Nabavio sam igru, svi koji su zainterisrani za malo frendovske igre neka me dodaju na steam: dorjan_cro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igram sad l4d2 i dođem do jednog dijela koji nikako ne mogu proći. već 4-5 puta ponavljam i ništa, ludim! to je poglavlje Barns u kampanji Dark Carnival
dođem tamo do stadiona i kad otvorim ona vrata napadaju horde zombija i nikako ih ne mogu potamanit. stalno dolaze i dolaze i dolaze.
kako da to pređem? pomagajte...
igram sad l4d2 i dođem do jednog dijela koji nikako ne mogu proći. već 4-5 puta ponavljam i ništa, ludim! to je poglavlje Barns u kampanji Dark Carnival
dođem tamo do stadiona i kad otvorim ona vrata napadaju horde zombija i nikako ih ne mogu potamanit. stalno dolaze i dolaze i dolaze.
Hm, ako je to dio gdje pokrenes polugu da se otvori Merry-go-round, onda moras trcati pored vrtuljka s druge strane (u smjeru kazaljke na satu), tamo se nalazi poluga koja gasi glasnu muziku koja privlaci zombije.
Pogledati skankov post ispod mojeg ;-)
Hm, ako je to dio gdje pokrenes polugu da se otvori Merry-go-round, onda moras trcati pored vrtuljka s druge strane (u smjeru kazaljke na satu), tamo se nalazi poluga koja gasi glasnu muziku koja privlaci zombije.
hehe, mislim da nije to to.
to je predzadnji level u toj kampanji i jedini lijek ti je da cim se otvore vrata samo ides naprijed i reezes ih s katanom ko parizer, e i tu i tamo baci koji pipe bomb! uzasno tezak dio pogotovo ako igras s botovima.
edit : vrlo vazno je ne zaustavljati se jer ih nikad neces sve pobit! ako oces dodaje me na steam pa ih mozemo zajedno rezuckat, (nick isti)
edit : vrlo vazno je ne zaustavljati se jer ih nikad neces sve pobit! ako oces dodaje me na steam pa ih mozemo zajedno rezuckat, (nick isti)
e, hvala puno. probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo... :)
e nažalost ne igram mp, zbog sporog neta :(
Meh... ono jucer je bilo za youtube....
Ja, Danny, Skank666 i jedan moj kolega, team versus... spusili smo prvu mapu na "Parish" u roku od 15 sekundi. Zaradili smo 55 bodova. Pitam se da li je moguce da netko zaradi manje? Nisam se mogao prestati smijati :-D
Charger je nabio mene i mog kolegu, ja sam odletio preko ograde a kolegu je uhvatio. Smoker je scepao Dannya a Jockey skanka.... pa-paaa...
Ja, Danny, Skank666 i jedan moj kolega, team versus... spusili smo prvu mapu na "Parish" u roku od 15 sekundi. Zaradili smo 55 bodova. Pitam se da li je moguce da netko zaradi manje? Nisam se mogao prestati smijati :-D
Charger je nabio mene i mog kolegu, ja sam odletio preko ograde a kolegu je uhvatio. Smoker je scepao Dannya a Jockey skanka.... pa-paaa...
hahahahahahaha! kako su nas lijepo onesposobili! ja ne znam jel to bila slucajnost ili stvarno dobar i uigran team;LOL! ali kasnije smo im pokazali zube... i
Al šta je bilo najgore, mislim da smo svaku od ostalih rundi pobijedili za nešto malo...
Tako da bi dobili meč da nije bilo toga. :(
Ili da oni bar nisu završili...
e, hvala puno. probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo... :)
samo da javim, prošo sam ono poglavlje još sinoć. a ono sa onom pozornicom za koncert sam prošao iz drugog pokušaja.
sad idem dalje :)
hehhe, pretpostavljam da si se na stage-u branio (drugi put)?
hehhe, pretpostavljam da si se na stage-u branio (drugi put)?
uglavnom, ali ne previše. trčkarao sam i oko pozornice i po tribinama :P
Tribina, kut - the best pozicija za taj last standout.
Iako moram priznati da mi je taj last standout podosta 'mlak' kad se usporedi sa punjenjem automobila benzinom na prvoj kampanji... pogotovu na advanced.
Ne zelim ni pomisljati kako je to na expert, jer na advanced, horde zombija jednostavno ne staju. Nema teorije da dvoje budu dolje a dvoje gore, svi moraju ici skupa i bacati kante, moliti se da Spitter AI ne odluci pljunuti medju kante, i na kraju tociti. Zavrsavali smo tu misiju na advanced dobrih sat vremena.
Ajmo ako ima zinteresiranih za versus ili survival neka jave
dorjan_cro - steam
ja sam odigro sp i igra mi je bila super no nemam original pa nemogu isprobat ono pravo tj. trenutno najkvalitetnije co-op iskustvo na trzistu :(
Usudio bi se reci da je trenutno najkvalitetnije coop iskustvo TF2 i Global Agenda :-P
zavidim vam dečki
ja imam l4d 1 i sad čekam Bad Company 2 pa se nema para za l4d 2
možda ga uzmem na ljeto, kad će već i dlc izać
ma ljudi vi mene ne shvacate.ja obozavam fps shootere ali ovo....... pa ovo je za klince od 10 godina!!!samo drzi ljevi mis tojest pucanje cijelo vrijeme i to je to.pa nisam debil fala bogu da pusim takve gluposti.i jos da bude gore naprave i drugi dio.zar je to stvarno bilo potrebno!!!pomagajte ljudi!!!!!!!!
Vjeruj mi, da nisu namlatili dobu lovu na prvome, nebi izdali drugi, stoga ipak ima ljudi koji vole ovakve igre ( mada ja nisam jedan od njih ).
ma ljudi vi mene ne shvacate.ja obozavam fps shootere ali ovo....... pa ovo je za klince od 10 godina!!!samo drzi ljevi mis tojest pucanje cijelo vrijeme i to je to.pa nisam debil fala bogu da pusim takve gluposti.i jos da bude gore naprave i drugi dio.zar je to stvarno bilo potrebno!!!pomagajte ljudi!!!!!!!!
Vjeruj mi, da nisu namlatili dobu lovu na prvome, nebi izdali drugi, stoga ipak ima ljudi koji vole ovakve igre ( mada ja nisam jedan od njih ).
u pravu si
Weeeeeeeeeeeeeeee!!!
Jedva čekam.
Aj super... Samo steta sto ce stara ekipa bit NPC-ovi. Valjda bi trebalo igru gadno izbalansirat da funkcionira s 8 igraca.
Mislim da bi puno veci problem bio friendly fire :-)
Zahvaljujuci directoru, siguran sam da mogu tweakati da se ponasa ko zadnji kreten, odnosno, da konstantno spawna zombije, ne daje dovoljno oruzja ili municije, ne daje suppliese.
Zamisli vec kolika fora bi bila da krenes s 8 igraca, a imas samo 4 medikita :-D
Aj super... Samo steta sto ce stara ekipa bit NPC-ovi. Valjda bi trebalo igru gadno izbalansirat da funkcionira s 8 igraca.
Nebi, igrao sam na VS serveru npr sa 8v8 ekipama. 8 survivora i 8 special infecteda.
I to na Swamp Fever mapi.
O, to se mora isprobat, nisam znao da ima 8 vs 8! Koja makljaža u onom hodniku, charger je malo imba :))
I sad si razmisljam uzem L4D1, 76 kn je key na G2play. 2 DLC-a sveukupno, nije lose...
popust je za left 4 dead 2 na game-u pa sam ga danas uzo
uskoro bi vam se trebao pridružit u gaženju zombija
nick na steam-u mi je maxsisac, molim vas da me dodate za frenda pa da i malo sa našom ekipom rasturam zombije
šta je zamrla tema. svi odustali od igre ili?
šta je zamrla tema. svi odustali od igre ili?
ja sam baš prekjučer završio. bit će red krenut ispočetka...