Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
17 godina
Left 4 Dead 2

Nabavio sam igru, svi koji su zainterisrani za malo frendovske igre neka me dodaju na steam: dorjan_cro

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

igram sad l4d2 i dođem do jednog dijela koji nikako ne mogu proći. već 4-5 puta ponavljam i ništa, ludim! to je poglavlje Barns u kampanji Dark Carnival

dođem tamo do stadiona i kad otvorim ona vrata napadaju horde zombija i nikako ih ne mogu potamanit. stalno dolaze i dolaze i dolaze.

kako da to pređem? pomagajte...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
jurluk kaže...

igram sad l4d2 i dođem do jednog dijela koji nikako ne mogu proći. već 4-5 puta ponavljam i ništa, ludim! to je poglavlje Barns u kampanji Dark Carnival

dođem tamo do stadiona i kad otvorim ona vrata napadaju horde zombija i nikako ih ne mogu potamanit. stalno dolaze i dolaze i dolaze.

Hm, ako je to dio gdje pokrenes polugu da se otvori Merry-go-round, onda moras trcati pored vrtuljka s druge strane (u smjeru kazaljke na satu), tamo se nalazi poluga koja gasi glasnu muziku koja privlaci zombije.

Pogledati skankov post ispod mojeg ;-)

Refuse is our inspiration, terrorism our trade, sabotage and piracy, chaos our mental state / In the age of super-boredom, hype and mediocrity, celebrate relentlessness - menace to society
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:45 (Deus ex machina).
16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
jurluk kaže...

Hm, ako je to dio gdje pokrenes polugu da se otvori Merry-go-round, onda moras trcati pored vrtuljka s druge strane (u smjeru kazaljke na satu), tamo se nalazi poluga koja gasi glasnu muziku koja privlaci zombije.

hehe, mislim da nije to to.

to je predzadnji level u toj kampanji i jedini lijek ti je da cim se otvore vrata samo ides naprijed i reezes ih s katanom ko parizer, e i tu i tamo baci koji pipe bomb! uzasno tezak dio pogotovo ako igras s botovima.

edit : vrlo vazno je ne zaustavljati se jer ih nikad neces sve pobit! ako oces dodaje me na steam pa ih mozemo zajedno rezuckat, (nick isti)

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:21 (skank666).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
to je predzadnji level u toj kampanji i jedini lijek ti je da cim se otvore vrata samo ides naprijed i reezes ih s katanom ko parizer, e i tu i tamo baci koji pipe bomb! uzasno tezak dio pogotovo ako igras s botovima.

edit : vrlo vazno je ne zaustavljati se jer ih nikad neces sve pobit! ako oces dodaje me na steam pa ih mozemo zajedno rezuckat, (nick isti)

e, hvala puno. probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo... :)

e nažalost ne igram mp, zbog sporog neta :(

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Meh... ono jucer je bilo za youtube....

Ja, Danny, Skank666 i jedan moj kolega, team versus... spusili smo prvu mapu na "Parish" u roku od 15 sekundi. Zaradili smo 55 bodova. Pitam se da li je moguce da netko zaradi manje? Nisam se mogao prestati smijati :-D

Charger je nabio mene i mog kolegu, ja sam odletio preko ograde a kolegu je uhvatio. Smoker je scepao Dannya a Jockey skanka.... pa-paaa...

Refuse is our inspiration, terrorism our trade, sabotage and piracy, chaos our mental state / In the age of super-boredom, hype and mediocrity, celebrate relentlessness - menace to society

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Ja, Danny, Skank666 i jedan moj kolega, team versus... spusili smo prvu mapu na "Parish" u roku od 15 sekundi. Zaradili smo 55 bodova. Pitam se da li je moguce da netko zaradi manje? Nisam se mogao prestati smijati :-D

Charger je nabio mene i mog kolegu, ja sam odletio preko ograde a kolegu je uhvatio. Smoker je scepao Dannya a Jockey skanka.... pa-paaa...

hahahahahahaha! kako su nas lijepo onesposobili!  ja ne znam jel to bila slucajnost ili stvarno dobar i uigran team;LOL! ali kasnije smo im pokazali zube... i 

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Al šta je bilo najgore, mislim da smo svaku od ostalih rundi pobijedili za nešto malo...

Tako da bi dobili meč da nije bilo toga. :(

Ili da oni bar nisu završili...

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

e, hvala puno. probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo... :)

samo da javim, prošo sam ono poglavlje još sinoć. a ono sa onom pozornicom za koncert sam prošao iz drugog pokušaja.

sad idem dalje :)

16 godina
odjavljen

hehhe, pretpostavljam da si se na stage-u branio (drugi put)?

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

hehhe, pretpostavljam da si se na stage-u branio (drugi put)?

uglavnom, ali ne previše. trčkarao sam i oko pozornice i po tribinama :P

16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Tribina, kut - the best pozicija za taj last standout.

Iako moram priznati da mi je taj last standout podosta 'mlak' kad se usporedi sa punjenjem automobila benzinom na prvoj kampanji... pogotovu na advanced.

Ne zelim ni pomisljati kako je to na expert, jer na advanced, horde zombija jednostavno ne staju. Nema teorije da dvoje budu dolje a dvoje gore, svi moraju ici skupa i bacati kante, moliti se da Spitter AI ne odluci pljunuti medju kante, i na kraju tociti. Zavrsavali smo tu misiju na advanced dobrih sat vremena.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak mislim da je najlakše na pozornici.
17 godina
Left 4 Dead 2

Ajmo ako ima zinteresiranih za versus ili survival neka javeCool

dorjan_cro         -          steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja sam odigro sp i igra mi je bila super no nemam original pa nemogu isprobat ono pravo tj. trenutno najkvalitetnije co-op iskustvo na trzistu :(

Usudio bi se reci da je trenutno najkvalitetnije coop iskustvo TF2 i Global Agenda :-P

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

zavidim vam dečki

ja imam l4d 1 i sad čekam Bad Company 2 pa se nema para za l4d 2

možda ga uzmem na ljeto, kad će već i dlc izać

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
neaktivan
Mariola85 kaže...

ma ljudi vi mene ne shvacate.ja obozavam fps shootere ali ovo....... pa ovo je za klince od 10 godina!!!samo drzi ljevi mis tojest pucanje cijelo vrijeme i to je to.pa nisam debil fala bogu da pusim takve gluposti.i jos da bude gore naprave i drugi dio.zar je to stvarno bilo potrebno!!!pomagajte ljudi!!!!!!!!

Vjeruj mi, da nisu namlatili dobu lovu na prvome, nebi izdali drugi, stoga ipak ima ljudi koji vole ovakve igre ( mada ja nisam jedan od njih ).

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Mariola85 kaže...

ma ljudi vi mene ne shvacate.ja obozavam fps shootere ali ovo....... pa ovo je za klince od 10 godina!!!samo drzi ljevi mis tojest pucanje cijelo vrijeme i to je to.pa nisam debil fala bogu da pusim takve gluposti.i jos da bude gore naprave i drugi dio.zar je to stvarno bilo potrebno!!!pomagajte ljudi!!!!!!!!

Vjeruj mi, da nisu namlatili dobu lovu na prvome, nebi izdali drugi, stoga ipak ima ljudi koji vole ovakve igre ( mada ja nisam jedan od njih ).

u pravu si

16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
Each moment unique, none exactly the same... defied... denied to live and exist like this again... now you will see - you are reborn....

0 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Zvuči prej*beno!

Jedva čekam.
17 godina
Left 4 Dead 2

Aj super... Samo steta sto ce stara ekipa bit NPC-ovi. Valjda bi trebalo igru gadno izbalansirat da funkcionira s 8 igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Mislim da bi puno veci problem bio friendly fire :-)

Zahvaljujuci directoru, siguran sam da mogu tweakati da se ponasa ko zadnji kreten, odnosno, da konstantno spawna zombije, ne daje dovoljno oruzja ili municije, ne daje suppliese.

Zamisli vec kolika fora bi bila da krenes s 8 igraca, a imas samo 4 medikita :-D

Each moment unique, none exactly the same... defied... denied to live and exist like this again... now you will see - you are reborn....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...

Aj super... Samo steta sto ce stara ekipa bit NPC-ovi. Valjda bi trebalo igru gadno izbalansirat da funkcionira s 8 igraca.

Nebi, igrao sam na VS serveru npr sa 8v8 ekipama. 8 survivora i 8 special infecteda.

I to na Swamp Fever mapi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 13:55 (Danny_HR).
17 godina
Left 4 Dead 2

O, to se mora isprobat, nisam znao da ima 8 vs 8!  Koja makljaža u onom hodniku, charger je malo imba :))

I sad si razmisljam uzem L4D1, 76 kn je key na G2play. 2 DLC-a sveukupno, nije lose...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 14:19 (Pixidar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

popust je za left 4 dead 2 na game-u pa sam ga danas uzo

uskoro bi vam se trebao pridružit u gaženju zombija

nick na steam-u mi je maxsisac, molim vas da me dodate za frenda pa da i malo sa našom ekipom rasturam zombije

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 10:05 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan

šta je zamrla tema. svi odustali od igre ili?

16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

šta je zamrla tema. svi odustali od igre ili?

ja sam baš prekjučer završio. bit će red krenut ispočetka...

17 godina
Left 4 Dead 2

Baš sam maloprije igrao verus i bio sam iznenađen suradnjom ekipe, igrali smo Dead center i prošli cijelu kampanju.

Evo par screnova:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Evo X360 prikaza nove kampanje The Passing, dodana su nova oružja poput golf palice i M60 (ona strojnica iz Ramba). Mene samo zanima hoće li DCL biti besplatan?

Evo i

.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice