moj uername je BLADE464 pa me dodajte tko hoče
daj summoners name a ne username
oba imena su mi ista
ajmo ljudi jeste budni idemo odigrati koju partiju
Ja igram na eu verziji,ime summonera mi je Warbringer007 i zbog školskih obaveza igram samo vikendom. Tek sam 15.lvl i najdraži likovi su mi Ashe,Tryndamere i Soraka.
Evo i mog dosadašnjeh score-a. Nije baš nešto,ali sam samo 2-3 puta ja bio feeder do sad,a jedno 10-ak puta sam odlučivao partiju :D.
nije los score
Ashe mi je sve bolji... ne znam dali je slučajno da 90% partija dobijem kad sam s njom u mid laneu... evo sad četvrta u nizu sa dva legendary-a.
moj nick je danfa pa i mene možete dodati
mislim da je ovo ok score
Ti to po cjeli dan igraš kad si već lvl 12?
evo ja danas dobio lvl 11 i sad bih trebao dobit 25$ sa lockerza pa cu si uzet warvicka i twitcha
evo ja danas dobio lvl 11 i sad bih trebao dobit 25$ sa lockerza pa cu si uzet warvicka i twitcha
25$? Kako? Kupio ili ?
BTW,čestitke Hrvatskoj na osvojenoj srebrnoj medalji!
tamo skupljas bodove pa svakih mjesec dana mozes nesto uzeti to nije sigurno(mislim da ces dobit nesto) i tako ja uzeo 25$
ide tko igrat sada pa da igramo zajedno
postao sam dobar
ajde neka
kog je najbolje kupit kad skupiš para
warvicka ili twitcha 2 najjaca championa u igri samo ti dodju oko 3 i pol tisuce
Warrwick je 3 i pol tisuce, ali je twitch 6300
warvicka ili twitcha 2 najjaca championa u igri samo ti dodju oko 3 i pol tisuce
Svatko ima svoj ukus... Ja više volim Ashe i Tryndamerea. Oni su jeftiniji ali Tryndamere nije lak za skužiti.
Twitch je jak kad se dobro igra. Warwick mi se nije pretjerano svidio,možda zato što je on za one preko 25-tog levela jer je idealan za junglanje.
meni je warwick pre pre imam i tog tiramandea i trenutno igrm snjime i pre dobar je
sry za double post ali daj mi objasni sta je ustvari jungle
sry za double post ali daj mi objasni sta je ustvari jungle
To ti je kada skupljaš xp kod neutral monstera... Uglavnom,počne se sa golemom pa se ide na slabije pa na lizarda i onda ih ubijaš tako. Poslije ti je lako gankat ostale champione,ali moraš biti visok lvl summonera za junglanje.
Takoder su onda 2 lika solo u laneu pa se brze levelaju i nemoras bit veliki lvl s warwickom pa ja sam junglo s njim valjda na lvl 8 ili 10.
dali se moze junglat sa tiramandeom on ima onu moc za heal pa nebi trebao biti problem??
Neznam. Probaj, ali mislim da on ne moze odmah na pocetku junglat kao warwick. Navodno da Udyr moze na pocetku. Ja sam nkj malo s Nunuom uspio.
ljudi zna neko kako da meni bude hud ovakav ko na ovom junge videu
Mislim da nemoze bit takav, tj. da su ga promjenili u patchu.