat i igram dan danas :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice