Lara Croft

poruka: 7
|
čitano: 1.663
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lara Croft
pitanje

TR Underworld

zapeo na Jan Mayen Island:Valhala.Dođeš u velik hodnik gdje se počnu njihati veliki čekiči onda ideš u prostoriju , uhvatiš se za kamen on te povuče gore skočiš na prečke na zupčanicima uhvatiš lanac i on te vozi do podija gdje je čekič itd...

problem je kod zadnje prostorije (gdje probudiš onog stvora njega rješiš baciš u provaliju) , popneš se na one prečke , ali se lanci kreču prema zidu,a ne prema čekiču kao ostali,i sad dalje ne ide.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lara Croft

tema postoji i mislim da je identično  pitanje tam odgovoreno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lara Croft

imaš na stranici http://www.tombraiderchronicles.com/ riješenje za sve levele. tamo potraži ili pretraži forum

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lara Croft

Ovdje imate sve sta ce vam ikad trebati o Tomb Raiderima http://www.tombraiders.net/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lara Croft

Hm, pošto je naziv teme 'Lara Croft' mogli bi iskomentirati par rečenica na tu tetu..    ovaj, temu Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lara Croft
Dado_ZG78 kaže...

Hm, pošto je naziv teme 'Lara Croft' mogli bi iskomentirati par rečenica na tu tetu..    ovaj, temu Namigiva

pa zanimljiva je... u bilo kojem pogledu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Lara Croft

e kak se moze igrica nabaviti a da se ne kupi?puno sam para potrošila na kupovanje...

0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice