Sad kupiš jednu onda drugi put drugu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nek me netko doda na gareni ( Hexx2012 ) ...da malo spilamo...ovako mi s nepoznatima dosadno....
Oćeš igrat preko hamachia
a sto sve trebam napraviti??
Skineš hamachi i joinaš se mojoj grupi i to je to
nikakvi patchevi i to???sad sam ju tek instalirao nemam nikakve patcheve....
nikakvi patchevi i to???sad sam ju tek instalirao nemam nikakve patcheve....
Ne nikakvi patchevi...
Evo odigrao sam No Mercy na L4D2, vrhunska je.
Jedino mi je žao što nema baš dedi servera sa tom mapom pa sam ja bio server, zbog toga je na trenutke malo trzalo.
Ali sve u svemu zakon je.
Skinite i obavezno rokamo.
P.S. Nemojte zaboraviti skinuti L4D2 Add on support pod tools inače neće dobro raditi.
pas maters! opet smo sinoc pusili,(danny_HR, skrag,headhunter,kasnije i neki irac culcan) zadnji level na mapi the parish! katastrofa! nakon ne znam koliko pokusaja na advanced nikako prec taj j383ni most! aaaaaaaaaaaaa! lud sam vise! treba ga dignut u zrak i most i nas i krepaline pa neka leti sve u lijepu p***u majcinu!
Cura dala ultimatum da moram na bilijar.
:(
Danas se nadam da ću moći kampanju do kraja.
Dodajte me na steamu kao Cockassdick pa da vam se pridruzim :P
Se igra kome preko garene ili hamachia?
Imam problema s insatalacijom addon mape, kad skinem i uprem i onaj .vpk file pise me da se ne moze instalirati na igru left 4 dead jer je vec instalirano ili je u uporabi. Ne znam stvarno koji je problem jer nemam tu mapu uopce.
probaj ovako
Aha aj hvala ti nisam znao da se to treba instalirati(nisam uopce znao da toga ima).
Hmm kad idem instalirati to pise mi da su serveri zauzeti pa da kasnije probam, ali nikako nece. (sorry sto ovako kasnim s postom ali igrao sam opet HL2 EP2). Nema veze uspjelo je. =)
Evo ako bude bilo sreće u petak drugi tjedan dobivam Left 4 Dead 2 pa se bacam na rokanje zombija :D
Evo ako bude bilo sreće u petak drugi tjedan dobivam Left 4 Dead 2 pa se bacam na rokanje zombija :D
Ima da mi se javis na steamu pa da igramo coop. :P
Imam jedan primjerak L4D2 viska (steam account sa samo tom igrom), jel ima zainteresiranih za kupnju / trade / nesto?
Ima da mi se javis na steamu pa da igramo coop. :P
Naravno, zagrij se!
Iako sam instalirao left 4 dead 2 addon support svejedno imam isti error za addon mape.
Nitko ne zna? :( Reinstalirao sam left 4 dead 2 i opet isto.
Imam problema s insatalacijom addon mape, kad skinem i uprem i onaj .vpk file pise me da se ne moze instalirati ...
Sto ti znaci ovo kad "upres" na taj vpk fajl? Njega ne instaliras vec ga samo kopiras u direktorij \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons. Zatim u igri kod trazenja servera izaberes "installed addon" opciju i tamo ti se onda pokaze.
Imam problema s insatalacijom addon mape, kad skinem i uprem i onaj .vpk file pise me da se ne moze instalirati ...
Sto ti znaci ovo kad "upres" na taj vpk fajl? Njega ne instaliras vec ga samo kopiras u direktorij \Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons. Zatim u igri kod trazenja servera izaberes "installed addon" opciju i tamo ti se onda pokaze.
Na youtubu bi trebalo sam "uprit" u taj file i pisalo bi da je uspjesno instalirano.
Ne znam sto si tocno gledao na jutjubu, ali ovako gore funkcionira zasigurno (provjereno). Samo kopiraj vpk u onaj direktorij i to je to!
Svi oni koji imaju igru na Visti ili 7 neka probaju za vrijeme igre izaći preko Alt+Taba te natrag ući primjetit će porast FPS, kod frenda je radilo, sa nekih 35 fps na više od 70fps, nismo ni takli grafičke postavke.
Svi oni koji imaju igru na Visti ili 7 neka probaju za vrijeme igre izaći preko Alt+Taba te natrag ući primjetit će porast FPS, kod frenda je radilo, sa nekih 35 fps na više od 70fps, nismo ni takli grafičke postavke.
WTF??? :-D :-D :-D ??????
Profesionalno sam zainteresiran: moze li video dokaz ili bilo sto slicno, da ne idem prckati zbog jednokratne slucajnosti?
WTF??? :-D :-D :-D ??????
Profesionalno sam zainteresiran: moze li video dokaz ili bilo sto slicno, da ne idem prckati zbog jednokratne slucajnosti?
Reći ću frendu da posta sliku, njegov brat kaže da je to možda do drivera ili pinga jer ima dvije 4850 u crosfireu pa su nekada moguće smetnje u igrama.
I ti i on skinite program Hamachi (LogMeInHamachi) i instalirajte. Zatim ti idi na create netwrok (u Hamachiu) i pod ime upisi npr. jozaMaterazzi a za sifru npr 123
Onda napravis tu mrezu a on ide na Join network i upise isto sta i ti kad si radio. Sada biste trebali biti skupa tj. vidjeti se na Hamachiu. Zatim udjete u igru i onaj koji radi stisne tipku koja ti je lijevo od jedinice na tipkovnici (pola znaka priblizno) i otvorit ce ti se konzola. Upisi sljedece:
hostname bilosta pa stisni enter...
net_start pa stisni enter
map (kada upises map i stisnes razmaknicu doci ce ti lista svih mapa pa samo strelicom za dolje odaberi jednu i klikni na nju) te zatim iza imena mape upisi tip igre koji zelite igrati (tipovi su ti: survival, scavenge, campaign, versus, realism)
znaci to ce ovako otprilike izgledati (nakon svakog upisa stisces enter)
hostname xxxxx
net_start
map c1m2 versus
I to je to, sad bi ti trebalo uci u igru. Da bi se on joinao isto mora upaliti konzolu i upisati
connect i sada poslije connect ide tvoja ip adres na hamachiu (njemu pise pored tvog nicka u hamachiu)
npr.
connect 5.67.875.32
I to je to :-)
A napokon bi danas trebala igra doći, više sam na živce obolio