Treći font u prvim slikama po meni, daje neku eleganciju a crvena boja slova i sivo/crna pozadina daje onaj horror look.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treći font u prvim slikama po meni, daje neku eleganciju a crvena boja slova i sivo/crna pozadina daje onaj horror look.
Biće teško izabrati, međutim najviše glasova ima font broj 4. Još nisam siguran koji ću staviti.
Biće teško izabrati, međutim najviše glasova ima font broj 4. Još nisam siguran koji ću staviti.
Meni opet je font br 1-malo bih smanjio crvenilo i to bi bilo ok!
Uh,ovi fontovi...sve jedan bolji od drugog.Ipak,meni se sviđaju 4. i 8. a,tako sam i u anketi glasovao.
Edit: i 6. nije loš:)
Vidjet ćemo koji bi na kraju najviše odgovarao :)
Uh,ovi fontovi...sve jedan bolji od drugog.Ipak,meni se sviđaju 4. i 8. a,tako sam i u anketi glasovao.
Vjeruj mi ni ja sam ne znam koji da stavim, a da ne pogriješim xD Za sad glavni konkurenti su 1 i 4, dok naravno i ostali nisu izbačeni.
Vidjet ćemo koji bi na kraju najviše odgovarao :)
Vjeruj mi ni ja sam ne znam koji da stavim, a da ne pogriješim xD Za sad glavni konkurenti su 1 i 4, dok naravno i ostali nisu izbačeni.
Sviđaju mi se 1. i 4. ali smanji mozda tu malo crvenu(malo tamnije nijanse li nešto takvo)....less is more
Za font, ja bih odabro 1. ili 4.
Kontrast između pozadine i teksa bih smanjio
Opis levela bih izbacio
Umjsto opisa bih stavio dva hinta:
1 - jedan bi bio gameplay hint npr: axe can be used to cut ropes...
2 - a, ispod njega bi bio loading tip, ao što si sam napiso: go to fridge, loading can take some time (kako si već napiso)
A loading bar imam tri ideje:
1 - Loading bar koji se puni krvlju
2 - Loading bar sastavljen od slova life is had, dakle na oko 30% bi se ispisala riječ life, na 50% life is...
3 - Loading bar napravljen od logo-a prvog chapter-a, dakle izmislimo neki logo za prvi chapter, napravimo ga kao 3D model, i postavimo ga da se vrti, a postoak bi vidjeli po logu, npr. na 30% bi vidjeli samo doni dio loga, tj. trećinu, na 50% bi vidjeli pola loga...
Sviđaju mi se 1. i 4. ali smanji mozda tu malo crvenu(malo tamnije nijanse li nešto takvo)....less is more
Smanjit ću intenzitet crvene boje :)
less is more...rofl :D
pa 4 sam ti odma reko :D a loading bar napravi da se krv puni onakl :D
Na ovu foru, al naravno da izgleda 135x bolje od ovog :D ovo je samo skica :D
et po meni je tako kul :D
Moguće je da takav bude loading bar, dok je font 4 izabran jer ima ubjedljivo najviše glasova.
aaa....EVO ja sam napiso za krv već, i za font 4....al ajde...vidi se ko ima ukusa :D
Za font, ja bih odabro 1. ili 4.
Kontrast između pozadine i teksa bih smanjio
Opis levela bih izbacio
Umjsto opisa bih stavio dva hinta:
1 - jedan bi bio gameplay hint npr: axe can be used to cut ropes...
2 - a, ispod njega bi bio loading tip, ao što si sam napiso: go to fridge, loading can take some time (kako si već napiso)
A loading bar imam tri ideje:
1 - Loading bar koji se puni krvlju
2 - Loading bar sastavljen od slova life is had, dakle na oko 30% bi se ispisala riječ life, na 50% life is...
3 - Loading bar napravljen od logo-a prvog chapter-a, dakle izmislimo neki logo za prvi chapter, napravimo ga kao 3D model, i postavimo ga da se vrti, a postoak bi vidjeli po logu, npr. na 30% bi vidjeli samo doni dio loga, tj. trećinu, na 50% bi vidjeli pola loga...
Font 4 će biti jer ima ubjedljivo najviše glasova. Malo ću umanjit crvenu boju i pošto vidim da bi većina željela izbacit ću, ali onda će biti mnogo teže ispričati priču kroz samu igru.
Stavit ću gameplay hint, a ostavit loading tip.
Vidjet ću šta ću sa loading barom.
probaj spraviti par pa vamo postat i napravit anketu...i da
mogo bi neki novi trailer, gameplay da vidimo malo...sve od izbornika...i ti komentiraš i pričaš dok igraš
baš bi htio vidjet kolko si napredovao! :D
probaj spraviti par pa vamo postat i napravit anketu...i da
mogo bi neki novi trailer, gameplay da vidimo malo...sve od izbornika...i ti komentiraš i pričaš dok igraš
baš bi htio vidjet kolko si napredovao! :D
Možda poslije napravim anketu sa 1 i 4 fontom i čitavim tekstom.
Mislim da bi gameplay video bio samo spoilanje pošto se igra više zasniva na istraživanju, nego li na pucanju, a i dosta vremena bi mi oduzeo. Beta testeri će vam reći svoja iskustva :)
Makar jednu misiju....I cod je spojlao s crnim četvrtkom i onom podmornicom...Pa mi je svjedno bilo zanimljivo
Sam da staviš font 4 i neki loading bar s krvlju i ulazak u misiju bi bio hit.
i da, ono s frižiderom ti je hit! :D
Više mi se sviđa onaj 4. (u ovom slučaju 2.) font.
Samo ondje staviti - Search in every corner onda?
A možda tamo ispod Get something from the fridge while waiting ili nešto tako...
I nešto mi se ne sviđa ono First level, ustvari ne mogu odlučiti sviđa li mi se ili ne.
Definitivno slika 2,iliti font 4.
I čestitke na punoj zvjezdici,zaslužio si
Više mi se sviđa onaj 4. (u ovom slučaju 2.) font.
Samo ondje staviti - Search in every corner onda?
A možda tamo ispod Get something from the fridge while waiting ili nešto tako...
I nešto mi se ne sviđa ono First level, ustvari ne mogu odlučiti sviđa li mi se ili ne.
Stavit ću to što si predložio :)
Definitivno slika 2,iliti font 4.
I čestitke na punoj zvjezdici,zaslužio si
Opet vodi slika dva :D
Primjetio si, hvala puno
aaa..........preludo
svaka čast
slika dva izgleda epic
Evo ga finalna anketa za dva fonta.
Loading bar ću promijeniti poslije, nisam imao vremena.
Drugi mi je previše cartony stil.
aaa..........preludo
svaka čast
slika dva izgleda epic
Slika dva, to jest drugi font će i biti :) Hvala !
Već je izabrano, većina je rekla svoje, meni ipak izgleda kao horor stil.
Evo i što sam sredio za uvodni menu, sviđa vam se ?
aaa..........preludo
svaka čast
slika dva izgleda epic
Slika dva, to jest drugi font će i biti :) Hvala !
Već je izabrano, većina je rekla svoje, meni ipak izgleda kao horor stil.
Evo i što sam sredio za uvodni menu, sviđa vam se ?
Epikkk :D
I da spomeni ekipu s bug-a u creditsima :P
Epikkk :D
I da spomeni ekipu s bug-a u creditsima :P
Odlučio sam staviti na posebno mjesto, na main screen ekipu sa BUG foruma.
Čitav ovaj dan sam posvetio pravljeljenju loading screenova i stavljanja muzike u njih, ali eto i završio sam na kraju i zadovoljan sam. Nije još puno toga preostalo završiti, još par stvari :)
Opa, izgleda odlično!
nakon par dana izbivanja od doma tek sad stignem komentirati...
meni se iskreno vise svidao 1. font, ali ovaj drugi koji si izabrao je isto ok...
samo molim te pazi kad budes izbacivao igru da bude gramaticki tocno ispisano i slicne stvari (zamjetio sam par gresaka), no vjerujem da cemo moc i mi beta testeri ukazati ti na te propuste...
jedva cekam da izade...
i ljut sam malo na tebe jer nisi stavio vise nijednu sliku "mog" groblja :P
Opa, izgleda odlično!
Hvala :)
nakon par dana izbivanja od doma tek sad stignem komentirati...
meni se iskreno vise svidao 1. font, ali ovaj drugi koji si izabrao je isto ok...
samo molim te pazi kad budes izbacivao igru da bude gramaticki tocno ispisano i slicne stvari (zamjetio sam par gresaka), no vjerujem da cemo moc i mi beta testeri ukazati ti na te propuste...
jedva cekam da izade...
i ljut sam malo na tebe jer nisi stavio vise nijednu sliku "mog" groblja :P
Drugi font je imao više pristalica, tako da sam njega izabrao.
Trudit ću se, engleski mi je dobar, ali pokoja greška se može desiti. Kao što si i rekao, zato ste vi tu, beta testeri :)
Ubrzo izlazi, ne mogu reći tačan datum jer nikad se ne zna šta se može dogoditi :)
Ne znam, razmislit ću da li da stavim, ali ipak volio bih da vidiš sam kako izgleda, bez slika :P Ako nisi primjetio nema ni slika drugog levela, koji je također kao i level jedan u gradu.
Sad se više bavim loading screenovima i tako tim sitnim grafičkim detaljima, također bavim se i muzikom. Poslije mi ostaje malo detaljniji pregled levela i ubacivanje/izbacivanje stvari. Također tu su još zvukovi, dok neprijatelja neće biti mnogo, samo par njih :)
A da staviš više beta, npr. Beta 1, mi ti prijavimo greške, onda napraviš Beta 2, pa mi opet tražimo gdje su propusti...
A da staviš više beta, npr. Beta 1, mi ti prijavimo greške, onda napraviš Beta 2, pa mi opet tražimo gdje su propusti...
Ne znam, mislim da će biti dovoljna jedna beta, međutim ako bude baš puno propusta ( što ne vjerujem ) onda bi napravio i betu 2. Nisam o tome razmišljao, ali vidjet ćemo još :)
Prvi i drugi level su završeni u potpunosti, ostaju još tri, međutim to je samo par sati rada.
Još malo ljudi :D
To sam i ja mislio......
Beta.....ak neželiš spojlati daj betu nama samo na pm...tu koji smo ti aktivni (ja mislim da ja jesam :P)
To sam i ja mislio......
Beta.....ak neželiš spojlati daj betu nama samo na pm...tu koji smo ti aktivni (ja mislim da ja jesam :P)
Sam si sebe ukopao, vidi se da nisi pratio temu par stranica nazad. Beta je već odavno najavljena i već su proslijeđeni pozivi nekim forumašima, dok i ostali imaju šanse ako se više uključe u temu. Iako ti ne pratiš temu od početka, postao si aktivan, tako da imaš neke šanse da budeš beta tester :)